1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kölcsönök crumbs arrow
Franchise. Kolibri pénz

Franchise. Kolibri pénz

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 13500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 0
homeFranchise-egységek száma: 19
calendarA társaság alapításának éve: 2011
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Kölcsönök, Mikrohitel, IFI -k, IWC, Hitel

Városi franchise
Városi franchise
Üzleti franchise-ok
Üzleti franchise-ok

Rövid információ a szervezetünkről.

2011 óta működünk, és folyamatosan hatékonyan bővülünk.

Kolibri pénz védjegy néven működünk.

ami a mi megkülönböztető jellemzőnk. A név önmagáért beszél - tükrözi azokat az elveket, amelyeket a fogyasztókkal való interakció során követünk. Ez a szolgáltatásunk egyszerű kezelhetősége, a regisztráció magas szintű hatékonysága, érthető válaszok minden feltett kérdésre és a magas szintű kényelem.

Ha az embereknek fizetési kölcsönre (PDL) van szükségük, akkor szervezetünk teljes körű dominanciát biztosít ezen a szegmensen belül. Öt év alatt több mint 85 000 fogyasztót szolgáltunk ki, és 0,6 milliárd orosz rubelt engedtünk át a számlánkon, ami lehetőséget és lendületet adott számunkra, hogy a Krasznodar Terület mikrohiteleit nyújtó legdinamikusabban fejlődő szervezetévé váljunk.

Ha a franchise -t választja szervezetünktől, működési költségei nagyon gyorsan megtérülnek.

- hat hónapon belül. Sőt, a nettó nyereség majdnem 100 000 orosz rubel lehet a hónap végén. Egy év múlva eléri az ilyen mutatókat. Az irodakezelés szintén nem sok időt vesz igénybe - heti két óra elegendő.

A franchise rövid leírása.

Ma mi vagyunk az ideális üzleti projekt. Remekül érezzük magunkat a súlyos válság ellenére, amelynek jelenleg tanúi vagyunk. Valószínűleg maga is észrevette, hogy a bankszektor milyen szenvedést szenvedett a válság alatt, és ennek következményei katasztrofálisak voltak számos hitelintézet számára. A hitelek nyújtása után felszámított kamatok nőttek, az emberek szegényebbek, vásárlóerejük pedig csökken.

Ha még mindig nem oldotta meg azt a kérdést, hogy miért kell felvennie velünk a kapcsolatot, hogy franchise -t vásároljon tőlünk, akkor elmagyarázzuk. Jelenleg ideálisak vagyunk a piacra lépéshez. Térjünk a statisztikákra. Először is, 2016 folyamán a mikrohitelek számának legkisebb növekedése 7 százalék körül volt, és elérte a 71 milliárd orosz rubelt. Másodszor, naprakész előrejelzésünk van a mikrohitel-piaccal kapcsolatban. Itt évente körülbelül 14-17 százalékos növekedés várható, egészen a belátható időpontig. Harmadszor, online kölcsönökkel dolgozunk, és ennek a résnek a népszerűsége egyre nő: a kibocsátás növekedése akár 45 százalék is lehet, ami általában hihetetlen.

Milyen előnyökkel jár, ha kizárólagos forgalmazói partnerünk lesz.

Havonta körülbelül 100 000 orosz rubel jövedelemre számíthat, és ezt a számot majdnem eléri a franchise -val folytatott interakció első évének végéig. Egy üzleti projekt magas jövedelmezőségi szintje, amely több mint 40%. Ez lehetővé teszi egy hatékony rendszer kiépítését, amely lehetővé teszi a kockázatok kezelését, és kiváló minőségű hitelállományunk van, amely felülmúlja a piacon lévő összes analógot. Nálunk is alacsony az adósság, gyakorlatilag nem engedjük meg a jogsértéseket. A menő szoftvereknek köszönhetően a fogyasztók adósságának kezelése teljesen automatizált. Akkor léphet kapcsolatba rendszereinkkel, ha az ügyfeleknek nyújtott hitelek jóváhagyása körülbelül 35–65%, ami nagyon jó szint. Ezenkívül az online jelentések segítenek kitalálni, hogy mi a valós helyzet, és mit kell tenni ezután. Az ügyfélszolgálaton keresztül is kapcsolatba léphet velünk. Ezt fogjuk tanítani: mindenkinek személyes fiókja, ahol online kölcsönhöz lehet jutni, mobil alkalmazás, amely lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy akár mobiltelefonon keresztül is kapcsolatba lépjen Önnel. Segítünk meggyőzni az ügyfelet arról, hogy sürgősen döntenie kell a hitelről a szervezetében. Ezenkívül a terminálokon keresztül és akár a webhelyen is lehetőséget kaphat a pénz elfogadására, hogy ügyfelei ne tapasztaljanak problémákat. Emellett magas színvonalú infrastruktúrával, zavartalan kommunikációval, állandó munkatempóval, 30 fős csapattal rendelkezik az egyszerű interakció érdekében. Emellett magas színvonalú ügyfélszolgálatot is kap, ami 60-70 százalékra növeli az ügyfelek elégedettségét. Ez sok, figyelembe véve a rés jellemzőit.

Használja az Önt érdeklő eszközöket, hozzon létre stabil jövedelmet, amely a következő bónuszokat hozza: fogyasztóink 8 napig használják a kölcsönt, ami biztosítja a pénzügyi források magas szintű áramlását és forgalmát. Az ügyfelek majdnem 83 százaléka fordul hozzá újra, hogy kölcsönt kapjon. Törzsvásárlóink évente akár 8 alkalommal is igényelhetnek hitelt, ami hihetetlen szám.

Ha Ön olyan személy, aki franchise -vásárlónk szeretne lenni, vagy hitelezés keretében szeretne dolgozni, de szeretné megvitatni az interakció feltételeit, rejtvényt, szívesen együttműködünk és nyitottak vagyunk a párbeszédre. Ha szeretné, és kulcsfontosságú partnerünkké válhat, akkor a feltételek természetesen kissé eltérnek a többi franchise -tulajdonosokétól.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz