1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autóalkatrész-áruház crumbs arrow
Franchise. Alsfort

Franchise. Alsfort

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 52500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Autóalkatrész-áruház, Teherautó alkatrész -üzlet

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az ALSFORT szervezet franchise -ja.

Együttműködésre hívjuk a forgalmazókat. Az ALSFORT márkanevű termékek értékesítési pontjait megnyithatja. Lehetőséget biztosítunk franchise -szerződés megkötésére. Ön kinyit egy üzletet, amely az Ön tulajdonában van, és amely áruszállítási alkatrészek értékesítésével fog foglalkozni, miközben felhasználja a sok éves sikeres munka során összegyűjtött tapasztalatainkat, és alkalmazza magas színvonalú technológiáinkat. Ezenkívül népszerű és megbízható márka hírnevünk hűségesen szolgál majd. Hatalmas számú fogyasztót tud majd vonzani, mi pedig gondoskodunk arról, hogy hatékonyan és hozzáértően kiszolgálja őket.

A megvalósítás során az alábbi problémás feltételeket javasoljuk.

Az üzleti projekt stabil jövedelemmel rendelkezik. Ezenkívül a kiváló minőségű és bevált technológia használata lehetővé teszi az esetleges nehézségek hatékony kezelését. Segítünk, elkísérjük az irodai munka minden szakaszában, minőségi szakmai segítséget kaphat tőlünk. Ezenkívül vállaljuk a szerződésben előírt garanciális kötelezettségeket.

A következő ingatlanokat foglaltuk bele a franchise csomagba.

Ön a szervezetünk védjegyét fogja használni, az ALSFORT márkanév alatt működhet. Lehetőség lesz különleges árakon vásárolni, amelyeket kizárólagos forgalmazóinknak biztosítunk. A kereskedéshez technológiát fog használni, emellett saját szabadalmaztatott szoftverterméket biztosítunk. Segítségével lehetőség lesz számviteli műveletek végrehajtására. Teljes körű támogatást nyújtunk az értékesítési pont megnyitásakor. Ezenkívül a nyitás után mi sem hagyjuk el Önt, professzionális szinten hatékony segítséget nyújtunk. Segítünk az alkalmazottak képzésében, képzéseket biztosítunk. Segítünk egy reklámkampány elindításában is, ami nagyon kényelmes. A megrendeléseket közvetlenül a márkánk alatt működő online áruházból kapja meg. A hatékony formátumú oktatási támogatás a technikai segítséggel együtt kumulatív hatást biztosít. Hatékonyan növelheti a költségvetési bevételek mennyiségét. Ezenkívül elemzési információs formátumban támogatást nyújtunk. Ön is részesülhet rendkívül hatékony segítségünkből. Számviteli ügyekben is segítünk. Természetesen hatékony jogi támogatást is nyújtanak, de csak kiegészítő szolgáltatások formájában.

Az előnyök, amelyeket a bolt franchise segítségével történő megvalósításával kaphat.

Nyereséges modell üzleti modellt fog működtetni, ami nagyon kényelmes. Rekordidő alatt megtérülhet a befektetés az értékesítési helyen. Optimális formátumú áruválasztékot biztosítunk, Ön használhatja az összes szükséges információs anyagot, és teljes körű támogatást kap. Szervezetünk ügyfélköre is teljes mértékben rendelkezésére áll. Nem csak Önt, hanem szakembereinket is képezzük, minden szükséges támogatást operatív szinten biztosítunk. Garanciát is vállalunk arra, hogy visszavásároljuk a projektet, ha valamilyen okból megfelelő biztosítási esemény következik be.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz