1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Iskola crumbs arrow
Franchise. SOFTIUM

Franchise. SOFTIUM

firstKezdeti díj: 4400 $
moneyBeruházás szükséges: 11000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 116
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Iskola, Programozási iskola

Városi franchise
Városi franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Jellemzők: Stabilitás és hely a vezető három vezető vállalat között. Franchise katalógus. évente összegezve a végső minősítést, meghatározza a legaktívabb franchise-adókat. Rendszeres órák a nehézségek leküzdésére és a motivációs készségek fejlesztésére, folyamatosan a legjobb cégek húsz közé kerülve! Figyelembe véve az összes franchise teljesítményét a gyermek kategóriákban, a vezető vállalatok között folyamatosan harmadikak vagyunk. A magas eredmények elérése érdekében a legjobbat kell választania! 2019.2020; A koronavírus-járvány utáni országok helyzete. A Covid19 korlátozások alatt mindenki megkapta. A szülők és gyermekeik elszigeteltek és kötelezőek voltak, átálltak az online oktatásra, és csodálatos kilátássá vált, az ilyen típusú "oltás" létrehozása. A lehetőségek megnyílásával egyre relevánsabbá vált a szokásos emberi kapcsolat és osztályok számára valós időben és formátumban. Ez a helyzet a gazdasági válság során ismét világossá tette a szülők számára, hogy a gyermeknek az információs technológiákkal való hordozásának szükségessége olyan szükségszerűség, amelyet a lehető leghamarabb el kell kezdeni. Ajánlatunkra válaszolva egy barátságos és aktív társaság tagjává válik! ; A gyermekkategóriák első számú díjazása a Rospatent 2019-re vonatkozó elemzési indikációi szerint. A SOFTIUM a 11. helyen áll a legkeresettebb ajánlatok között 2019-ben a Rospatent besorolása szerint. És figyelembe véve a gyermekválasztékra vonatkozó ajánlatok franchise-ját, akkor mi vagyunk a vezetők! Minden megállapodást a Rospatent regisztrált. A védjegy márka kizárólagos jogait minőségileg védeni kell; Tényleges teljesítmény és visszajelzés kedves franchise-vevőinktől. Megkértük azokat a franchise-tulajdonosokat, akik legalább 1 éve együttműködnek velünk, hogy tegyenek véleményt a SOFTIUM franchise-on a franchise üzletben. RU. Minden áttekintés releváns és nem gyártott, a kiadvány közzététele előtt a katalógus adminisztrációja ellenőrzi őket.

Az elv meglehetősen egyszerű. A webhely Frachiser összeállítja az ellenőrzést, és kérésünkre törli azt, és pénzösszeg befizetését igényli. A törvény szerint az ügyet bíróság elé tudjuk állítani, és szándékunkban áll a csalókat a hírnévnek okozott erkölcsi és anyagi kár megtérítésével blokkolni. Nincs 100% -os garancia az ügy sikeres kimenetelére, de megpróbáljuk.

A franchise neve és további jellemzői: Manager program; Az adminisztrátor programjának mobil verziója; Adminisztratív portál; Felhasználó személyes fiókja; Szoftver webhely. gyermekek; Automatikus frissítések; Karbantartás; Logo tervezés és tartalom; SOFTIUM kereskedelmi márka; Segítségnyújtás a képzésben és a személyzet kiválasztásában.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz