1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. Auto Giant

Franchise. Auto Giant

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 2500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Autó alkatrészek, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az AutoVelikan nevű márka az autóalkatrészek értékesítésének professzionális irányítási rendszere, segítségünkkel sikeresen versenyezhet, jelen lesz az internetes kereskedelmi piacon. Rendelkezünk saját platformunkkal, amely lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy gyorsan elvégezze vállalkozását. Szállítóink konszolidációja szoftverünkön belül is lehetséges. Ezenkívül hozzáférhet a hatékony és rugalmas beállításokhoz, ezeket használhatja a tevékenységek intelligens optimalizálása érdekében. Az automatizálás lehetővé teszi, hogy hatékonyan lépjen kapcsolatba ügyfeleivel. Szervezetünk szinte minden ügyfelének lehetősége van arra, hogy megfelelő autóalkatrészeket találjon. A hozzánk forduló ügyfelek majdnem kilencven százaléka vásárol tőlünk valamit, hiszen készen állunk arra, hogy megfelelő szintű szolgáltatást nyújtsunk nekik. A beszállítók összesítése lehetőséget kínál a teljes piaci lefedettségre. Ez vonatkozik a régió nagykereskedelmi beszállítóira is. Dolgozzon hatékonyan és hozzáértően, mindig törekedjen arra, hogy helyesen birkózzon meg a feladattal. Miután elindította az online áruházat, szinte minden fogyasztója igénybe veheti szolgáltatásait. Egy helyen megtalálják az árut, nagyon kényelmes, csak újra feléd fordulnak, nem kell sokszor utazni különböző helyekre, minden alkalommal megérkeznek és megszerzik a szükséges erőforrásokat. Ezt megerősíti szakmai tevékenységünk tapasztalata. Szervezetünk hatékonyan megbirkózik minden termelési művelettel, a nehézségeket is maximális hatékonysággal lehet leküzdeni.

Az év során bevétel több mint harminc százalékát csak kiegészítő szolgáltatások megvalósításából kapja meg, online áruházunk lehetővé teszi a költségvetési bevételek növelését, optimalizálhatja saját üzletét, mindez annak a ténynek köszönhető, hogy minőségi szolgáltatást keretében franchise fogyasztókat. De ez még nem minden, lehetőséget kap a kereskedelmi csatornák bővítésére, szolgáltatása gyors és hatékony lesz, azonnal szolgáltatásokat nyújt a megszólított ügyfeleknek. Elemezheti az eladásokat, kirakhatja az árlistákat, dolgozhat a Drom nevű hirdetőtáblákkal. ru, Auto. ru, Yandex. Piac és így tovább. Könnyedén és hatékonyan megbirkózhat bármilyen feladattal, a szervezet vezeti a piacot, folyamatosan növelve az előnyt minden versenytársával szemben. Nagyon kevés pénzt költhet a franchise keretében végzett tevékenységekre. Ön pedig fix havi fizetést fog fizetni, őszinte és érthető interakciós feltételeket biztosítunk Önnek. Nem gyakorlunk rejtett jutalékokat, nincsenek rejtett díjak sem, mindketten egyetértünk és kölcsönhatásba lépünk Önnel; mindig megvizsgáljuk a kölcsönösen előnyös együttműködés lehetőségét. Biztosítjuk a megfelelő eszközöket, és segítünk megbirkózni a feladattal.

Hatalmas juttatásokra lesz szüksége, és mi biztosítjuk Önnek ezeket. Ezek kulcsa a saját platformja, rengeteg egyéb pozitív szempont AutoVelikan néven saját platformján belül működik. Az autóipari üzletág sajátosságainak figyelembevételével jött létre. A nagy sebességű munkavégzés versenyelőnyt biztosít számunkra. Hatalmas számú autóalkatrészet találunk azonnal, tételek millióit dolgozza fel a szoftver, a menedzser saját szoftverünk keretein belül dolgozik. Közvetlen belépést kap az Auto Giant márka beszállítóihoz, ez a lehetőség arra, hogy egy olyan szervezet képviselőjévé váljon, amely közvetlenül dolgozik egy speciális interfészen keresztül a pótalkatrész -szállítókkal. Így az árak és az áruk mennyisége a legkedvezőbb feltételekkel áll az Ön rendelkezésére. Online áruháza online fog működni, a fogyasztók mindig érdeklődhetnek arról, hogy rendelkezésre áll -e a szükséges választék, teljes mértékben le tudja fedni a regionális piacot, száz százalékosan biztosítja irodája terhelését. az árlisták letöltésével, a nagykereskedelmi árak alapján történő szállítókkal való együttműködéssel hatalmas számú fogyasztót tud kiszolgálni. Az árlisták frissítésének konfigurálása után lehetőség nyílik irodai munkák elvégzésére, mivel az teljesen automatizált. Így a szervezet költségvetésére nehezedő terhek csökkentésével csökkentheti a létszámot. Ez sokkal jövedelmezőbb, mint a kézi munka. Ezenkívül könnyen összezavarodhat egy ilyen választékkal, ezért kap tőlünk egy kiváló minőségű puha terméket, megtanítjuk a használatát, alkalmazhatja az összes eszközt és tudást, minket, hogy szervezete vezethesse a piacot. Van egy katalógus olyan autóalkatrészekről, amelyekkel hatékonyan és hozzáértően kell együttműködnie. Egy professzionális katalógust integráltunk az online áruházba, jelenleg több mint negyven különböző márka létezik. Ezenkívül több száz modellünk van, módosításokkal dolgozunk, nagyon fontos, hogy hogyan tudjuk kiválasztani a fogyasztó számára a legmegfelelőbb alkatrészt, önállóan megtalálhatja vagy igénybe veheti a menedzser, az ügyfél szolgáltatásait maga dönti el. A rendelkezésére álló módszerek bármelyikével gyorsan megtalálja a szükséges alkatrészt, információszerzésre is van lehetősége, tudni fogja, hogy rendelkezésre állnak -e ezek a pótalkatrészek, milyen költségekkel rendelkezik, és lehetőséget kap arra, hogy gyorsan megkezdje az irodai tevékenységeket . Kapsz egy kulcsrakész kész online áruházat. Sőt, ez csak néhány napot vesz igénybe. Nem kell hatalmas összegeket költenie fejlesztésre, használja a saját szoftverünket, így szervezete megkapja a versenytársi konfrontáció előnyeit, és a projekt javára használja fel. Lépjen kapcsolatba velünk, segítünk Önnek abban, hogy hatékonyan végezzen egy projektet saját vállalkozása elindításához.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz