1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Ruházati és lábbeli üzlet crumbs arrow
Franchise. LensVens Shop

Franchise. LensVens Shop

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 1000 $
royaltyRoyalty: 40 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 173
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Ruházati és lábbeli üzlet, Ruházati és lábbeli online áruház

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Dolgozzon a franchise keretein belül: először aláírjuk a létesítő dokumentum jogát, majd megkapja tőlünk a szükséges anyagok teljes készletét, majd megkezdjük a képzési folyamatot. A következő lépés az, hogy regisztráljon egy instagram fiókot a saját neve alatt. A következő lépés az, hogy tanulmányozza az Instagram közösségi hálózat üzleti fiókjában elérhető funkciókat, emellett meg kell értenie azt a mechanikát, amely lehetővé teszi a szakmai interakciót ezen belül. Továbbá, ha a fiókot már létrehozta, akkor töltse ki, mi teljesen kész tartalmat biztosítunk Önnek, mindezt szakaszosan hajtják végre, amikor elsajátítja az információkat. Kap egy kérelmet, az emberek vásárolni akarnak tőled valamit, köszönhetően annak, hogy követed szervezetünk utasításait, lehetőséget kapsz a termék megvalósításának befejezésére. Ezenkívül rendelkezésére áll a megfelelő árkatalógus, ez mindig kéznél lesz, felhasználható a szervezet javára. Ezt követően a fogyasztótól fizetés, előleg vagy utánvéttel történő fizetés elfogadását vállalja, amelyen keresztül elküldi az árut; személyes fiókján belül közvetlenül a fogyasztó számára formázza meg az alkalmazást. A szállítás 3 vagy 5 napon belül történik. A futárszolgálatot használja, nagyon kényelmes.

Előnyök.

a „Lensvens shop” nevű franchise-t kapja: először is, magas színvonalú élményt nyújtunk, amelyet az üzleti projekt javára használhat fel. Ez a tapasztalat a projekt alapítóitól, ráadásul 10 éve gyűjtjük, sok stratégiát kipróbáltunk, optimalizált irodai munkát végeztünk, és készek vagyunk megosztani tudásunkat veletek.

Képzést biztosítunk, minden szükséges információt. Természetesen várhatja a Lensvens shop márkanevet is.

Napközben egy órát szánhat erre a tevékenységre, könnyen kombinálható bármilyen más munkával, üzleti tevékenységgel, tanulással, de a szabad menetrend előnyei nyilvánvalóak. Azonnali segítséget nyújtunk. Konzultálhat, felteheti kérdéseit, mindig készek vagyunk releváns válaszokat adni; képes lesz kölcsönhatásba lépni új termékekkel, és versenyelőnyöket szerezni. És folyamatosan frissítjük a katalógusokat, csak kiváló minőségű termékeket értékesítünk, csak neves és népszerű gyártókkal lépve kapcsolatba.

És jól megalapoztuk a logisztikát, mi is segítünk Önnek, sikeres lesz, a szállítás gyors és zavartalan lesz az éjjel -nappali pontokon, elfogadhatja a kérelmeket, hatékonyan és gyorsan is feldolgozhatók, ami előnyt biztosít a verseny. Ez a tevékenység a passzív jövedelem bevételéhez kapcsolódik, nagyon kényelmes, mivel aktívan sok időt kell eltöltenem az irodai munka végrehajtásával. Fizethetsz menedzsert a keresetedből, akkor csak nyereséget kell termelned, nem nehéz.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz