1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Internetes ügynökség crumbs arrow
Franchise. Inside Holding

Franchise. Inside Holding

firstKezdeti díj: 1400 $
moneyBeruházás szükséges: 1800 $
royaltyRoyalty: 10 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 117
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Internetes ügynökség, Digitális ügynökség

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A „The-inside” nevű márka. ru ".

nem más, mint egy professzionális ügynökség, amely az Instagram, a Facebook közösségi hálózaton reklámoz, az Odnoklassnikivel is együttműködünk, képesek vagyunk a TikTok fiókok népszerűsítésére, a VKontakte közösségi hálózattal dolgozunk, ráadásul egyedülálló lehetőség áll az ügyfelek rendelkezésére szervezetünk, nevezetesen: hogy nyomon tudja követni, aki ellátogatott a honlapon vagy számla a mi funkcionalitást. December huszonnyolcadikáig csökkentettük a franchise költségeit, lehetősége van harminc százalékkal olcsóbban vásárolni. Siess, hogy állást foglalj településed területén!

Garanciát vállalunk arra, hogy a beruházások megtérülnek, a címdokumentum keretein belül biztosítva vannak. Ha tevékenységét súlyosan megbénította a válság, segítünk Önnek. Szakterületünk, hogy segítsünk más vállalkozóknak ügyfelek megszerzésében az interneten keresztül. Ezen a ponton vállalkozásunk fejlődik, és az üzletág, annak képviselői teljes mértékben készek fizetni mindazért, ami az ügyfelek vonzásához szükséges; a legnépszerűbb árukat értékesítjük, lehetőséget adunk a fogyasztók vonzására. A válság idején a vállalkozóknak különösen nehéz dolgaik vannak, aktívan keresik a lehetőségeket, hogy hatékonyan és olcsón vonzzák az ügyfeleket, mert így növelik versenyképességüket, ez nemcsak az Orosz Föderációra vonatkozik, hanem az egész világ, hiszen most elég nehéz idők vannak.

Jelenleg már száztizenhét franchise -tulajdonos áll rendelkezésünkre az egész Orosz Föderációban, a Független Államok Közösségében és az Európai Unió területén.

Ha velünk lép kapcsolatba, akkor reklámtevékenységi projektet építhet, amelyet franchise részeként valósítanak meg, miközben a hozam legalább nyolcvanhétezer orosz rubel, gyakran eléri a háromszáz tízezer orosz rubelt, és ez egy hónap, anélkül, hogy verseny. Ezenkívül az üzleti tevékenységünk átlagos tranzakciója átlagosan tizennyolcezer orosz rubel. A statisztikák szerint franchise-vevőink átlagosan száz huszonháromezer-kilencszázhetven orosz rubelt tesznek ki.

A statisztikák szerint a következő mutatókkal rendelkezünk: összesen kétmilliárd háromszázharmincmillió aktív felhasználó van a Facebookon, az Instagramon, a VKontakte -on, és minden nap megjelennek a fiókok, bővítve az adatbázist. A felhasználók csaknem hatvan százaléka jelentkezik be naponta a közösségi hálózatokba, akár a nap folyamán többször is, ez vonatkozik az Instagramra, az Odnoklassniki-re, a TikTok-ra, a Facebookra és a Vkontakte-ra, ráadásul e felhasználók csaknem harmincöt százaléka mindig a közösségi hálózatokon van.

A verseny a vállalkozók között, akik az Instagram, a Facebook, a Vkontakte, az Odnoklassniki közösségi hálózatok hatalmas területein dolgoznak a TikTokon, tizenkétszer kisebbek, mint ha más közösségi hálózatokon belül működnek, és a fenti közösségi hálózatok koncepciójának megvalósításával harminc -five szor kisebb a verseny, mint ha a munka területén a tartalmi reklámozás.

Hét fő oka van annak, hogy olyan üzleti projektet kell végrehajtani, amely a következő közösségi hálózatokon népszerűsítésre szakosodik: Vkontakte, Facebook, Instagram, TikTok és Odnoklassniki, míg az Inside Holding franchise használata ajánlott, és ennek eredményeként kap a következő előnyökkel jár: ez a formátum ideális elősegítésére alkalmas üzleti semmiből: kapsz egy teljesen egyedi franchise. És hatékony promóciót, kiváló minőségű azonosítást kínálunk, ennek eredményeképpen kétszer vagy akár ötször magasabb átlagos csekket kap, mint korábban. Gyakorlatilag nincs esélye arra, hogy tönkremenjen, ami nagyon jó. Lehetőség van nagyobb számú vásárló népszerűsítésére, kisebb létszámot népszerűsíteni, minden tőled függ. Nem kell fizetnie a helyiségekért, nem kell szakembergárdát fenntartania, árut kell vásárolnia, amelyért fizetni kell, tárolja azokat a raktárakban, eltűnnek a raktárhelyiségek költségei, ez nagyon jó hatással van a üzleti projekt, rengeteg előnye van az offline projektekkel szemben. Egy szabad, kevésbé versenyképes piacon működhet, mint ha szabványos formátumban dolgozna. Minden hónapban nem kell ügyfeleket keresnie. A franchise megtérülése hat vonzott ügyfelet jelent, ami általában hihetetlen szám. Képes lesz arra, hogy ne kötődjön egy helyhez, és tevékenységeit bárhol elvégezhesse a Földgolyónkon.

A franchise összetétele: Teljesen személyre szabott üzleti projektrendszert kap, emellett kiváló minőségű dokumentációs csomagot, és a projekt érdekében minden szükséges anyagot felhasználhat. Tevékenységének minden napján képes lesz azt megvalósítani az általunk biztosított terv szerint, és leírják azokat a konkrét intézkedéseket, amelyeket meg kell tenni annak érdekében, hogy InstaFace márkanév alatt nyisson meg egy projektet. Havonta fejlesztjük projektünket, frissítjük az anyagokat, ami lehetővé teszi a hatékonyabb munkát. Teljes mértékben ki tudja használni az Inside Holding márkát, emellett létrehozunk egy multi-leszállást, az adott helyhez lesz kötve, természetesen teljes adaptációt biztosítunk bármilyen mobil formátumú eszközhöz. Exportálja vállalati identitásunkat, hajtson végre tevékenységeket a promóciós anyagok felhasználásával. Bármilyen régióból érkező megrendeléseket fel tud vállalni, nem kell arra a helyre korlátozódnia, ahol dolgozik. Minden nap célzott tanácsadói segítséget kaphat tőlünk, az InstaFace márka tulajdonosa, Ivan Kandzyuba, személyre szabott konzultációt követően, maga adja meg a szükséges információkat. Végezze el az Ön számára létrehozott értékesítési szkripteket hideg és meleg hívásokhoz egyaránt. Dolgozzon a cég dokumentációjával, amelyet átadunk Önnek, és tulajdonjogi szerződést kötünk Önnel. Három hónap alatt teljes mértékben visszakaphatja franchise -ját.

Kizárólagos jogokat biztosítunk üzleti projektek megvalósításához! A franchise hatalmas számú zsetont tartalmaz, nemcsak a népszerű formátumú közösségi hálózatokban való reklámozáshoz vehet részt, például: VKontakte, Facebook, Instagram, TikTok stb. azonosítsa azokat a felhasználókat, akik felkeresik a webportált. Hogyan működik? Kiváló minőségű, páratlan technológiát használunk, amely egyetlen versenytárs rendelkezésére sem áll.

Kiváló minőségű rendszerünknek köszönhetően minden látogató, aki belépett a weboldalra, azonosítható, információt kap és használhatja. A fogyasztó kapcsolattartási adatainak jelenléte lehetővé teszi a remarketinget, felveheti vele a kapcsolatot, megtalálja a fiókját a közösségi hálózatokban, emellett több mint tizenkét jellemzője van a különböző formátumoknak, amelyek használhatók. Ennek eredményeként egyedülálló versenytársa lesz a piacon, ami lehetőséget ad arra, hogy sokkal többet realizáljon, mint a versenytársai.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz