1. Каталог за франшиза crumbs arrow

Каталог за франшиза

Пронајдени реклами: 983
pushpin

#1

USU - Универзален систем за сметководство

USU - Универзален систем за сметководство

firstПочетна такса: 0 $
moneyПотребна е инвестиција: 0 $
royaltyКралството: 0 $
timeСозревање. Број на месеци: 1
firstКатегорија: Програми, Сметководство, Тоа бизнис, Тоа компанија, Тоа сфера, ИТ технологија, Тоа, Програмирање, Апликации
Програми за секаков вид на деловна активност! Невозможно е за бизнис без софтвер да ја контролира работата на претпријатието и сите негови сфери на активност. Секој ден таквата компанија претрпува огромни загуби затоа што не може да ги анализира своите слабости и да ги подобри. Слаба алка може да биде што било: непопуларна ставка што организацијата продолжува да ја купува на продажба; услуга што не носи очекувана добивка заради лошо рекламирање; вработени во претпријатието, чијашто ефикасност во работата не е доволно добра; и уште повеќе. Станете наш претставник во вашата земја или град и заработувајте на најсолвентниот сегмент - за деловни активности!
Women'sенска франшиза
Women'sенска франшиза
Машки франшизи
Машки франшизи
Семејни франшизи
Семејни франшизи
Франшиза на градот
Франшиза на градот
За мали градови, мали населби, мал град
За мали градови, мали населби, мал град
Мал бизнис
Мал бизнис
Домашна франшиза. Можете да работите од дома
Домашна франшиза. Можете да работите од дома
Виртуелна франшиза
Виртуелна франшиза
Деловни франшизи
Деловни франшизи
Франшизи во побарувачка
Франшизи во побарувачка
Профитабилни, најпрофитабилни франшизи
Профитабилни, најпрофитабилни франшизи
Продавници со ефтина стока
Продавници со ефтина стока
Интернет-франшиза, онлајн продавница
Интернет-франшиза, онлајн продавница
Франшиза од нула
Франшиза од нула
Бесплатна франшиза
Бесплатна франшиза
Подготвен бизнис
Подготвен бизнис

video
Дали има видео
images
Постојат фотографииМои лични информации
user Регистрирајте се или најавете се за да користите лични информации


Статистика
Премиум пристап за 30 дена Можете да купите премиум пристап за да видите детална статистика

#2

Лодисе

Лодисе

firstПочетна такса: 400 $
moneyПотребна е инвестиција: 7000 $
royaltyКралството: 0 $
timeСозревање. Број на месеци: 12
firstКатегорија: Кондиторски производи, Продавница за малопродажба, Пекара-кондиторски производи, Продавница за бонбони, Кафе-кондиторски производи, Супермаркет
Опис на франшизата од франшизорот: Кондиторската компанија „Лодис“ ДОО е голем белоруски производител на широк спектар на кондиторски производи, заземајќи водечка позиција во оваа област. Компанијата редовно учествува на најголемите изложби за храна и кондиторски производи. Брендот Лодис го ценат не само клиентите, туку и професионалните експерти. Главната предност на компанијата е употребата на само природни состојки. Сите кондиторски производи се во согласност со меѓународните стандарди за храна. Во производството се користат само напредни европски технологии и иновативна опрема. Компанијата нуди широк спектар на повеќе од 100 кондиторски производи, што им овозможува на сите да избираат слатки според нивниот вкус: овесни колачиња, и со и без адитиви; разни видови джинджифилово, вклучувајќи джинджифилово со крем со разновидни вкусни и природни пломби; ориентални слатки;
Франшизи во побарувачка
Франшизи во побарувачка

video
Дали има видео
images
Постојат фотографииМои лични информации
user Регистрирајте се или најавете се за да користите лични информации


Статистика
Премиум пристап за 30 дена Можете да купите премиум пристап за да видите детална статистика

#3

Берберница бородак

Берберница бородак

firstПочетна такса: 4500 $
moneyПотребна е инвестиција: 22000 $
royaltyКралството: 200 $
timeСозревање. Број на месеци: 8
firstКатегорија: Салон, Салон за убавина, Салон, Детски фризер, Берберница, СПА, Студио, Коса, Потстрижување
Опис на франшизата од франшизата: Машки салони за бричење и фризура „BORODACH“ е профитабилен бизнис во перспективен сегмент од пазарот на услужниот сектор кој не бара искуство во фризерство. Од првиот ден на соработка, компанијата постепено ви го пренесува целото знаење што ви е потребно за правилно организирање на работата на вашата берберница „BORODACH“. Благодарение на искуството на специјалисти, франшизите на BORODACH успешно работат во Русија. Ова можете да го потврдите едноставно со посета на еден од салоните на ланецот. Купете ја франшизата „BORODACH“ и станете дел од компанијата, придружете се на тимот лидери! Детален пакет за франшиза вклучува: -Добирање примарни документи и приврзаност кон личен менаџер -Помош при изборот на простории. Анализа на просториите заедно со менаџерот со цел да се избере најуспешната опција за успешно работење на салонот - Готови решенија за сите правни прашања поврзани со отворањето и работењето, што ќе ви овозможи да ја изберете најзгодната организациска форма за тебе
Франшизи во побарувачка
Франшизи во побарувачка

video
Дали има видеоМои лични информации
user Регистрирајте се или најавете се за да користите лични информации


Статистика
Премиум пристап за 30 дена Можете да купите премиум пристап за да видите детална статистика

#4

ПРЕДУВАЧКА РАЧКА 12

ПРЕДУВАЧКА РАЧКА 12

firstПочетна такса: 6000 $
moneyПотребна е инвестиција: 8200 $
royaltyКралството: 4 %
timeСозревање. Број на месеци: 7
firstКатегорија: Салон, Салон за убавина, Салон, Детски фризер, Берберница, СПА, Студио, Коса, Потстрижување
Опис на франшизата од франшизорот: BROW BAR 12 е првата белоруска компанија специјализирана за услуги за корекција на веѓи. BROW BAR 12 денес е: • Познат бренд; • Различни формати на барови за веѓи-од мини студио до салон; • Повеќе од 25.000 клиенти годишно; • Одржлив профитабилен бизнис на растечки пазар; • Ефективен сет на услуги и јасни стандарди за работа; • Тим од 20 професионалци; • Сопствени програми за обука и развој за мајстори; • Работа со професионална козметика; • Транспарентни системи за контрола и сметководство на активности. Сето ова овозможува BROW BAR 12 да остане лидер во својот сегмент од 2014 година и да го зголеми бројот на редовни клиенти! Франшизата BROW BAR 12 ќе ви помогне: Брзо започнете го својот бизнис - компанијата дава јасни инструкции и го придружува целиот процес. Намалете го износот на инвестиција - компанијата ќе го преземе развојот на проектот, ќе бара добавувачи, ќе обучува персонал, ќе воспоставува процеси и системи.
Франшизи во побарувачка
Франшизи во побарувачка

images
Постојат фотографииМои лични информации
user Регистрирајте се или најавете се за да користите лични информации


Статистика
Премиум пристап за 30 дена Можете да купите премиум пристап за да видите детална статистика

#5

Женски

Женски

firstПочетна такса: 0 $
moneyПотребна е инвестиција: 10000 $
royaltyКралството: 0 $
timeСозревање. Број на месеци: 6
firstКатегорија: Женска облека, Продавница за облека, Продавница за женска облека, Продавница на нешта, Економична продавница за облека
Франшизата за женска облека „Femme“ припаѓа на групата компании „Лејди-Текс“. Историјата на нејзиниот развој на компанијата „Лејди-Текс“ започна во 2004 година во Белорусија и речиси веднаш се етаблираше на рускиот пазар како производител на висококвалитетни панталони и здолништа за жени. Сега „Лејди-Текс“ е голема компанија со производствени капацитети во Белорусија, една од лидерите во сегментот на облека за жени во канцеларија, градски стил на живот, како и костуми и фустани за специјална пригода. Компанијата има за цел да ги прошири деловните врски, особено со партнери од Русија, ги следи главните модни трендови и се стреми да ги направи своите производи интересни за круг потрошувачи фокусирани на модерна, висококвалитетна и достапна облека.
Франшизи во побарувачка
Франшизи во побарувачка

video
Дали има видео
images
Постојат фотографииМои лични информации
user Регистрирајте се или најавете се за да користите лични информации


Статистика
Премиум пристап за 30 дена Можете да купите премиум пристап за да видите детална статистика

article Купете франшизаhttps://FranchiseForEveryone.com

Да се купи франшиза е прилично едноставна, главната работа е да изберете деловен модел што ви одговара. Можете да купите сè што ви треба со франшизата, бидејќи, како по правило, ви е обезбеден целиот блок на релевантни информации за почетна деловна активност. Да се купи франшиза е исто така корисно затоа што можете да започнете бизнис што носи значително ниво на профит без никакви трошоци за маркетинг. Продавачот ви ги обезбедува сите информации што ви се потребни за да започнете да заработувате пари за рекордно време. Вие само треба да купите франшиза и да уживате во сите искуства што ги формираа други луѓе многу порано пред да одлучите да влезете во оваа деловна активност. Се разбира, треба да добиете франшиза што одговара на вашите интереси и можности.

На пример, ако немате пари да отворите ланец ресторани, тогаш нема да можете да купите франшиза. Се разбира, компаниите кои даваат можност да добијат франшиза ги проверуваат потенцијалните купувачи, а грешките во овој процес се навистина ретки. Ако одлучите да набавите франшиза, тогаш сте франшиза, директен купувач на овој деловен модел. Можете да станете претприемач и да користите име што веќе го слушаат сите. Добивате и готов концепт и не измислувате ништо од целосно празна шкрилец. Во Русија, франшизата се здоби со популарност подолго време и во 2021 година е еден од деловните модели што се чини дека обезбедува лесни пари по инвестицијата. Не е сè толку едноставно, сепак, купувањето франшиза е сè уште многу полесно отколку да измислувате бизнис од нула.

Избегнување на трошоците за генерирање лого, елиминирање на потребата да се измисли свој стил и дизајн, сето тоа го олеснува нарачувањето на вашиот деловен модел. Доволно е само да се купат потребните знаења и да се искористат за брзо зголемување на обемот на приходите од буџетот.

Купувањето франшиза не секогаш значи трајно купување. Можете да изнајмите можност за користење на брендот и сите алатки што доаѓаат со него некое време. Обично, франшизите плаќаат паушален надоместок. Паушален придонес се подразбира како можност да се користи одреден вид на претприемачка активност, веќе постоечки деловен модел, за да се заработат финансиски средства. Може да дејствувате во ваше име, да ја користите постојната технологија, да ги консумирате испорачаните суровини и да примените трговска марка или бренд. Работи прилично добро на скоро секое место и во која било земја.

Сепак, не секогаш можете да купувате франшиза и да ја промовирате во вашиот регион. Потребно е внимателно да се проучи можноста за управување со овој бренд и деловен модел во локално опкружување. Ако одлучите да купите франшиза, тогаш често е потребно да направите некои прилагодувања на постојниот модел. Ова може да биде додавање на кој било мал детал, специфичност, што е карактеристично само за вашиот регион. Овозможува уште поголем прилив на клиенти и таков елемент може да се користи како дел од рекламна кампања. Откако ќе одлучите да купите франшиза, треба веднаш да постапите така што инвестицијата ќе се исплати. Франшизата, исто така, често може да биде форма на закуп на трговска марка.

Како по правило, се прави посебен договор помеѓу давателот на франшизата и примателот на франшизата. Ова е процес за тоа како да купите франшиза. Вие сте водени од договорот во спроведувањето на канцелариската работа и вашиот бизнис оди по угорнина.

Препорачуваме да ја купите токму франшизата што ве интересира и со која можете продуктивно да комуницирате, како и да извлечете максимум од вашата инвестиција. Давателот на франшизата добива авторски права од вас за користење на нивната трговска марка или знаење. Исто така, снабдувањето со суровини честопати е предвидено во договорот. Компоненти на процесот, обука на персоналот, сето ова е вклучено во договорот. Доволно е само да го купите соодветното право. Можете да добиете франшиза за да ги искористите сите познати трикови што ќе ви бидат пренесени од продавачот.

За условите за употреба на брендот на производот се преговара и индивидуално. Тие можат да бидат и слободни и тешки, сето тоа зависи од тоа кои цели ги следат обете страни. Франшизата ги плаќа таксите за одобрено право за водење деловни активности додека ја користи шемата со која располага. Можете да ги купите не само правата за управување со брендот, туку и сите дополнителни знаења, технологии и видови ресурси што можеби ќе ви требаат за време на воените операции.

article Продавница за франшизаhttps://FranchiseForEveryone.com

Продавница за франшиза е еден вид платформа каде што се нудат различни понуди за брендови до нивната филијала за отворање во друг град или земја. Таквата продавница може да ја користат луѓе кои сакаат да развиваат сопствен бизнис. Таквата продавница се карактеризира со присуство на голем број разни понуди во тековниот формат. Ако сте заинтересирани за франшизи, тогаш треба да ги барате во специјализирана продавница за формати. Важно е таквата продавница да го има потребниот број на релевантни понуди, во спротивно, нема смисла во неа. На франшизите и нивниот опис треба да им се посвети должно внимание, а продавницата е во можност да им помогне на луѓето кои сакаат да стекнат можност да извршат некои деловни активности според постојната шема.

Франшизата е одреден процес или цела палета на разни елементи што купувачот ги стекнува да ги одмота и промовира самостојно. Во исто време, компанијата што ја продаде франшизата си помага. Многу е погодно да користите продавница каде што се ставаат такви добра за да можете да ја изберете најсоодветната. На пример, инвеститор треба да поседува финансиски средства и сака да искористи одредена марка која е веќе позната низ целиот свет. Инвеститорот само оди во продавницата и го избира производот што најмногу му одговара. Ако таквата продавница има детален опис на франшизата, тогаш можете да донесете одлука веднаш на самото место.

За условите често се дискутира индивидуално, а кога франшизата ја купува купувачот само во рамките на продавницата, може да се организира конкуренција. Ова е услов за да може потрошувачот да го избере најдоброто од нив.

Модерна продавница мора да функционира беспрекорно, бидејќи ова е многу сериозна работа. Многу компании кои сакаат да влезат во соседните пазари можат да се лоцираат во оваа продавница. Можете да најдете која било франшиза што ви се допаѓа ако одите во вакво депо. Ова е многу погодно бидејќи сите потребни информации се дадени на една страница. Обединувањето на сите франшизи во една платформа станува токму депото што дава можност за купување на најсоодветни производи во однос на множеството барања. Ако ви треба депо, тогаш таквата страница може да се најде на Интернет.

Покрај тоа, колку е подобра продавницата, толку повеќе има франшизи. Голем број предлози даваат добра можност да се направи правилен избор.

Детален опис на франшизата ви помага да разберете дали одговара на вашите преференции и дали е можно да се промовира во одреден регион. Во рамките на продавницата, можете да споредите различни опции. Како резултат, можно е да се избере најдобриот. Благодарение на привилегираната продавница, бизнисмените кои сакаат да инвестираат финансиски средства и да користат постоечка и позната марка, способна да ги спроведе своите планови брзо и компетентно. Треба да има лесна навигација за да ја пронајдете вистинската франшиза. Таквата продавница работи на Интернет, а угледот на оние брендови што се поставени на неа зависи од нејзината стабилност и безбедност.

Нормално, таквото депо мора да ги исполнува сите безбедносни барања и да ги има потребните сертификати. Современото депо секогаш треба да дава сеопфатни информации за производите што ги нуди. Продавница за франшиза не е исклучок затоа што мора да ги исполнува барањата на современите услови. Благодарение на таквата платформа, можете ефикасно да комуницирате со претставници на различни брендови. Можно е дури и да се преговара ако продавницата за франшизи е добро дизајнирана.

При изборот на продавница за франшиза, главната работа е да не се направи грешка, бидејќи ова е многу важна деловна операција, бидејќи инвеститорот ја избира областа каде што ќе инвестира парични ресурси. Продавницата за франшиза им овозможува на сите ефективен сет на разновидни понуди. Франшизите може да се оптимизираат земајќи ги предвид регионалните специфики. Често, ова е едноставно потребно и деталниот опис на условите што продавачот ги обезбедува на купувачот мора да се обезбеди во продавницата. Ваквите мерки овозможуваат потенцијален бизнисмен кој сака да се занимава со франшизинг да донесе правилна одлука за таков план.

article Каталог за франшизаhttps://FranchiseForEveryone.com

Каталогот за франшиза е список на тековни предлози за развој на деловно работење заснован на постоечка добро позната марка. Таков директориум може да го користи бизнисмен кој сака да инвестира финансиски средства и не сака истовремено да развива бизнис од нула. Каталогот е идеален за таква личност. Секоја франшиза на пазарот е наведена овде. Благодарение на таков каталог, можно е да се избере најпосакуваната и најсоодветната ниша. Таквиот каталог овозможува исто така брз контакт со продавачот и поставување прашања од интерес.

Во рамките на прирачникот за франшиза, не само што треба да бидат презентирани сите релевантни понуди, туку и да се лоцира опис на овој вид на производи. Благодарение на описот, можно е да се донесе најправилна и најкомпетентна одлука за управување. Вие едноставно не можете без каталог на франшизата, ако потенцијалниот клиент бара да ја избере најсоодветната опција.

Кој каталог на франшизи може да биде бесплатен или платен, зависи од сопственикот на страницата. Во исто време, самите франшизори плаќаат за можноста за објавување на таква страница или друга алатка за ширење информации. Благодарение на прирачникот за франшиза, можно е да се привлечат нови купувачи. Купувачот на франшизата се нарекува франшиза. Тој добива можност за водење деловни активности според постојната шема, која му е дадена на потрошувачот. Оваа шема е развиена од давателот на франшизата, додека самиот корисник на франшизата ги сноси сите потребни трошоци за подготовка, лансирање и оперативни активности на деловниот објект.

Ова е многу погодно за оние луѓе кои имаат можност да инвестираат финансиски средства, но не сакаат да измислат нешто ново. Тие земаат готова франшиза, што е многу погодно за нив. Од друга страна, каталогот ви помага да го направите вашиот избор, да донесете најправилна одлука за управување и да добиете максимален приход од вложените средства.

Во рамките на каталогот за франшиза, можете да ја одредите големината на паушалното плаќање. Ова е вредноста на франшизата, која е фиксна и која давателот на франшизата ја добива од корисникот на франшизата во почетната фаза. Ова може да биде приближно 10% од вкупните почетни трошоци. Во исто време, во рамките на прирачникот за франшиза, можете да наведете детали што уште повеќе детално ги опишуваат условите за интеракција. На пример, таканаречена деловна книга може да се обезбеди како бонус. Тоа не е ништо повеќе од ефективно подготвена регулатива што признава организација на активности на најефикасен начин.

Истата операција е наменета за градење корпоративен идентитет, лансирање рекламирање и други операции поврзани со интеракција со потрошувачите. Таканаречената марка книга ви помага да навигирате како правилно да комуницирате со потенцијалните клиенти. Само во рамките на каталогот за франшиза, овие елементи треба детално да се опишат и ова му помага на потенцијалниот клиент да донесе правилна одлука.

Ако каталогот на франшизи е ажуриран, тогаш тој ги наведува сите тековни понуди и потенцијалните клиенти можат да го најдат најдоброто од нив. Таквиот каталог овозможува продажба на повеќе франшизи бидејќи сите тие се наоѓаат на една страница. Каталогот треба да биде добро дизајниран и оптимизиран. Ваквите мерки ја поедноставуваат навигацијата и го прават користењето на каталогот најефикасно и пријатно за клиентскиот начин. Ако ви треба каталог, подобро е да го составите ефикасно и компетентно. На франшизите мора да им се посвети потребното внимание за да се осигура дека нема да се појават материјални грешки во нивниот опис.

Благодарение на каталогот на франшизата, многу потенцијални клиенти се во можност да ги најдат своите продавачи и бизнисот ќе започне да се развива, а сите нови филијали ќе се отворат во соседните градови и земји.

Ефективниот каталог за франшизи мора да биде опремен со практична навигација до корисникот за да може да го најде најсоодветното решение. Благодарение на прирачникот за франшиза, секој потрошувач е во можност да се справи со какви било службени активности како дел од наоѓање информации што најмногу им одговара.

article Бизнис за франшизаhttps://FranchiseForEveryone.com

Бизнисот со франшиза мора да се промовира според правилата предвидени од продавачот. Продавачот инаку се нарекува давател на франшиза и се разликува по тоа што за правото на експлоатација на знаењето или трговската марка, тој добива одредена сума пари од т.н. франшиза. Истиот, пак, е должен да плаќа придонеси, кои се пренесуваат за правото на вршење дејност користејќи ја предвидената шема. Шемата ја развиваат претставниците на давателот на франшизата, додека сите трошоци за започнување и подготвување на бизнисот ги сноси самиот стекнувач.

Франшизата, од друга страна, е ефикасно функционален систем кој детално ги опишува сите процеси, услови и аспекти, што овозможува водење деловни активности најефикасно. Во исто време, процесот на деловно работење мора строго да одговара на барањата на давателот на франшизата. Тогаш франшизата станува што е можно поефективна и на бизнисот му се дава потребното внимание. Најуспешните претприемачи во можност целосно да ги копираат службените активности, а некои од нив дури ги прават и своите подобрувања. Секоја операција, па дури и промени се дискутираат со продавачот, бидејќи ова се правилата.

По склучувањето на договорот, можно е да се започне бизнис со користење на франшиза. Ваквите мерки му овозможуваат на потрошувачот брзо да оствари профит од инвестициите бидејќи франшизата не е ништо повеќе од инвестиција на финансиски ресурси во постоечки, добро развиен и докажан модел. Овој деловен модел овозможува ефикасно извршување канцелариски операции, земајќи ги предвид регионалните специфики. Понекогаш франшизата едноставно не работи ако деловните процеси се изградени погрешно или околниот простор не одговара на оној што беше во татковината на проектот.

Бизнис со франшиза може да се види секој ден на улиците во вашите градови. Може да биде секое кафуле, продавница, берберница или друга организација. Дури и Мекдоналдс и КФЦ се франшизи кои имаат неверојатно високо ниво на популарност. Сите отворање на франшиза и вршење деловни активности по шемата се пропишани во договорот. Договорот е склучен за регулирање на сите спорови и така што секоја од страните ги знае своите права и обврски. Ако имате бизнис со франшиза, вреди да се избере најсоодветен вид на деловна активност.

Исто така, неверојатно важно е да се земат предвид спецификите на активностите во вашиот регион. Како пример, можеме да размислиме за продажба на палачинки од Мекдоналдс во Русија. Современата можност за водење бизнис со франшиза им дава скоро неограничени шанси за успех на оние луѓе кои имаат бесплатни финансиски средства и сакаат да ги инвестираат ефикасно. Овој вид на деловна активност е поефикасна од промовирањето на брендот од нула. Одреден претприемач веќе успеа да развие ваков модел и да го сподели своето искуство за одреден процент. Ова е многу погодно бидејќи бизнисот со франшиза ви дава одлична можност да не измислувате ништо ново, туку да користите постоечка успешна опција. Таквиот бизнис сигурно функционира ефикасно ако сите производствени операции се вршат според прописите пропишани во договорот.

Бизнисот со франшиза ќе се развива со забрзано темпо доколку се договорат промените со продавачот, што ќе ги земе предвид регионалните специфики.

За оние кои сакаат да започнат бизнис со франшиза, потребна е посебна страница, каталог или продавница, каде што се дадени сите тековни понуди на пазарот. Со помош на таков каталог, лесно можете да ја изберете најсоодветната опција. Работете со бизнис со франшиза, избирајќи ја најсоодветната насока во која можете ефикасно да се справите со задачата што ја имате. Само благодарение на бизнисот со франшиза, многу луѓе значително го зголемија својот почетен капитал. Откако ќе инвестирате во бизнис со франшиза, може да се надевате дека ќе добиете високо ниво на приход. Враќањето на оваа инвестиција е обично доста високо.

Ова е она што обезбедува високо ниво на популарност на овој вид на деловна активност. Многу луѓе сакаат само да инвестираат финансиски средства во модел што е веќе тестиран и рафиниран со текот на годините.

Ако видите печатна грешка, кликнете овде за да ја поправите