1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Shawarma crumbs arrow
Franchise. Barash

Franchise. Barash

firstKezdeti díj: 4400 $
moneyBeruházás szükséges: 23500 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 5
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2021
firstKategória: Shawarma

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Barash védjegy kihasználásával és a franchise megvalósításával járó előnyök. A vendéglátóiparban dolgozunk, tapasztalt szakemberek egész csapata van, sok sikeres projekt. A Barash márka már az ötödik projekt, amelyet ténylegesen megvalósítunk. Csapatunk hatalmas számú üzleti projektet sajátított el, például megnyitottuk a Cafe Woki-toki nevű intézményt, a Bar Alaska nevű intézményt, van egy Kazbegi nevű bárunk, ráadásul van egy Burger Grinder, mindezek a mi sikereink projektek.

Nagyon ízletesen készítjük el a terméket, saját technológiát készítettünk, nincs analógja, százszázalékos egyediség, tűzön főzünk, az étel füstös lesz. Hatalmas számú fejlesztésünk van, folyamatábrákat is biztosítunk, menüvel rendelkezünk, és lehetőségünk van franchise -tevékenységek megvalósítására is, amelyeket sikeres vállalkozók használnak. Többé nem kell költenie az erőforrásait ahhoz, hogy saját és teljesen újat fejlesszen ki, és megkapja egy üzleti projekt tulajdonjogát, amelyet a rendszerünk szerint hajtanak végre. Ez nagyon nagy előny, maximális hatékonysággal kell üzemeltetni. Vizualizációt készítünk, segítünk a helyiségekben, azonosítjuk a versenytársakat, ezt megelőzően a dokumentációt is átadjuk Önnek üzemeltetésre, a szükséges felszereléseket a lista szerint vásárolhatja meg, útmutatásaink szerint. Az élelmiszer -pont egy hónapon belül nyitható meg, miután aláírta a franchise -megállapodást a szervezetünkkel, és kedvezményeket kaphat.

Ez az üzlet nem függ a szezonalitástól, ami nagyon jó, mert folyamatosan stabil magas jövedelmet kap. Amikor a vállalkozás működik, nem csökken a kereslet, nem voltak ilyen költségeink. Annak a ténynek köszönhetően, hogy megszervezzük a szállítást, sőt válságokban és karanténban is részesülhetünk a juttatásainkból. A bevétel mindig stabil, a járvány idején még mindig feketében voltunk. Szervezetünk shawarma mindig népszerű, télen, tavasszal, ősszel és még nyáron is. Négy hónap alatt megtérül, de nagyon jól kell dolgozni. Tudjuk, hogyan hozhat létre saját projektet, amely sikerhez vezet, a létesítmény munkájának első napjától lehetőség lesz vendégeket vonzani, azonnal keresni kezd, nagyon nyereséges és praktikus. A tevékenységeket rugalmas típusú formátumban végezzük. Magas nyereség mellett természetesen járvány idején is bármilyen üzemmódban dolgozunk, csendes időben a hasznunkat is megkapjuk, emellett az emberek már hozzászoktak ahhoz, hogy mindent otthon rendeljenek meg. Márkánk nagy népszerűsége biztosítja az alkalmazások folyamatos áramlását, az ügyfelek folyamatosan kapcsolatba lépnek. Márkánk nagyon népszerű, ezzel nincs probléma, tudjuk, hogyan kell népszerűsíteni a terméket. Naponta publikálunk, közösségi hálózatokat tartunk fenn, például Instagram -fiókot, ahol publikációk találhatók, együttműködünk a bloggerekkel, mindig vannak promóciók, versenyeket tartunk. Hétezer -négyszáz ember, a közönség, amely folyamatosan követi hirdetéseinket, ezek aktív emberek, nincs csalás, ez csak a célközönség része, és más promóciós csatornákat is megvalósítunk.

Szinte minimális befektetéssel, nagyon rugalmas formátummal, alacsony belépési költségekkel biztosítjuk a piacra lépés lehetőségét. A belső teret az adott típusú egyszerű anyagokból készítjük, a berendezés nem drága, megfizethető áron, Oroszországban gyártott, és a minőség európai szinten van, ugyanakkor az árak helyi árak. Folyamatosan optimalizálunk, a hirdetési költségvetést frissítjük, az első hónapban hirdetést biztosítunk Önnek, és a mi költségünkre ez jó haszon, akkor be kell fektetnie a fogyasztók vonzásába. Van egy egyszerű formátumunk, nincs komplikáció, mindig stabil minőség, természetesen a franchise esetében is ezt követjük. Egyszerű ételek receptjei, lehetővé teszik a vállalati titkok szerinti munkát, könnyen méretezhet egy üzleti projektet, végrehajthat bármilyen irodai munkát, mindig sikert érhet el.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz