1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kávéház crumbs arrow
Franchise. Mosoly kávé

Franchise. Mosoly kávé

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 8800 $
royaltyRoyalty: 2 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 6
homeFranchise-egységek száma: 17
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Kávéház, Kávé elvitelre

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Projektünk alapvető elemei.

Vállalkozásunk alapjául nem csak kávét vettünk. Ez egy olyan létesítmény, amely kiváló minőséget és kifogástalan ízlést biztosít. Nagyon pontosan dolgozzuk fel a megrendeléseket kiváló minőségű és egyedi technológiai megoldások felhasználásával. Termékeink iránt kereslet van, és a fogyasztókat is hozzáértően és hatékonyan szolgáljuk ki. Tekintettel arra, hogy csúcstechnológiájú berendezéseket használunk, a legmodernebb szabványok keretein belül használjuk, mi uraljuk a piacot. Mindig ragaszkodunk a feladataink privát megközelítéséhez, mind személyes, mind vállalati szinten. Ezért sikerül vezetnünk a piacot.

Kávé a Smile márkanév alatt minden településre. Gyakoroljuk a „kávé, amely mindig veled van” formátumot. Ez nagyon jól működik nem túl nagy településeken, azonban több mint egymillió város területén még jobban működik, ami mindenesetre lehetőséget ad az irodai műveletek hozzáértő végrehajtására. Hálózatunkba tartozik például Krasznokamsk 50 000 lakosú kisvárosa és Pechora, ahol 40 000 boldog ember él. Ezenkívül Moszkva területén dolgozunk, amelynek lakossága a legkonzervatívabb becslések szerint 12,5 millió ember. Érdemes figyelembe venni, hogy a bevételek változnak. De ugyanakkor átlagosan minden intézmény helytől függetlenül körülbelül ugyanannyit keres: valahol 320 000 orosz rubel körül. Ez az információ azokra a kávézókra vonatkozik, amelyek különböző, nagy, közepes és kicsi lakott területeken működnek.

Az üzlet kockázatos tevékenység. Soha ne bízz azokban, akik százszázalékos garanciát vállalnak bármely vállalkozás sikerére. Sőt, a franchise jelenléte szintén nem csodaszer, és száz százalékos garancia arra, hogy minden bizonnyal sikeres lesz, bármi is legyen. Természetesen a tevékenységek franchise keretében történő megvalósításával nagymértékben növeli az esélyeit a hosszú távú és magas színvonalú siker elérésére. A statisztikák megerősítik, hogy ezek a szavak igazak. A számok soha nem csalnak, hozzáértően kell tanulmányozni a pluszokat. Átlagosan, ha a statisztikákkal kapcsolatos információk vezetnek bennünket, akkor a franchise ötször sikeresebb projekt, mint a nulláról induló vállalkozás, és ez megerősített tény. Szervezetünk küldetése annak biztosítása, hogy kockázatai minimálisak legyenek, amikor kapcsolatba lép a franchise -val. Szervezetünk feladata annak biztosítása, hogy kockázatai a lehető legkisebbek legyenek, amikor kapcsolatba lép a projektünkkel. Kockázatkezelési szakembereink teljesen kiküszöbölik a hibákat, amelyeket elkövethet, ellentétben a vállalkozó vállalkozókkal.

A franchise sokszor jövedelmezőbb okai.

Először is, egy franchise -on nyitni egy kávézót sokkal könnyebb, mint saját maga tenni valamit. Így már kiváló minőségű élményben lehet része. Nem kell semmit első kézből kipróbálnia, máris hagyunk egy teljesen tesztelt megoldást. Jelenleg hálózatunk 30 kávézót tartalmaz, amelyek hatékonyan és hatékonyan működnek. Ezenkívül tudjuk, hogy mit kell tenni annak érdekében, hogy optimalizálhassa vagy megnyithassa projektjét a semmiből. Szervezetünk projektjei elfoglalták a legjobb helyeket az orosz versenyeken, ami megerősíti a magas színvonalat. Független módban legalább 3-4 évre van szüksége a különböző lehetőségek kipróbálásához, a nyereség folyamatos újrabefektetéséhez és a hibázáshoz. Megszabadítunk mindettől. A franchise megvalósításának részeként lehetősége van nagy mennyiségű pénz keresésére, és nem kell pénzt költenie tapasztalatokra, az üzleti projektmodell optimalizálására. Mindezt készen kapja. Optimalizálási műveleteket hajtunk végre az Ön számára, nem fog pénzt költeni hibákra. A fő csapást már alapkezelő társaságként vettük. Ezenkívül a hatékonyságot is csak tapasztalatszerzéssel éri el. Önnek nem kell ezt megtennie, már készen állunk arra, hogy a szükséges információkat megadva megosszuk Önnel a vonatkozó információkat.

Másodszor, ha franchise -t értékesít, akkor a költségek jelentősen meghaladják a nyereséget. Sőt, ez igaz mind a nyitási folyamatban, mind az irodai műveletek végrehajtásában. Így lehetősége van hatékonyan felhasználni a költségvetést, kapcsolatba lépni megbízható vállalkozókkal, közvetlen kapcsolatot létesíteni a gyártókkal és kedvező árakat kapni. Spórolhat a márka-, márka- és technológiai térképek nulláról történő fejlesztésén. Mindezt megkapja szervezetünktől, amely sokéves tapasztalat alapján gazdálkodik. Ezenkívül számos más előnyhöz juthat. A legfontosabb közülük az, hogy költségei jóval alacsonyabbak lesznek, mint az illetékes rendszer kiépítéséhez szükséges költségek. Ezenkívül nem kell sok pénzt költenie a marketingszakemberekre, mert mi megtesszük Ön helyett, egyszerűen úgy, hogy mindent az előírásoknak megfelelően hajtunk végre. Hagynia kell egy kérést, majd mi tanácsot adunk, és megmondjuk a megtakarítások szintjét, amikor kapcsolatba lépünk egy franchise -al.

Harmadszor, teljesen kész terméket kap, már tesztelték, az emberek szeretik. A kávé a kávéhoz formátum az, ami népszerű a piacon, nevezetesen: magas ízlési színvonal, kiváló kiszolgálás, kávézó, amely jól csomagolt, márkás megjelenésű és különféle márkájú elemekkel rendelkezik. Különféle formátumokat valósítunk meg, amelyek a kávéházakra jellemzőek, nevezetesen: egy sziget-kávéház, egy ablak a rendelések kiadására, egy hangulatos pavilon, egy sziget.Fotók

Franchise. Mosoly kávé. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz