1. Каталог за франшиза crumbs arrow
  2. Франшиза. Задолжително: дистрибутер crumbs arrow

Франшиза. Задолжително: дистрибутер

Пронајдени реклами: 1

#1

ТОГАС

ТОГАС

firstПочетна такса: 0 $
moneyПотребна е инвестиција: 50000 $
royaltyКралството: 0 $
timeСозревање. Број на месеци: 12
firstКатегорија: Трговија, Бренд продавница, Дизајн, Трговско друштво, За имплементација, Стоки, Стока, Внатрешен дизајн, Студио за дизајн
Одлични изгледи за стекнување франшиза и развој на бизнис низ целиот свет! Тогас е голема европска мрежа на развивачи на луксузен текстил и додатоци за дома. Ние им даваме на клиентите можност да купат избор на готови производи или производи развиени од дизајнерите на компанијата. Нашата колекција вклучува предлози со извонредни комплети за постелнина, завеси и прекривки, тери производи, производи за спиење со висококвалитетни пломби, садови, мириси за дома и дома и многу повеќе. Речиси 100 години на пазарот, а денес компанијата има 140 бутици низ целиот свет. Основата за успешен бизнис на Тогас е зачувување на семејните вредности и европските стандарди за квалитет, со совршена услуга и иновативни достигнувања, вклучувајќи популарни стилови и решенија во текстилната декорација за живеалишта.
Франшиза на градот
Франшиза на градот
Франшизи во побарувачка
Франшизи во побарувачка
Подготвен бизнис
Подготвен бизнис

video
Дали има видео
images
Постојат фотографииМои лични информации
user Регистрирајте се или најавете се за да користите лични информации


Статистика
Премиум пристап за 30 дена Можете да купите премиум пристап за да видите детална статистика

article Франшиза и дистрибутерhttps://FranchiseForEveryone.com

Франшизата и дистрибутерот не се само меѓусебно поврзани концепти. Ова се и производствени задачи што треба да се автоматизираат. Софтвер за нова генерација е соодветен во согласност со овие цели. Вие сте во можност не само ефикасно да се справите со франшизата, туку и да им го дадете потребното внимание на дистрибутерите. Ниту една деловна активност не оди без дистрибутер, па затоа, во франшиза, ќе ги земете предвид сите елементи користејќи компјутерски комплекс. Со уникатен и многу разноврсен софтвер во исто време, можете ефикасно и лесно да се справите со задачите на канцеларискиот формат, извршувајќи ги на најефикасен начин.

Вашата франшиза се исплати, како инвестиција во автоматизација. Комплексот не само што може да обезбеди мултитаскинг, туку е и оптимален во однос на трошоците во однос на цената и квалитетот. Ако користите софтвер за франшиза, тогаш бизот ги надминува сите аналози. Програмата за дистрибутер на франшиза мора да биде креирана со внимание на деталите. Добро извршениот и добро дизајниран интерфејс е исто така карактеристична црта на таков производ. Програмата за филигран ефикасно ги исполнува сите зададени задачи.

Атрактивноста на франшизата лежи во достапноста на непобитни предности за двајцата учесници во врската со франшизата. На малите бизниси и индивидуалните претприемачи, им обезбедува стабилен профитабилен бизнис, за добро познати фирми и компании можност да ги прошират и зајакнат своите позиции на пазарот. Атрактивноста на нашиот развој е тоа што им одговара на апсолутно на сите за апсолутно какви било цели и задачи.

Ако видите печатна грешка, кликнете овде за да ја поправите