1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kölcsönök crumbs arrow
Franchise. Pénzügyi partnerek

Franchise. Pénzügyi partnerek

firstKezdeti díj: 4500 $
moneyBeruházás szükséges: 4500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2008
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Kölcsönök, Mikrohitel, IFI -k, IWC, Hitel

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Üzleti franchise-ok
Üzleti franchise-ok
Kész üzlet
Kész üzlet

Valójában egy hónapon belül akár 900 000 orosz rubelt is kereshet, ha szervezetünkhöz fordul és kizárólagos forgalmazóvá válik. Az előadás keretein belül kitalálhatja, hogy mi a franchise, és mennyi pénzt kell befektetnie annak elindításához. Csak annyit kell tennie, hogy kitölti a visszajelzési űrlapunkat.

Információ szervezetünkről.

Először is, franchise-junk megtérülési ideje átlagosan 3,5 hónap. Másodszor, egy vállalkozás nyitható 350 000 orosz rubel beruházásokkal, ami nagyon jövedelmező. Harmadszor: kulcsrakész projektbe fektet be 28 napon belül. Megkapja saját irodájának megnyitását is, amely elősegíti a tevékenységek végrehajtását. Mi vagyunk a legnagyobb szereplő a hitelközvetítői piacon, 10 éve dolgozunk. Franchise -nk több mint 40 orosz városra, valamint a szomszédos országokra terjed ki. 2008 óta működünk. A projektet Szentpétervár város területén indították el.

Miután elindított egy üzleti projektet, azonnal beérkezhet akár 50 alkalmazás is, és az ügyfelek beáramlása nem jár le. Ügyfeleink azok a fogyasztók, akik hitelt keresnek tevékenységeik vagy üzleti tevékenységük finanszírozására. Lehet, hogy olyan emberekről van szó, akik már nem képesek hitelhez jutni egy bankban, mivel a történelem nem engedi, óriási késések vannak. A nagy összegű hitelteher miatt állandóan eladósodnak, és hozzád fordulnak, mivel még mindig szükségük van pénzre. Van, aki arról álmodozik, hogy saját vállalkozást indít, de más okból nem kaphat pénzügyi forrásokat egy banki szervezettől. Lehetnek olyanok, akik elvesztették állásukat, rászorulók, nyugdíjasok, diákok, olyan emberek, akik más módon nem képesek hitelt szerezni, mivel a bank folyamatosan visszautasítja. Egyáltalán nem tudják, mit tegyenek és milyen programot keressenek. Nem akarnak erre időt szánni, mivel nem regisztrálhatók bankintézetben. Csak gyorsan szeretnének hitelt és kamatot szerezni.

Előnyök.

, amelyet megkaphat a szervezetünkhöz fordulva, valamint az üzleti tervünknek megfelelően tanácsadó irodát nyit: a tranzakció során előírt összegekre gyakorlatilag nincsenek korlátozások, ami nagyon kényelmes. Ugyanakkor mindig megtalálhatja a fogyasztókat, mivel a hitelezésre mindig nagy a kereslet. Vagyis nem marad ügyfelek és jövedelem nélkül, amelyek segítenek keresni. Kap egy teljesen kész projektet is, ahogy mondani szokták, kulcsrakész alapon. Ez azt jelenti, hogy képes lesz egy automatizált üzleti projekt végrehajtására. Megkapja az irodai munka, a magas színvonalú marketing elvégzéséhez szükséges teljes dokumentumkészletet, egy weboldalt, amellyel vonzhatja a fogyasztókat, kölcsönhatásba léphet a banki szervezetekkel, amelyek szintén részt vesznek a tevékenységben, és az Ön partnerei lesznek. Képzést kaphat munkatársainak és a csapat kiválasztása tőlünk. Számíthat arra is, hogy nagy ügyleteket képes kezelni a megfelelő ügyfelek vonzásával. Logónkat a magas szintű stílus és fényerő jellemzi, ami vonzóvá teszi a fogyasztó számára. Kiváló minőségű tanácsokat is kaphat tőlünk. Ezen kívül élő találkozókat is biztosítanak.

Teljesen befejezett üzleti projekt vagyunk.

, amelyet csak el kell fogadni. Székhelyünk az az alap, amely lehetővé tette számunkra a részletek kidolgozását és azoknak a gyakorlatoknak a csiszolását, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy üzletünket a legjövedelmezőbb módon végezzük. Tudni fogja, hogy mennyi díjazást kell kapnia ahhoz, hogy biztosítsa magát a váratlan veszteségekkel szemben. Meg fogja érteni, mi az ideális fizetés a munkavállalók számára a hűségük biztosítása érdekében. Az alkalmazásokat konvertálni is lehet pénz vásárlásával, amelyet tovább forgalomba bocsát. Kiváló minőségű és speciális ismeretek, válaszok minden kérdésére, valamint teljes körű képzés: tudásbázisunk teljes mértékben az Ön rendelkezésére áll. Folyamatos támogatást nyújtunk, beleértve a projekt kezdetét is, amikor Önnek különösen segítségre van szüksége.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz