1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Óvoda crumbs arrow
Franchise. Növekedési pont

Franchise. Növekedési pont

firstKezdeti díj: 6650 $
moneyBeruházás szükséges: 33000 $
royaltyRoyalty: 150 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 30
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 30
calendarA társaság alapításának éve: 2007
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2009
firstKategória: Óvoda, Magán óvoda, Óvoda

Női franchise
Női franchise
Gyermek franchise
Gyermek franchise
Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Márka "Növekedési Pont".

lehetővé teszi egy gyermekfejlesztő központ megnyitását a franchise számára.

Lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy hatékonyan megbirkózzon bármilyen feladattal, és biztosan tetszeni fog a partnereinkhez való szelíd hozzáállásunk. Márka "Növekedési Pont".

nemzetközi szintű gyermekek óvodáinak hálózata, emellett a fejlesztési központokat harmonikus formában egyesíti a csecsemők számára, ráadásul mi vagyunk az elsők.

az Orosz Föderáció területén elkezdtek egy teljesen új STEAM bevezetését.

megközelítés a gyermekekkel való kapcsolattartás során. Vannak szerzői jogi programjaink is, ezek segítségével végezheti a gyermekek fejlesztését, miközben számos papírmunkát kombinálhat, például: írást, olvasást és számolást - párhuzamosan tanítanak, kísérleteket végez a gyerekekkel, emellett mi lesz az sok más, kiváló minőségű eszközökkel. El fogja végezni a kreativitás fejlesztését, emellett kellő figyelmet kell fordítania a kritikus gondolkodás fejlesztésére.

Már 17 központunk van az Orosz Föderáció területén,

akiknek magas a sikerrátájuk. Ezen kívül Kazahsztán és Kirgizisztán területén tevékenykedünk. Lehetőséget biztosítunk Önnek arra is, hogy különböző formátumok közül válasszon, így könnyen elindíthatja vállalkozását. Mindig lágy, hozzáértő hozzáállással rendelkeznek a partnerekhez. Az irodai műveleteket saját elképzelései alapján hajtja végre, cselekvési szabadsága van.

Márka "Növekedési Pont".

Amint fentebb említettük, ez egy nemzetközi hálózat, amely hatalmas számú intézményt egyesít a gyermekek számára, harmonikusan fejlesztünk kis ügyfeleket egy teljesen új, innovatív megközelítés alkalmazásával.

Minden előny, amelyet a franchise szervezetünkkel szinkronban történő működtetése ad: „puha franchise” formátumunk lehetőséget nyújt saját elképzeléseinek megvalósítására, az egyedi előírásoknak megfelelő üzleti tevékenység folytatására. Nyithat saját óvodát vagy óvodát, amely a kis fogyasztókat szolgálja és boldoggá teszi őket. STEAM megközelítés,

amely a programunk keretében működik, lehetővé teszi a partnerek számára, hogy pozitív módon nagyon különbözjenek a versenytársaktól, és versenyelőnyökhöz jussanak.

Együttműködünk még a szerződés megkötése előtt, és segítségünkkel kiválaszthatja a formátumunknak leginkább megfelelő szobát, ráadásul ebben a szakaszban teljesen ingyenesen segítünk. Franchise csomagunk számos eszközt tartalmaz, beleértve a szabványos formátumú dokumentumokat. Ezenkívül a mi segítségünkkel becslést készíthet, amely segít az üzleti létesítmény megnyitásában. Ezzel együtt tervezési tervet készítünk az Ön számára, amelynek segítségével lehetőség lesz a szoba rendezésére. Ez azonban nem korlátozza a segítségnyújtás összegét, amelyet akkor kap, ha franchise -megállapodást köt velünk. Rendelkezésre állunk egy teljesen működőképes céloldallal, valamint egy marketingtervvel, amely alapján Ön kidolgozza és népszerűsíti üzleti projektjét. A tevékenységeket olyan rendszer szerint hajtjuk végre, amely előírja a jogdíjnak nevezett fix hozzájárulás kifizetését, így Ön kompetensen végezhet minden termelési műveletet, fejlesztheti projektjét, és jó pénzt is kereshet rajta.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz