1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Iskola crumbs arrow
Franchise. Championika Digital

Franchise. Championika Digital

firstKezdeti díj: 4500 $
moneyBeruházás szükséges: 1700 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 5
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 185
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Iskola, Programozási iskola

Városi franchise
Városi franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Mit kapsz Championika forgalmazóként? Először is, ez egy egyedülálló technika, amellyel órákat vezethet és programozást taníthat az 5-16 éves gyermekek számára. Mindezt az OZON online hipermarkettel együtt végzik; kifejlesztettünk egy speciális korróziógátló típusú online formátumot, amely megtanítja az embereket a programozásra. Ezt tapasztalataink alapján igazolták, minden tökéletesen működik. A projekt úgy működik, ahogy kell; az órák programja egy évig tart, ráadásul szinte az összes korosztályt lefedi, és különféle tudásterületeket is nyújt. Frissítést kaphat, ha egy év telt el a legutóbbi frissítés megszerzése óta; mindent megkap tőlünk, naplókat, a szükséges leltárat, egy űrlapot a szakemberek számára, mindez már készen áll és kivitelezésre vár, nem is kényszerítjük önt egy űrlap létrehozására az alkalmazottak számára, mert minden már a raktárunkban van. Csak 7 napig tart, amíg eljuttatja a franchise-hoz. Tanáraitok képzésben részesülnek tőlünk, a szintén hozzánk tartozó akadémia keretein belül, ott is végeznek tanúsítást; Szervezetünk kurátora átfogó segítséget nyújt Önnek, és függetlenül attól, hogy Ön milyen szakaszban van, a mi segítségünkkel mind az irodai műveletek elindítását, mind azok végrehajtását elvégzi.

Ha csatlakozni szeretne hozzánk, akkor nagy támogatást nyújtunk Önnek: először is elkerülheti a hatalmas számú hibát, akár 97% -ot is, tehát mindezt már átéltük, és saját tapasztalataink alapján tudjuk, hogyan kell eljárni, ez különösen fontos az a projekt indulásakor ... Jó osztályú szakembereknek képes lesz jó munkakörülményeket felajánlani, emellett segítünk a személyzet kiválasztásában, lehetőség nyílik a projekt sikeres elindítására, ráadásul azonnali befejezésére, a lehető legkevesebb rendelkezésre álló erőforrás felhasználásával; segítünk az alkalmazottak keresésében, oktatásában és tanúsításában, ráadásul a bizonyítvány megfelel a legjobb előírásoknak, amelyek a gyermekek online tanóráinak lebonyolításához a helység területén találhatók; segítünk a piaci viszonyok megértésében, tanulmányozásában és elemzésében annak érdekében, hogy megértsük, hol találjuk meg a legjobb helyiségeket megfelelő áron. Meglepődne, hogy a közvetlen közelében hány különböző lehetőség kínálkozik az interakcióra; ezenkívül teljes segítséget kap tőlünk egy olyan program létrehozásában, hogy a gyermekeknek szóló osztályokat magas színvonalon, minden releváns területre kiterjedően végezzék. Már létrehoztunk egy olyan magas színvonalú rendszert, amely lehetővé teszi a gyermekek nevelését, ráadásul életkoruk nagyon széles, a 3–16 éveseket fedjük le; képzést biztosítunk Önnek, és minden eszközt működtethet, amely lehetővé teszi az ügyfelek vonzását online és valós életben egyaránt. Ezenkívül, ha igény merül fel, a megfelelő szolgáltatást biztosíthatjuk Önnek, azonban ez opcionális szolgáltatás; minőségi segítséget nyújtunk Önnek, hogy egy üzleti projekt megvalósítását havi 200 000 orosz rubel és annál magasabb profit szinten hajthassa végre. Minden attól függ, mennyire képes vagy és milyen a csapatod. És sok partnerünk megengedi magának, hogy hatalmas összeget, havonta több mint 570 000 orosz rubelt keressen, ami elég sok.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz