1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Pszichológiai szolgáltatások crumbs arrow
Franchise. Maga

Franchise. Maga

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Pszichológiai szolgáltatások

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az Én nevű pszichológiai központ.

lehetőséget biztosít egy franchise megvalósítására, és mi egy teljesen kész projektet biztosítunk Önnek egy vállalkozás megvalósításához a semmiből. Egy üzleti projekt kezdetétől végigvezetjük Önt abban a pillanatban, amikor sorba áll, amely azokból áll, akik igénybe kívánják venni szolgáltatásait. A pszichológiai hivatal havonta akár 150 000 orosz rubel jövedelmet is kaphat. Ez egy társadalmilag felelősségteljes üzleti tevékenység, amely a kisfogyasztók fejlesztését célozza, gyermekekkel dolgozunk, emellett serdülőkkel és felnőttekkel is kapcsolatba lépünk, segítve őket a személyes fejlődésben.

Az előnyök, amelyeket az "Én" nevű franchise megvalósításával kaphat: először is, kap egy kész formulát, amellyel a vállalkozás gyorsan fejlődhet a gyors kezdés után. Másodszor, nem kell hatalmas összeget befektetnie, a költségek nagyon demokratikusak, elegendő a gyakorlat megkezdése a központ megnyitásához, és nagyon gyorsan vissza tudja adni a befektetett pénzügyi erőforrásokat, mivel mindent megszereztünk a megtérülési lenni, amilyen gyorsan csak lehetséges. Harmadszor, jövedelmet kaphat tevékenységének első hónapjától, ami nagyon praktikus, a befektetett pénzeszközöket 4 hónaptól hat hónapig teljes egészében visszaadja. Negyedszer, franchise -partnereink hatékony és átfogó segítséget kapnak egy üzleti projekt megvalósításának minden szakaszában. A forgalmazó teljes mértékben bevált, nagy hatékonyságú marketing eszközökre számíthat. Ezenkívül kész anyagokat biztosítunk a reklám elindításához, lehetőségünk van hatékony és megfelelő üzleti terv elkészítésére, ezt személyre szabjuk. Ezenkívül az irodai munka megvalósításának minden szakaszában tanácsokkal látjuk el. Ezenkívül hozzáférhet a képzési anyagokhoz, és felügyeletet is kaphat, ha szervezetünk alkalmazottja.

Franchise -projektünk másik előnye a magas színvonalú pszichológiai szolgáltatások iránti igény, emellett szinte nincs versenytársa a piacon. Egy pszichológiai szolgáltatás csak most kezd belépni az orosz piacra és meghódítani, ezért a verseny szintje alacsony. Ez egy esély arra, hogy időben belépjen, és olyan befektetést eszközöljön, amely biztosan megtérül. Rendkívül népszerű és egyedi módszereket kínálunk, ezeket a gyakorlati pszichológia területén alkalmazzák, egyik versenytársunk sem rendelkezik ezzel az eszköztárral.

Az Önmárkás szervezet pszichológiai segítséget nyújt a polgárok minden kategóriájának, gyermekeknek, serdülőknek, felnőtteknek, sőt házaspároknak, akiknek megfelelő igényeik vannak, miközben ezt professzionális módon, egyedi eszközök segítségével végzik. Gyakorlati pszichológiát alkalmazunk, segítségével javul a fogyasztó életszínvonala, segít megoldani a sürgős konfliktusokat. Ezenkívül segítséget nyújtunk a szülőknek gyermekeik fejlődésében, és segítünk meghatározni az önfejlesztés módját is. Kizárólag tudományosan megalapozott módszereket alkalmazunk, hatékony formában alkalmazzuk a pszichoterápiát. Garantáljuk fogyasztóink számára, hogy képesek lesznek megosztani információikat, mi pedig garantáljuk a titoktartást, miközben mindig dolgozunk a végső pozitív eredmény elérése érdekében.

Készen állunk arra, hogy kizárólagos franchise -vevőként lehetőséget adjunk Önnek, hogy minden szükséges anyagot felhasználjon a gyakorlás megkezdéséhez. A kezdeti szakaszban segítünk Önnek hirdetési kampányok létrehozásában annak érdekében, hogy elindítsa az első fogyasztókat, akikkel kapcsolatba léphet és szolgáltatásokat nyújthat. Az együttműködés szakaszai a következők: először elemezzük egyéni helyzetét, megértjük, mi az, és következtetéseket vonunk le; továbbá, ha minden világos a helyzetből, kiemelünk egy rést, amelyben dolgozhat, miután egy rést definiált, meg kell értenie, hogy mi a célközönsége, elemzéssel foglalkozunk; akkor megkeressük a szükséges hirdetési csatornákat és személyre szabjuk őket a kompetenciáinknak megfelelően. A következő lépés egy értékesítési csatorna beállítása, hogy a legnagyobb valószínűséggel rendelkező fogyasztók váljanak rendszeres vásárlóikká; tőlünk kap egy teljesen kész anyagot a promócióhoz; felhasználhatja azokat a fogyasztók vonzása érdekében; segítünk Önnek a munkaterületek megvalósításához szükséges tér megszervezésében; specifikációkat kap a berendezések beszerzésére, amelyekkel felszerelheti pszichológus irodáját; tanítani fogjuk programjainkat, amelyek segítségével irodai munkát végzünk, Ön képes lesz azokat hatékonyan alkalmazni és automatizálni a munkafolyamatot; mindig kapcsolatba léphet velünk támogatásért, visszajelzést adunk, elemzéseket végezünk.

A projektünkben részt venni kívánó potenciális partnerekkel szemben támasztott követelmények: az Ön rendelkezésére kell állnia egy speciális pszichológiai végzettséggel rendelkező szakembernek. Ezenkívül a település területén kell lakni, ahol legalább 100 000 ember tartózkodik, szükség van iskolákra és óvodákra is az igények kielégítése érdekében. Ezenkívül meg kell határozni, hogy a szolgáltatás pszichológiailag igényes -e a település területén.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz