1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Darált hús crumbs arrow

Franchise. Darált hús

Talált hirdetések: 1

#1

Farш

Farш

firstKezdeti díj: 105500 $
moneyBeruházás szükséges: 176000 $
royaltyRoyalty: 6 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
firstKategória: Darált hús
A Farш nevű márka - ez a franchise lehetőséget ad arra, hogy egy burgerlánc részévé váljon. A hamburgerek elkészítését lélekkel végezzük, saját technológiánk van. Készen állunk megosztani veletek, ha exkluzív forgalmazónk lesz. A franchise 10 000 000 millió orosz rubelbe kerül. Ezek hatalmas beruházások, amelyeket meg kell tenni. Egyösszegű kifizetést kell teljesítenie. A franchise megvalósításakor 6 000 000 orosz rubelt tesz ki. Vásárolja meg franchise -t 30% -os befektetéssel. A jogdíjfizetést is rendelkezésére bocsátjuk. Ez csak a forgalom 6% -a, de a minimális összeg itt 300 000 orosz rubel lehet. Hatékonyan kell elvégeznie az irodai munkát. Akkor biztosan magas jövedelme lesz. Szervezetünk előnyei a következők.
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

article Franchise. Darált húshttps://FranchiseForEveryone.com

A darált hús franchise meglehetősen sajátos projekt, amelynek megvalósításakor folyamatosan emlékeznie kell arra, hogy a franchise-adóval szemben számos különböző kötelezettség áll fenn. A kötelezettségek attól függően változhatnak, hogy milyen megállapodást tudott elérni. Ha franchise-zal dolgozik, vállalja, hogy különféle díjakat fizet az együttműködés teljes időtartama alatt. A fizetés a legelején kezdődik, amikor átalányösszeget fizet. A darált hússal foglalkozó franchise esetében ez a hozzájárulás elérheti a beruházás 11% -át. Nem figyelemre méltó és teljesen elterjedt gyakorlat, amelyet bármilyen franchise-szal való interakció során használnak. Legyen sikeres vállalkozó, és a papírmunkát zökkenőmentesen kezelje azzal, ha a legsikeresebb vállalkozóvá válik. Ha darált hússal dolgozik, akkor ki kell választania a legmegfelelőbb előjogot ehhez a tevékenységhez. Az interneten kereshet franchise üzletek között, amelyek ilyen terméket értékesítenek.

Csak ott találja meg az összes aktuális ajánlatot, amelyek közül az egyik hatékonyan felhasználható. Fordítson megfelelő figyelmet a darálthúsra, amikor franchise-on dolgozik. Ez biztosítja, hogy sikeres legyen a versenyen, és nagy számú fogyasztót vonz.

Az előnyösen működő darált hús franchise egy üzleti projekt, amelynek végrehajtásával nemcsak a kényelmes létét biztosíthatja. Havonta levonhatja a franchise-adók igényeinek körülbelül 10% -át is. Két különböző járulékot vállal, amelyeket havonta fizet a franchise-adónak. A darált hús franchise első része az átalányösszegű jogdíjak után. Ez az összeg havi jövedelmének vagy forgalmának 2–6% -a. Ezenkívül a darált hússal vagy más típusú franchise-val való kölcsönhatás során fizetnie kell a globális hirdetési jogdíjaknak nevezett díjat is. Ezt a pénzt a privilégium költi el, hogy a márka iránti érdeklődés a világ színpadán ne haljon el. Továbbá, a városában magas szintű márka-népszerűségnek örvendhet, és kaphat valamit e levonások megvalósításából. A darált hús franchise a sikerhez vezet, bizonyos törvényi előírások betartásával, mind a franchise adótól kapott.

Kövesse az üzleti tevékenység, a lelkiismeretes üzleti projektek végrehajtásának egyszerű szabályait, és akkor sikeres lesz.


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétHa hibát észlel, kattintson ide a javításhoz