1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. olasz étterem crumbs arrow
Franchise. IL Patio

Franchise. IL Patio

firstKezdeti díj: 17500 $
moneyBeruházás szükséges: 300000 $
royaltyRoyalty: 6 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 55
homeFranchise-egységek száma: 50
calendarA társaság alapításának éve: 1990
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2003
firstKategória: olasz étterem

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az IL Patio védjegy a ROSINTER RESTAURANTS holding része. Jelenleg partnereket keresünk. Azok vonzódnak, akik hajlandók és képesek franchise alapján dolgozni az Orosz Föderáció területén. A Független Államok Közössége országaiban is dolgozunk, nyereséget termelünk. Ezért készek vagyunk segíteni abban, hogy olyan befektetést találjunk, amelyet egy élelmiszerbolt, nevezetesen éttermek megnyitására használnak fel.

Az IL Patio márka előkelő éttermek láncolata. Az ízletes és egészséges olasz konyha elkészítésén dolgoznak, ahol ízletes ételeket kóstolhatnak, és a hagyományos olasz recept szerint, mivel egyedi receptet használunk, amely különlegessé teszi éttermünket. A „minőségnek magasabbnak kell lennie, mint az árnak” elve vezérel bennünket, ezért a márkánk vezető szerepet tölt be, és olyan referenciaérték, amely magas színvonalú és minőségi mutatót biztosít egy olasz étterem tevékenységének végrehajtásában.

Az IL Patio elnevezésű márka az egyik legjövedelmezőbb franchise az Orosz Föderáció régióiban, a már elmúlt 2020 -as karantén eredményeit követően. Ezenkívül a Forbes magazinban foglaltuk el ezt a helyet, és bekerültünk a franchise -t végző 5 legvonzóbb márka közé. Több mint 120 hatékony és nyereséges étterem áll rendelkezésünkre az európai országokban és az Orosz Föderációban. Márkánkat 2004-ben alapítottuk, az 1993-ban működő Patio Pizza-t újragondoltuk, így teljesen átalakítottuk a pizzériák hálózatát, és új alapokon működünk. Az IL Patio védjegy a Rosinter Restaurants tulajdona. A szervezet több mint 160 saját éttermet irányít. Szintén 100 partner típusú franchise étterem található, amelyek szervezetünk leghíresebb márkái alatt működnek, nevezetesen: Shikari, Planet Sushi, Alpatevo. Ezenkívül tevékenységünket az Európai Unió területén és az Orosz Föderáció egész területén végezzük. Ezenkívül olyan márkák franchise -partnerei vagyunk, mint a TGI FRIDAYSTM és a Costa Coffee az Orosz Föderáció régióiban és nagyvárosaiban, ami további versenyelőnyt biztosít számunkra.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz