1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyerek klub crumbs arrow
Franchise. Baba klub

Franchise. Baba klub

firstKezdeti díj: 7500 $
moneyBeruházás szükséges: 35000 $
royaltyRoyalty: 200 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 175
calendarA társaság alapításának éve: 2000
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2009
firstKategória: Gyerek klub, Baba klub

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Baba Klub.

Franchise, az egyik legfontosabb hálózat, amely gyermekközpontot fejleszt az Orosz Föderációban. Szervezetünk az Orosz Föderáció vezető intézménye. Tevékenységeket végzünk annak érdekében, hogy a gyermekek különféle szolgáltatásokat nyújtsanak. Ugyanakkor fejlesztjük intelligenciájukat. Dolgozunk az óvodák területével is, és már régóta piacon vagyunk. A projekt 2000 -ben kezdődött, majd megkezdtük tevékenységünket. Jelenleg 200 óvoda és klub áll a gyermekek rendelkezésére az Orosz Föderáció területén, valamint külföldön. A hálózati központok minden évben több mint 22 000 kisgyermeket oktatnak. Csak akkor használunk magas szakértelmet, ha sikeres gyermekközpontokat nyitunk. Saját szoftverrel rendelkezünk, amelyet aktívan használunk. A Forbes és az RBC által rangsorolt egyik legsikeresebb franchise -tulajdonos vagyunk.

Információ a szervezetről: a "Baby Club" nevű cég több mint 20 éve van a piacon. Központhálózatunk lehetővé teszi a gyermekek és óvodák hatékony és gyors fejlődését, és ez kevés időt vesz igénybe. 3 hónaptól 7 éves korig. Ezen kívül a Belaya Vorona márkanév alatt dolgozunk.

Szervezetünk elve a következő: harmonikusan és gondosan fejlessze a fiatal látogatókat, pszichológiai jellemzőikre támaszkodva, aktívan használja őket a fejlett fejlődéshez. 2015 -ben a fejlesztő osztályok forgatókönyvét alkalmaztuk, amelyet angol nyelven hajtanak végre.

A babaklub aktívan fejlődik. 2016 -ban sikerült megalkotnunk a KIT Baby Club módszert, ahol szellemi tréningeket végzünk körben. A hangsúly azon van, hogy biztosítsuk, hogy minden kis tanuló minden ponton fejlődjön. Annak érdekében, hogy az értelem állandó pozitív változásoknak legyen kitéve, a test és a szellem teljes harmóniában van, halmozott hatást biztosítva az elvégzett tevékenységekből. Franchiseink leírását alább találja.

A szervezet stratégiája a következő: hatékony tanítással kell inspirálnunk a haladó szülőket. Mindenféle intelligencia fejlesztését is gondosan ajánljuk. A babaklubok és kertek területén élő gyerekek aktívan fejlődnek. Márkánk, amely alatt az iskolák működnek, a "Belaya Vorona" nevet viseli. Folyamatosan részt veszünk a jelentkezők inspirációjában, gondosan fejlesztjük őket, mindenféle intelligenciával dolgozunk.

A babaklub és a kert kiváló lehetőséget nyújt a magas színvonalú kiszolgáláshoz. Szervezetünk előnyei a következők: először is a szerző tanítási módszertana keretében végezünk tevékenységeket. Lehetővé teszi a körkörös szellemi kreativitást. Több mint 600 forgatókönyvet dolgoztunk ki a leckékhez. 12.000 feladat áll rendelkezésünkre. Ezen kívül gyakoroljuk a fogyasztókat, lehetőséget adunk nekik a játékra. A gyerekek boldogok, miközben jegyzetek és tervek állnak rendelkezésre minden leckéhez. Minden nagyon részletesen le van írva, nem kell újat kitalálnia. Egy egyedülálló formátumú tankönyv lehetővé teszi a hatékony fejlődést.

Legyen a legsikeresebb vállalkozó - egyedülálló formátumú képzési útmutatót biztosítunk. A franchise -vevő lehetőséget kap arra, hogy a proaktív fejlesztést az abszolút nulláról kezdje. Ez a Master of Baby Administration formátum. Egyénileg kísérjük Önt egy üzleti kurátor segítségével. A pénzügyi modell hozzáértő számítása biztosított. Ön képes lesz egyéni terv keretében dolgozni, fejlesztve vállalkozását. Mindig arra törekszünk, hogy szervezete magas színvonalú szolgáltatást nyújtson. A képzés úgy történik, hogy sokan fordulnak az intézményéhez. A szerződésben előírtak szerint kísérjük a teljes tevékenységet. Kurátorunk teljes körű támogatást nyújt, áttekinti a leckéket. A szakemberek folyamatosan kapnak visszajelzést. Lehetősége lesz az oktatója által biztosított továbbképzésekre. Amelyek egyébként kötelezőek szervezetünk keretei között.

Folyamatosan fejlődünk. Munka -ellenőrző listák készültek. 330 teljes és jól megírt pozíciójuk van. A partnerek évente konferenciákat tartanak. Megosztjuk velük tapasztalatainkat, személyes kommunikációt folytatunk, kellemes és hasznos légkör uralkodik a kongresszusokon.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz