1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Cukrászda crumbs arrow
Franchise. Tortomaster

Franchise. Tortomaster

firstKezdeti díj: 3300 $
moneyBeruházás szükséges: 20000 $
royaltyRoyalty: 3.9 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 29
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Cukrászda, Sütemények, Pékség-cukrászda, Édességbolt, Kávézó-cukrászda

Városi franchise
Városi franchise
Nyisson meg egy franchise üzletet
Nyisson meg egy franchise üzletet

A "Tortomaster" nevű márka.

egy üzlet, amely 2012 -ben nyílt meg Kalinyingrádban, az Orosz Föderáció legnyugatibb városában. Ma kiváló minőségű eszközöket és ízletes alapanyagokat biztosítunk a cukrászoknak az Orosz Föderáció egész területén. Ma a szervezetnek népszerű webhelye és 20 teljes értékű értékesítési helye van. Ezeknek a pontoknak a címét az "Üzleteink" nevű weblapon találhatja meg. Minden "Tortomaster" nevű értékesítési központ több mint elég sokféle választékot kínál az ügyfeleknek. A fogyasztók 25% -a törzsvásárlóvá válik. Ugyanakkor új ügyfeleket is vonzunk, folyamatosan bővítjük a közönséget. Ha egy ilyen üzleti projektet valósít meg, de ugyanakkor optimalizálni szeretné, akkor a "Tortomaster" megfelel Önnek.

... Csak optimalizálnia kell az irodai tevékenységeit, támaszkodva tapasztalatainkra, technológiai eszközeinkre, valamint a beszerezhető összetevőkre.

A következőkre van szüksége. Először is értse meg, miért választja a Tortomastert.

mint ez a hülyeség jobb. Mit kínálunk? Sikeres üzleti projektmodell, amely több mint 6 éve működik. Segítünk megnyitni saját üzletét. Egy speciálisan képzett menedzser biztosítja az összes szükséges feltételt. Tőle kap segítséget, magas színvonalú támogatást a nyitás előtt és után. Ezen kívül kidolgozzuk Önnek a belső teret, elkészítünk egy projektet, egyszerű bútorok elrendezését. Ezenkívül kifejezetten egy bérelt vagy saját kereskedési platform számára fogjuk megtenni. Ez a franchise egy városra vagy régióra egyedi alapon történik. Lehetőséget nyújtunk Önnek arra is, hogy teljesen kialakított szállítói adatbázissal rendelkezzen. Szolgáltatásaikat kedvező feltételekkel veheti igénybe. A www. tortomaster. ru városa is rendelkezésre áll. Weboldalunkon hirdetéseket jelenítünk meg szervezete számára. Mindenki tudni fogja, hogy Ön a meghatalmazott képviselőnk. És ezt a felbontást követő három hónapon belül megtesszük. Az Ön rendelkezésére bocsátunk egy márkát, amelyet hangulatosnak nevezhetünk. Szinte senkit sem hagy közömbösnek egyszerűen amiatt, hogy folyamatos beruházásokat biztosít. A logónkat nézegető embereket tisztelet övezi. Természetesen e mögött nem csak egy szép logó áll, hanem a kifogástalan hírnevünk is, mint olyan szervezet, amely magas színvonalú szolgáltatást és minőségi árut biztosít.Fotók

Franchise. Tortomaster. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz