1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kenyér crumbs arrow

Franchise. Kenyér

Talált hirdetések: 2

#1

Nonvoihona

Nonvoihona

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 22000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
firstKategória: Pékség, Tandoor, Kenyér, Pékség, Mini pékség, Pite
A Nonvoihona csodálatos módon ötvözi a szerző konyháját és a régi recepteket különböző országokból és népekből, megtestesítve a legmerészebb ötleteket finom, egészséges süteményekké! Kulcsrakész üzleti megoldást kínálunk Önnek, egyedülállóan bevált recepttel, egy teljes ciklusú pékséggel, amelyet folyamatosan frissítenek új termékekkel! Elvileg nem kémiával és fagyasztással dolgozunk, pékségünk ízletes és egészséges ételeket biztosít! Kihoztunk egy egyedi házi kovászt az élesztőmentes kenyér sütéséhez, és egy tervet a projekt megvalósítására a pékségben! Sokat tudunk a tandorokról és a pékárukról, ezért készek vagyunk a legjobbakat kínálni Önnek! Feltételünk az önbizalom és az ajánlások követésére való készség! Franchise ajánlat a Nonvoihona Electric tandoor 120 * 90 cm -es, cseh, lágy prés, horog, lapát. 3D tervezési projekt. Technológiai kártyák - 50 darab. A sütőipari termékek előállításának technológiájának leírása. Tervezze meg az élesztőmentes kenyér bevezetését saját kovászán a pékségben. Marketing és reklám, márkakönyv.
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#2

ÉTEL

ÉTEL

firstKezdeti díj: 8800 $
moneyBeruházás szükséges: 15500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
firstKategória: Kenyér
A Disfood Seleccion egy olyan márka, amely maga mögött rejt egy élelmiszeripari szervezetet, amely például lisztből készült termékekre összpontosít: hagyományos kenyér, különleges pékáruk, különféle sütemények, édes és sós. Fiatal és dinamikus elvtársaink tapasztalt alkalmazottak irányításával tanulnak a munkatapasztalatból, folyamatosan javítva az irodai működést, ami lehetővé teszi számunkra, hogy belépjünk a vezető piaci résekbe, és elfoglaljuk azokat, és ebből részesüljünk. Ezenkívül folyamatosan marketing és egyéb kutatásokat végzünk, olyan innovatív technológiák létrehozására szakosodunk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy folyamatosan növeljük jelenlétünk részesedését az Orosz Föderáció területén, valamint az európai közösségben.
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

article Franchise. Kenyérhttps://FranchiseForEveryone.com

A kenyér franchise potenciálisan nyereséges projekt, amely azonban bizonyos kockázatokkal járhat, amelyek fenyegetik a megvalósítási szakaszban. Ezek egyrészt a versenytársak által jelentett kockázatok. Senki nem akar lemondani hosszú távú piaci részesedéséről, ezért a franchise végrehajtásakor tisztában kell lennie az ütemtervvel. Ezenkívül a franchise -nal való interakció során egy kicsit többet kell keresnie, mint versenytársai. Hiszen vállalja a bizonyos járulékfizetési kötelezettséget. Először is azonnal egyösszegű díjat fizet, ami meglehetősen kézzelfogható összeg, amelyet a kezdeti befektetés százalékában számolnak ki.

Továbbá a kenyér franchise megvalósításával a bevétel havi százalékát kell fizetnie.

Ha kenyér franchise -t folytat, akkor a kapott befektetési jövedelem legfeljebb 6% -át kell fizetnie jogdíjként. A jogdíjak mellett a globális reklámtevékenységekhez is hozzájárulnak. Ezt a pénzt visszavonhatatlanul megkapja a franchise -adó, és reklámkampányokat indít. A kenyérre kellő figyelmet kell fordítani, különösen annak minőségére. Ezért, amikor kölcsönhatásba lép egy franchise -val, meg kell győződnie arról, hogy a golyó összes receptje és előírása a kezében van. Csak így biztosíthatja a versenyelőnyt hosszú távon.

Dolgozzon egy kenyér franchise -val, és szerezzen meg minden bónuszt, ha kölcsönhatásba lép egy népszerű márkával. Élvezheti a fogyasztók készpénzforgalmát, de továbbra is meg kell osztania a bevételt. Végül is csak azért tudtad népszerűsíteni magad, mert kölcsönhatásba lépsz a franchise -adóval.

Amikor kenyér franchise -val dolgozik, érdemes emlékezni arra is, hogy az előzetes szakaszban különféle elemzéseket kell elvégeznie. Ez magában foglalja a swot elemzést és a versenytársak, erősségeik és gyengeségeik tanulmányozását. A megfelelő mennyiségű információ birtokában világosan megértheti, hogyan kell cselekedni a lenyűgöző eredmények elérése érdekében. A kenyér franchise megvalósítása egy üzleti projekt, amelyet szigorúan a helyi törvényeket követve kell végrehajtani. Hiszen Ön csak egy márka képviselője, és nincs joga megsérteni a jogi normákat. Ezenkívül a kenyér franchise értékesítésekor érdemes emlékezni a franchise -adó felelősségére is.

Érdekli, hogy megőrizze az ügyfélhűség szintjét. Ön csak egy regionális forgalmazó, aki ideiglenesen megszerezte a védjegy használati jogát.

A kenyér franchise -val való munkavégzésnek a legmagasabb színvonalúnak kell lennie. Meg kell felelni a költségeknek, és el kell rendezni a helyiségeket a franchise -adó által előírt módon. Ezenkívül emlékeznie kell arra is, hogy bármikor ellenőrizhető. Az úgynevezett rejtélyes vásárlás egy módszer az adott szabvány végrehajtásának ellenőrzésére. Egy különleges személy jön hozzád egy vásárló leple alatt, aki árut vásárol vagy kipróbálja a szolgáltatást. Ez a személy kialakítja a saját véleményét, és naprakész információkat szolgáltat a franchise-adónak.

További döntéseket fog hozni.

A franchise -adót értékelni kell, és időben el kell látni a szükséges jelentésekkel. Továbbá, amikor kapcsolatba lép a vevőkkel a kenyér franchise értékesítésekor, érdemes megjegyezni, hogy mindegyikük potenciális titkos fogyasztó lehet. Ezért a lehető legmagasabb színvonalon kell kiszolgálnia. Minden ügyfél, aki Önhöz fordul, az Ön fogyasztója, nemcsak a szolgáltatások minőségét ellenőrző személy lehet. Lehet, hogy egy átlagos ügyfél, aki értékelni fogja a szolgáltatást, és újra eljön. Vannak, akik rendszeresen használják a kenyér franchise -ját, és rendszeres ügyfelekké válnak.

Nagyon fontos ezt figyelembe venni az állandó és hatékony kereslet biztosítása érdekében. Ez mindkét fél számára előnyös, mind a franchise -adó, mind a franchise -vevő számára.

Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz