1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Cukrászda crumbs arrow
Franchise. Tortomaster

Franchise. Tortomaster

firstKezdeti díj: 3300 $
moneyBeruházás szükséges: 20000 $
royaltyRoyalty: 3.9 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 29
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Cukrászda, Sütemények, Pékség-cukrászda, Édességbolt, Kávézó-cukrászda

Városi franchise
Városi franchise
Nyisson meg egy franchise üzletet
Nyisson meg egy franchise üzletet

A "Tortomaster" nevű márka.

egy üzlet, amely 2012 -ben nyílt meg Kalinyingrádban, az Orosz Föderáció legnyugatibb városában. Ma kiváló minőségű eszközöket és ízletes alapanyagokat biztosítunk a cukrászoknak az Orosz Föderáció egész területén. Ma a szervezetnek népszerű webhelye és 20 teljes értékű értékesítési helye van. Ezeknek a pontoknak a címét az "Üzleteink" nevű weblapon találhatja meg. Minden "Tortomaster" nevű értékesítési központ több mint elég sokféle választékot kínál az ügyfeleknek. A fogyasztók 25% -a törzsvásárlóvá válik. Ugyanakkor új ügyfeleket is vonzunk, folyamatosan bővítjük a közönséget. Ha egy ilyen üzleti projektet valósít meg, de ugyanakkor optimalizálni szeretné, akkor a "Tortomaster" megfelel Önnek.

... Csak optimalizálnia kell az irodai tevékenységeit, támaszkodva tapasztalatainkra, technológiai eszközeinkre, valamint a beszerezhető összetevőkre.

A következőkre van szüksége. Először is értse meg, miért választja a Tortomastert.

mint ez a hülyeség jobb. Mit kínálunk? Sikeres üzleti projektmodell, amely több mint 6 éve működik. Segítünk megnyitni saját üzletét. Egy speciálisan képzett menedzser biztosítja az összes szükséges feltételt. Tőle kap segítséget, magas színvonalú támogatást a nyitás előtt és után. Ezen kívül kidolgozzuk Önnek a belső teret, elkészítünk egy projektet, egyszerű bútorok elrendezését. Ezenkívül kifejezetten egy bérelt vagy saját kereskedési platform számára fogjuk megtenni. Ez a franchise egy városra vagy régióra egyedi alapon történik. Lehetőséget nyújtunk Önnek arra is, hogy teljesen kialakított szállítói adatbázissal rendelkezzen. Szolgáltatásaikat kedvező feltételekkel veheti igénybe. A www. tortomaster. ru városa is rendelkezésre áll. Weboldalunkon hirdetéseket jelenítünk meg szervezete számára. Mindenki tudni fogja, hogy Ön a meghatalmazott képviselőnk. És ezt a felbontást követő három hónapon belül megtesszük. Az Ön rendelkezésére bocsátunk egy márkát, amelyet hangulatosnak nevezhetünk. Szinte senkit sem hagy közömbösnek egyszerűen amiatt, hogy folyamatos beruházásokat biztosít. A logónkat nézegető embereket tisztelet övezi. Természetesen e mögött nem csak egy szép logó áll, hanem a kifogástalan hírnevünk is, mint olyan szervezet, amely magas színvonalú szolgáltatást és minőségi árut biztosít.Fotók

Franchise. Tortomaster. Videó bemutató

Tetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz