1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kenyér crumbs arrow
Franchise. ÉTEL

Franchise. ÉTEL

firstKezdeti díj: 8800 $
moneyBeruházás szükséges: 15500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 800
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Kenyér

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Ételek kiválasztása.

egy olyan márka, amely maga mögött rejt egy élelmiszeripari szervezetet, amely szakterületén belül olyan termékekre összpontosít, amelyek lisztből készülnek, például: hagyományos kenyér, különleges kenyértermékek, különféle sütemények, édes és sós.

Fiatal és dinamikus elvtársaink tapasztalt alkalmazottak irányítása alatt tanulnak a munkatapasztalatból, folyamatosan javítva az irodai működést, ami lehetővé teszi számunkra, hogy belépjünk a vezető piaci résekbe, és elfoglaljuk azokat, és részesüljünk ebből. Ezenkívül folyamatosan marketing és egyéb kutatásokat végzünk, olyan innovatív technológiák létrehozására szakosodunk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy folyamatosan növeljük jelenlétünk részesedését az Orosz Föderáció területén, valamint az európai közösségben. Ezenkívül a fogyasztók olyan termékeket kapnak tőlünk, amelyeket a hagyományos szabályokkal teljes szinkronban készítünk, ugyanakkor kiváló minőségű, modern formátumú technológiai berendezéseket használunk, amelyek egyszerűvé, hatékonyá és költséghatékonyvá teszik a folyamatot.

Nem engedünk a pániknak, nem sietünk, és minden folyamat intenzíven és hozzáértően van kidolgozva, ami további előnyökkel jár. Lépjen kapcsolatba velünk, és szerezzen kiváló minőségű know-how-t. Ezenkívül segítségünkkel kiválaszthatja a legjobb nyersanyagokat, vagy közvetlenül a gyártótól szerezheti be segítségünket.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz