1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Pénzügy crumbs arrow
Franchise. Szakértő csőd

Franchise. Szakértő csőd

firstKezdeti díj: 17500 $
moneyBeruházás szükséges: 52500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 13
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Pénzügy, Pénzügyi társaság, Pénzügyi szolgáltatások

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az "Expert Bankrupt" nevű márka egy franchise, amely növekvő piacon működik, kapcsolatba lépünk egyénekkel és segítünk a csődeljárásokon. Ez egy nagyon jövedelmező tevékenység, megvalósításának köszönhetően sok pénzt kereshet. Az Expert Bankrupt egy modern jogi szervezet. Szakterülete a fogyasztói problémák megoldása, adósságokkal foglalkozunk, azonban csak a legális és őszinte módon folytatunk üzletet. A csődeljárást nemrég fogadták el törvényként az Orosz Föderáció területén. Átrendezheti adósságát, törölheti a jogellenesen felszámított büntetést, ugyanez vonatkozik a bíróságon megtámadható bírságokra is. Az egész Orosz Föderáció területén irodáink vannak. Nyizsnyij Novgorodban dolgozunk, Krasznodar területén, Moszkva városában. És több mint ezer ügyet tudtunk megnyerni a hitelezőktől, több mint hárommilliárd orosz rubelt írtak le a fogyasztóknak adósságként. Az ilyen típusú tevékenységek átlagos ellenőrzése százhúsz és száznyolcvanezer orosz rubel között mozog. A fogyasztónak meg kell fizetnie ezt az összeget, és akkor ki tud lépni az adósságlyukból. Egy hivatal átlagosan havi tizenöt tranzakciót tud végrehajtani. Ezek olyan szerződések, amelyek jogilag kötelező érvényűek. Ez az üzlet keresett, magas megtérülési paraméterekkel rendelkezik, és nem is szükséges speciális jogi végzettség, mindez a mi segítségünkkel történik, minden szükséges eszközt biztosítunk.

Az egyéni csőd olyan folyamat, amelyet szinte lehetetlen egyedül végrehajtani. Ennek a szolgáltatásnak azonban egyre nagyobb az igénye. Az emberek segítséget keresnek, elkezdik megtanulni, hogy kitörhetnek a hitelnyílásból. Segítünk nekik, ez egy erős termék, előnyös az emberek számára, nagyon kevés pénzt számítunk fel ezért, különösen a rendelés összegéhez képest, amelyet segítünk leírni. Lehetőséget biztosítunk a fogyasztók személyes problémájának megoldására, nagyon súlyos nehézségekre, amelyekkel sok fogyasztó találkozik az Orosz Föderáció területén és általában a világ minden tájáról. Globális társadalmi problémák, tombol a válság, folyamatosan bevezetik a karanténokat, az egészségügyi korlátozások nem teszik lehetővé az emberek pénzkeresését. Éppen ezért a magánszemélyek csődjére vonatkozó franchise az az üzlet, amelyet ebben a pillanatban a legjobban fogadunk. Természetesen, még ha a gazdaság is stabilizálódik, mindig lesznek emberek, akik kölcsön szeretnének venni. Akár azt is mondhatja, hogy csendes időben a franchise -nálunk is nagyon megtérül, az emberek pénzt kölcsönöznek, ez nem csak a válságnak és az ország helyzetének köszönhető, ez általános dolog az Orosz Föderáció területén. Csak arról van szó, hogy a közelmúltban, jelentős nehézségek miatt, ez a termék egyre növekvő keresletet élvez. Ezenkívül ez egy teljesen új szolgáltatás államunk területén, nem is olyan régen törvényt fogadtak el, amely szerint az egyének csődeljáráson mehetnek keresztül. Még mindig kevesen tudják, hogyan kell ezt megtenni, azonban megfelelő lehetőséget biztosítunk. Hat vagy hét hónap múlva több mint hétszázezer orosz rubel nettó nyeresége lesz. Ön tanácsot ad a fogyasztóknak, ráadásul mi magunk vonzzuk őket az Ön számára. Az Ön feladata, hogy meggyőzze a fogyasztókat a megállapodás megkötéséről, nem is kell bevonni őket. És mi elvégezzük az összes munkát, tapasztalt jogászcsapatunk elvégzi az összes szükséges irodai munkát. A felhasználó csak jön hozzád, te pedig szolgálsz, ezáltal pénzt keresve. Tapasztalt ügyvédjeink mindig készek hatékony és minőségi segítséget nyújtani Önnek, valamint a fogyasztóknak. Bármilyen kérdésben tanácsot adnak.

Maximális érdeklődésünk van annak biztosítására, hogy következetesen kössön szerződéseket és pénzt keressen. Ez kölcsönösen előnyös tevékenység, hat -hét hónap alatt nettó nyereséget kaphat. Az összeg hétszázezer orosz rubel lehet. A szervezet feladata tanácsot adni az ügyfeleknek. Mi vonzzuk őket az Ön számára, kölcsönösen előnyös feltételekkel lép kapcsolatba velük. Hatékonyan és hozzáértően köthet szerződést. Minden munkát csapatunk végez, csak el kell dolgoznia a jelentkezést és megállapodást kell kötnie, a többit mi végezzük. Tapasztalt szakembereink lehetővé teszik, hogy mindig hatékonyan megbirkózzanak minden nehézséggel, segítenek minden jelentkezőnek. Csak a szolgáltatásunkat valósítja meg, amint azt fentebb említettük, nem is kell a joggyakorlat területén szakemberré válnia. Ön egyszerűen elvégzi a papírmunkát a szabályaink és szabályaink keretein belül. Az "Expert Bankrupt" elnevezésű márka lehetőséget kínál egy hatékony és legegyszerűbb franchise megvalósítására, ahol egyszerűen pénzt kereshet tapasztalataink és szolgáltatásaink felhasználásával, teljes értékű partnerként dolgozunk.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni
arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz