1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Csempe crumbs arrow
Franchise. Csempebolt

Franchise. Csempebolt

firstKezdeti díj: 4400 $
moneyBeruházás szükséges: 17500 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 14
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 2
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Csempe, Csempegyártás, Burkolólapok gyártása, Csempebolt

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Tile Store (TM) nevű márka egy szövetségi szintű hálózat, amely hatalmas számú értékesítési pontot tartalmaz, valamint a MagazinPlitki nevű online piacot. Bemutatjuk figyelmébe a következő választékot: egyrészt kerámialapokat forgalmazunk, másrészt porcelán kőedényeket, ezen kívül választékunk kőből, mozaikból és egyéb kapcsolódó termékekből áll. Ezen kívül szaniterekkel kereskedünk. Átfogóan bemutatjuk a legfejlettebb technológiákat, üzemeltetjük őket, mivel franchise -vevőnként megkapja az összes szükséges információs anyagot, kiképezzük, elkísérjük a nyitásig, és egészen addig a pillanatig, amikor rendszeres vásárlást végezhet.

Az értékesítési pontok a legígéretesebb modern tevékenységi formátumot működtetik a belsőépítészeti anyagok szegmensében, saját felszerelt csarnokunk van a kiállításokhoz, hatalmas számú releváns minta van, és gondosan, szinte kézzel választottuk ki őket. Tekintettel arra, hogy hatékonyan tudjuk szállítani a készleteket, nem kell raktárakban tartani, így pénzügyi forrásokat takaríthat meg. Befektetések, amelyeket a MagazinPlitki márkanév alatt történő franchise értékesítésekor kell végrehajtani: először is, legalább 1 millió orosz rubelt kell befektetnie. Ez az üzlet formátuma 80-100 négyzetméter. Vagy rendelkezésére áll a kereskedelemhez szükséges teljes felszerelés, valamint a szükséges minták. Lehetőséget biztosítunk Önnek a szervezeti eszközök beszerzésére, pénztárgépet is vásárolnia kell; a reklámtábla tervezését is el kell végezni, szükség van pénzügyi források lefektetésére e hivatali művelet végrehajtásához; bútorokat is vásárolnia kell; 14 hónapig megtérülhet üzleti projektünkbe fektetett befektetése; a működésétől számított 3 vagy 4 hónapon belül eléri az üzemi nyereséget; a havi átlagos forgalomnak körülbelül 2 000 000 orosz rubelnek kell lennie; gyakoroljuk a jogdíjak beszedését, a franchise megvalósításakor ez a havi bevétel 4% -a; egyösszegű levonást is felszámítunk, amely 250 000 orosz rubelt tesz ki.

Minden előny, amelyet a MagazinPlitki márkanév alatt megvalósuló franchise-ban kaphat: először is, ez egy teljesen működőképes kész üzleti modell, amelyet egy növekvő piacon valósítanak meg; nem lesz szüksége óriási raktárak fenntartására annak érdekében, hogy az áru maradványait rajta tartsa, ráadásul nem tapasztal komoly szezonális ingadozásokat, az üzlet az év bármely szakaszában instabil; a beszerzés centralizált formában történik, rendkívül megbízható beszállítókkal lépünk kapcsolatba; forgalmazóink teljes mértékben az áruk értékesítésére összpontosítanak, és mi átvállaljuk a rutinfeladatokat; egységes online piacot működtetünk, a választék tekintetében alkalmazkodik az Ön régiójához, így a fogyasztók pontosan megtalálhatják a keresett terméket; franchise-partnereink magas színvonalú és rendszeres támogatást kapnak az üzleti projektek fejlesztésének minden szakaszában a szervezetünktől, ami nagyon praktikus.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni
arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz