1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. Részletes

Franchise. Részletes

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 4400 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Autó alkatrészek, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Kereső tevékenységek végrehajtása a szám megtalálásához a katalógus segítségével. Arra biztatunk minden érdekelt felet, hogy csak a cikk pontos kiválasztását használja. Az eredeti eredetű katalógus részeként, amely a járművek gyártóktól történő megvásárlására szolgál. Ez a legmegbízhatóbb módja annak, hogy a talált alkatrész teljes mértékben kielégítse az Ön igényeit. Ezenkívül az eredeti SKU lehetővé teszi az ismétlődések keresését. Nagyon előnyös a jó szolgáltatás igénybevétele.

Örömmel üdvözöljük Önt az autóalkatrész -kínálat portálján www. részletező. pro. Ez a portál lehetőséget nyújt arra, hogy megtudja, elérhető -e egy bizonyos alkatrész, hol található, hogyan lehet megrendelni, mi lesz az ára, és milyen másolatok vannak. Azonnal leadhatja a rendelést, mi a Jekatyerinburg városában található raktárakból hozzuk, ráadásul ezek a legnagyobb nagykereskedelmi raktárak az ilyen típusú termékekhez az Orosz Föderációban. Ezenkívül közvetlenül a gyártó országokból teljesítünk megrendeléseket, Svédországból, a Németországi Szövetségi Köztársaságból, az Egyesült Arab Emírségekből, Japánból és az Amerikai Egyesült Államokból. Versenyképes áron közvetlen szállításokat hoztunk létre.

Készen állunk arra, hogy a fogyasztókat teljesen eredeti árukkal lássuk el, emellett kereskedünk azokért, akik nem akarnak pénzt költeni eredeti termékekre, amelyek másolatai azonban minden minőségi paraméternek megfelelnek és teljesen normálisan működnek. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy szinte bármilyen járműhöz és járműhöz találjunk alkatrészeket, legyen az autó vagy motorkerékpár.

Teljesen új alkatrészeket biztosítunk Önnek, amelyekkel külföldi autókat lehet javítani, a fogyasztók vonzásával értékesítheti azokat. Nagy- és kiskereskedelemben kereskedünk, míg az árak kétféleképpen megfizethetőek, és több mint 27 millió különböző cikket tudunk kínálni, amelyek mindent tartalmaznak, ami a leggyakoribb autók javításához szükséges. Több mint 700 márkát ölel fel, több mint 300 különböző beszállítótól származik, és magas szintű diverzifikációval és rengeteg lehetőség közül választhatunk. Éjjel -nappal dolgozunk, felkeresheti a www. részletező. pro. és adja le a rendelést. Átértékelési szolgáltatást is nyújtunk, felveheti velünk a kapcsolatot és kérheti az összes szükséges információt.

A fogyasztónak csak azt kell tudnia, hogy mi a cikkszám, akkor ő maga is megkaphatja az összes szükséges információt. Tanácsokkal is fordulhat szakemberekhez, emellett tájékoztatást kell kapnia arról, hogy mikor és hol történik a szállítás. Az információ az alkatrész sorozatszáma alapján is elérhető. Alternatív lehetőségeket is tudunk ajánlani, ár, szállítás, a termék származása szerint, csak regisztrálnia kell weboldalunkon, mindig örömmel állunk hozzáértően, jövedelmezően és hatékonyan kiszolgálni a fogyasztót, azonnal megadva neki a szükséges információkat . Szinte minden részletet megkaphatunk, egyéni alapon dolgozunk, az ügyfelek elégedettek lesznek a franchise megvalósításával. Szintén hatalmas mennyiségű pozitív visszajelzést kaphat. Az Orosz Föderáció bármely területén dolgozunk.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz