1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Szerszámbolt crumbs arrow
Franchise. 220 volt

Franchise. 220 volt

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 61500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 240
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Szerszámbolt, Áruk boltja, Elektromos szerszámüzlet, Áruk online áruháza, Kínai áruház

Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Rövid információ a franchise-adóról.

A 220 Voltos vállalat az elektromos szerszámok és berendezések vezető üzemeltetője az orosz piacon. Ez a márka számos kiskereskedelmi üzletet egyesít, valamint a helyi piac legnagyobb barkácsáruház-áruházát, amely a Független Államok Közösségéhez, valamint az Orosz Föderáció minden régiójához szállít. Ma a "220 Volt" egy teljes értékű piac, amely partnereinek magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt.

Naponta rengeteg ember dönt a "220 V" mellett, amikor építőipari, elektromos, kerti felszereléseket, különféle típusú elektromos szerszámokat, alkatrészeket, fogyóeszközöket és más hasonló termékeket akar vásárolni. Sikerült megszereznünk a bizalmat, mert magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk, és felelősek vagyunk az általunk forgalmazott termékekért is, kiváló minőségű árukat biztosítva.

Szervezetünk koncepciója:

A "220 Volt" egy márka, amelyet egy magas színvonalú üzleti megoldások késztermékkel, valamint a legújabb technológiákkal kínálnak, amelyekkel elektromos szerszámboltot nyithat és magas színvonalú menedzsmentet végezhet. természetesen mindez kíséri a jogot, hogy a védjegy használatára, ami nagyon kényelmes.

Partnereink bizonyos számú együttműködési lehetőségre számíthatnak: lehetőség nyílik saját áruház megnyitására, amely szabványnak nevezett formátumban végez tevékenységeket, amelyek 50-200 négyzetmétert biztosítanak, vagy Önnek joga van nyit egy boltban egy kis formátum, amely lehetőséget nyújt a munka területeken 30-50 négyzetméter, ezen kívül lehetőség van a indít a pick-up pont, ahol terjeszteni megrendelések, az is lehetséges, hogy nyisson egy szervizközpontot, a választás az Öné.

A "220 V" elnevezésű franchise az alábbiakat nyújtja Önnek:

Jól népszerűsített és népszerű védjegy, teljesen kész üzlet, lehetőség arra, hogy vonzza a helyszínen dolgozó csapatspecialistákat, akik segítségedre lesznek és intézkednek az üzleti folyamatok felépítésével kapcsolatban. Ez egy nyílt terepen működő csoport, amely mindig kész.

Olyan piactér áll rendelkezésére, amely havonta több mint 7,5 millió vevőt biztosít.

KSK Cool üzlet fejlesztési terve.

Mindegyik partner kap tőlünk egy-egy egyedileg kidolgozott üzleti tervet, amelynek segítségével lehetőség nyílik az értékesítési pont kialakítására, ráadásul ezt a tervet magas színvonalú és időben bevált eszközökre alapozzuk, amelyekkel együtt fog működni. alkalmazottakkal, valamint elvégzi promóció érdekében, hogy vonzzák a nagy számú fogyasztót, amely lehetővé teszi, hogy megtérüljenek a beruházás a lehető legrövidebb időn belül, és elkezd előállító magas szintű jövedelmet, amit biztosan szeretni.

Számíthat egy kis beruházásra, ami szintén nagyon kényelmes.

A 30 000 négyzetméter alapterületű kis üzletünk minimális befektetése legalább 2 300 000 orosz rubel lehet.

Magas szintű profitot fog elérni.

45% feletti bruttó árrés elérésének képessége, ha professzionális hangszerről beszélünk, akár 35%; Ha háztartási eszközökkel kereskedik, akár 65% -os felárral is számolhat; Ha fogyóeszközökkel kereskedel, akkor a felár általában óriási, és meghaladhatja az elemenkénti 100% -ot.

Kapjon teljes körű és magas színvonalú támogatást tőlünk.

Egy tapasztalt vállalkozó könnyedén népszerűsítheti a tevékenységeket, még akkor is, ha korábban nem foglalkozott a kiskereskedelemmel, mert segítséget nyújtunk, és az Ön boltja a lehető legeredményesebb lesz. Szervezetünk minden partnerének megvan a maga személyes menedzsere, akivel azonnal megvitathatja az esetleges kérdéseket, valamint elgondolkodhat azon, hogy mi az üzlet stratégiai fejlesztési terve, ami szintén nagyon praktikus.

Számíthat a munkavállalók képzésének és tanúsításának segítségére, ami szintén nagyon kényelmes. Emellett egy hatékony programot is biztosítunk Önnek, amellyel jelentősen javíthatja munkatársainak képesítését.

Raktárak és áruk mozgása.

Megtanítjuk Önt arra, hogy a raktárakban pontosan annyi erőforrást tároljon, amire szüksége van, ezért elkerülhető lesz a túlsúly, ami azt jelenti, hogy a vállalat képes lesz uralni a piacot, mivel minimális erőforrást fog költeni, amely lehetővé teszi a szállítás a lehető legrövidebb idő alatt és minimális költséggel. áruk fogyasztóhoz, és a nyereséget.

Számíthat egy halasztott fizetésre, valamint tárgyalhat velünk exkluzív feltételek mellett, amelyek mellett a részvényeket szervezetünktől vásárolják meg, emellett számíthat egy igényelt választékra. Az üzleteken belül lehetősége van elektromos szerszámokkal, pneumatikus eszközökkel, elektromos berendezésekkel, különféle kiegészítőkkel, hegesztő berendezésekkel, egyéb szerszámokkal és berendezés típusokkal dolgozni, amelyek rendkívül népszerűek és a piacon keresettek.

Segítünk az értékesítés elemzésében és a fejlesztésekben. A 220 Voltos cég szakemberei segítenek a termékmátrix optimalizálásában, hogy a választék kialakítása a legoptimálisabb módon történjen. Módszereink segítségével havonta elemzést végezhet a raktár árumérlegével kapcsolatban: ráadásul márkától függően is lehet dolgozni; Termékcsoportok, szezonális értékesítés részeként értékesített termékek, valamint általában elemzéseket készíthet arról, hogy egy hónap alatt hány teljes értékesítést hajtott végre.

Ingyenes lehetőség csatlakozni egy átvételi ponthoz.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy összekötjük Önt az átvételi ponttal, minden kiadott csomagból bizonyos összegű pénzt lehet kapni, amelyet átutalunk a bevételi oldalra, valamint növelni lehet a célzott forgalmat, hogy az üzlet megfelelő eredmény, ráadásul, akkor a mi segítségünkkel jelentősen növeli a szinten kell elismerni a kilépő és mindez általában befolyásolja a jövedelmezőséget az üzleti projekt.

Teljes és magas színvonalú hirdetési támogatást kap tőlünk. Minden reklámhordozó, elrendezésük, kültéri reklám, belsőépítészet, marketing alapú fejlesztési terv készítése egyéni alapon, valamint információs támogatás szervezetünk honlapján, mindez az Ön rendelkezésére áll, ha kapcsolatba lép a szervezettel "220 Voltok ".FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz