1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Egy étterem crumbs arrow
Franchise. MYBOX

Franchise. MYBOX

firstKezdeti díj: 4000 $
moneyBeruházás szükséges: 16000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 51
homeFranchise-egységek száma: 257
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2013
firstKategória: Egy étterem, Sushi, Gyors kaja, Étterem és kávézó, Sushi tekercsek, Sushi bolt, Sushi bár, Sushi pizza, Gyors kaja, Gyorsétterem kávézó, Gyorsétterem, gyorskaja

Városi franchise
Városi franchise
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Nyisson meg egy franchise üzletet
Nyisson meg egy franchise üzletet

A MyBox nevű márka.

szövetségi szinten a legnagyobb étteremlánc, amely elvitelben valósítja meg a pán-ázsiai és japán konyha elkészítését az Orosz Föderáció területén. A szállító klub legnagyobb partnere. ru. Egyedi ízvilágú ételeket árusít, és a rendelkezésére áll egy népszerű és fényes márka. Hálózatunk hatékonyan és gyorsan fejlődik. Képviseleteink vannak az Orosz Föderáció 30 régiójában. Hatalmas országunk 100 városának területén vagyunk jelen, és ennek eredményeként már több mint 300 teljes értékű éttermet sikerült megnyitnunk. Két formátumot valósít meg egy étteremben, ami további előny. Tőlünk lehetőséget kap a helyszín felmérésére, mi magunk nyújtunk tanácsadói támogatást. Csatlakoztatjuk Önt az információs rendszerhez, és élvezni fogja szoftverünket. Egy étteremprojektet teljesen ingyenessé teszünk, nagyon kényelmes. Különböző feltételeink vannak a különböző régiókban. Meg kell vitatni, hogy milyen preferenciákat és kötelezettségeket hajlandó jóváhagyni velünk a franchise -szerződésben.

Információ a szervezetről.

Mi vagyunk a világ leghatékonyabb pán-ázsiai és japán főzési franchise-ja. Erre van megerősítésünk, mert a franchise -forgalmazók magas szintű sikereket érnek el. Tágulni kezdenek, mindegyikük új felismerési pontokat nyit meg. Pénzt fektetnek be, megtérül, többet akarnak befektetni. Egy ilyen modell menüjét használjuk, amikor a fogyasztó egyszerűen hatalmas választékkal rendelkezik. A hagyományos, sőt régi ázsiai és japán receptek alapján készült ételek száma minden ínyencnek örömet okoz. De előnyünk nem korlátozódik erre. Mi magunk készítettük saját ételeinket a pán-ázsiai japán konyha alapján, amelyek teljes mértékben tükrözik az ilyen jellegű tevékenységek hitelességét. Minden divatirányzatot magunkba szívunk, projektorientáltak vagyunk, az étteremipar legfejlettebb képviselői vagyunk, amely folyamatosan nyitott minden újdonságra.

Négy ok arra, hogy miért a MyBox márka tagja.

Nagyon erős terméket valósítunk meg. Szervezetünk élénk értékesítési hálózattal rendelkezik, miközben egyedi ízlésünk is van. Mi vagyunk a legnagyobb szövetségi szintű lánc, japán és pán-ázsiai ételeket forgalmazunk Oroszországban. Hatékonyan és hozzáértően cselekszünk, örömet okozunk az embereknek, kiváló minőségű termékeket vihetnek magukkal. Lehetőséget adunk a márkánk kiaknázására, és ezen felül teljes körű technikai segítségnyújtásra. Saját információs platformunk van. Összekapcsoljuk Önt ezzel az oldallal, és sok hatékony irodai munkát végezhet online. Természetesen van weboldalunk, segítünk a saját oldal létrehozásában is. Hatékonyan működő mobilalkalmazást kap tőlünk. Fogyasztói biztosan értékelni fogják. A szállítást aggregátorok segítségével hajtja végre, de különleges feltételekkel kell rendelkeznie, ez a franchise -nak köszönhető. A beszállítói rendszer teljesen központosított, nem kell termékeket keresnie, teljes listát adunk Önnek arról, hogy mire van szüksége és hol kell vásárolnia. Teljesen megtervezünk egy éttermet, számos projektünk van, beleértve a tervezést, a technológiai szempontokat, a mérnöki és az építészeti komplexumot. Mindez jól fog történni, és csak elfogadhatja az eredményt. Ezenkívül mi magunk is képzett szakembereket hozunk Önnek. A megnyitón személyesen jelen leszünk, érezni fogja a támogatásunkat.

Mindig magas minőségi jellemzőket tartunk fenn. Segítünk az ellenőrzésben, folyamatosan frissítjük a menüt, ez rendszeresen történik. Helyi és szövetségi marketinggel dolgozunk. Hatékony támogatást kap tőlünk a műveleti típushoz. Ezenkívül a call center munkáját is központilag tudja elvégezni. A szállítást elkísérjük. Képes lesz kapcsolatba lépni az üzemeltetőkkel, a futárok mobilalkalmazással rendelkeznek, és maximális hatékonysággal szállít. Ezen kívül tanácsadást is biztosítanak.

Kiválasztjuk a formátumot az Ön számára. Piacvezetők vagyunk márkánk minőségének és stabilitásának fenntartásában. A termékek mindig azonos minőségűek, csak javítjuk a jellemzőket. Nagyításkor sikerül megtartanunk minden pozitívumot, és elkerülni a negatívumokat. Egyszerűen nincs versenytársunk a szegmensünkben. Ezt a fajta értékesítési helyet élelmiszerpályán is megvalósíthatja. Ott az emberek ízletes pán-ázsiai és japán ételeket fogyaszthatnak. Nem tartjuk meg saját helyiségeinket az ételek élvezetéhez, hanem a meglévő helyeket használjuk. Lehetőséget biztosítunk különböző formátumok működtetésére. Válassza ki a helyszínt, mi megadjuk a választás szabadságát. A kockázatok diverzifikálása érdekében két gasztronómiai egységet - asztalt és szállítást - kombinálhat. Ha rendelkezésére áll két bevételi csatorna, két célközönséget vonzhat. Emellett asztalokat is biztosíthat a fogyasztó rendelkezésére, ők is rendelhetnek szállítást, és mindezt a versenytársak számára abszolút elérhetetlen szakmai színvonalon hajtják végre. Az üzleti folyamatokat maximálisan optimalizáltuk, így a franchise -tulajdonosok teljes körű támogatást kapnak tőlünk.Fotók

Franchise. MYBOX. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz