1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Ékszerek crumbs arrow
Franchise. ADAMAS

Franchise. ADAMAS

firstKezdeti díj: 4400 $
moneyBeruházás szükséges: 176000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 15
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 10
calendarA társaság alapításának éve: 1993
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Ékszerek

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az ADAMAS nevű márka.

az Orosz Föderáció legismertebb ékszer védjegye. Az Ipsos Comcon 2015 szerint az arany magas likviditású áru. Meg kell jegyezni, hogy az ékszereket nem érinti az öregedés, nincs lejárati dátumuk és mindig stabil keresletük van, az ár soha nem esik. Az arany iránti kereslet nem függ a szezonális ingadozástól, függetlenül az árfolyamtól. Az arany mindig nyer, az ékszerek szintén nincsenek kitéve az inflációnak, hiszen értékes anyagokból készülnek. Az ADAMAS 1993 óta az Orosz Föderáció legnagyobb ékszergyártója. Az Orosz Föderáció területén 230 ADAMAS üzlet működik. Ezek márkás pontok, amelyek irodai műveleteket végeznek. Ezenkívül Oroszországban aligha talál olyan versenytársakat, akik versenyképességük szempontjából megegyeznének a márkánkkal. Kockázat nélkül végezzük az üzletet, te sem vállalsz kockázatot. Ha a választék nem igényes, 100% -os garanciát vállalunk arra, hogy visszaadjuk az elköltött pénzügyi forrásokat.

Franchise ajánlat.

Lehetővé tesszük egy pénzügyi tervmodell működését, amely segít hatékonyan megbirkózni bármilyen irodai munkával. Készen állunk arra, hogy segítsünk Önnek egy megfelelő helyiség kiválasztásában, amelyben értékesítési pontot nyit. Kiszámítjuk a bevételt, amelyet az előrejelzés szerint kaphat. Ugyanez vonatkozik a pénzügyi modellre is. Ez az információ a ténylegesen rendelkezésére álló forgalmi méréseken alapul. Ezenkívül hatékony tervezést fogunk végezni az üzlet számára. Elvégezzük a helyiségek mérését, elvégezzük a megvalósítási pont megnyitásához szükséges projektek előkészítését. Rendelkezésére áll egy terv, amellyel elvégezheti a berendezések elhelyezését. Biztosítjuk a világítás, az áramellátás lehetőségét, és elkészítjük a szellőzés tervét. Gondoskodunk a helyiség szellőzéséről, lehetőséget adunk a légkondicionáló rendszer beállítására. A jelenlegi formátumú biztonsági rendszert biztosítjuk Önnek.

A termék tartalmát a professzionalizmus megfelelő szintjén is megkapjuk. Egyedi számítást végzünk az Ön szervezete szerinti választékmátrixról, figyelembe véve a szövetségi szintű értékesítési statisztikákat. Hálózatunkon belül és a bevétel előrejelzése alapján ajánlásokat fogunk tenni. Saját CRM rendszerrel rendelkezünk, amely lehetővé teszi számunkra a megvalósítás irányítását. Rendelkezünk egy ERP rendszerrel, amely az irodai automatizálási részleget is segíti. Tőlünk kap minden szükséges eszközt, amellyel kompetensen ellenőrizheti az értékesítési pont tevékenységeit, hatékonyan végezhet tevékenységeket, figyelembe véve a gazdasági mutatókat. Segítségünkkel személyzeti menedzsmentet végezhet, ez nagyon nyereséges. Létrehozunk egy személyzeti táblázatot, és Ön képes lesz hatékonyan működő motivációs rendszerünk működtetésére. Képzést biztosítunk alkalmazottai számára, munkatársai szakembereink segítségével tanúsítási eljáráson mennek keresztül. Az operatív tevékenységek részeként aktív segítséget is nyújtunk Önnek, megadunk minden szükséges információt. A rendelkezésre álló információs anyagok alapján nyomon követjük az értékesítési pont személyzetének teljesítményét. Ha áruházat nyit, indító csapatunk érkezik, és segít a nyitásban. Kiskereskedelmi hálózatunk szakemberei segítséget nyújtanak Önnek, megnyithat egy üzletet, ezáltal biztosítva a tényleges kereslet állandó szintjét. Az üzleti folyamatok szabályoknak megfelelő megszervezésében hatékony segítséget is nyújtunk Önnek. Használhatja segítségünket. Az értékesítés első napjaiban nagyon szorosan elkísérjük szervezetét, minőségi segítséget nyújtva.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz