1. Franchisecatalogus crumbs arrow
  2. Franchise. Coffeeshop crumbs arrow
  3. Forfaitaire franchise crumbs arrow

Coffeeshop. Forfaitaire franchise

Gevonden advertenties: 4

#1

Cafésto

Cafésto

firstEen initiële vergoeding: 880 $
moneyInvestering vereist: 4400 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 7
firstCategorie: Coffeeshop, Thee koffie winkel
Een merk genaamd "Cafesto" wat een automaat is, zij zijn gespecialiseerd in de verkoop van koffie, daarnaast zijn er andere soorten warme dranken in het assortiment, dit alles kan genoten worden met een heerlijk assortiment. Eind 2019 hadden we al 55 van onze eigen machines op het grondgebied van de Russische Federatie, we hebben er 5 onder een franchise aangetrokken, ze zijn eigendom van onze distributeurs, dit is allemaal ons enkele netwerk. Sommige etablissementen zijn van ons als elementen die volledig zijn ontworpen voor catering, die tot ons netwerk behoort, het is op dit moment actief in ontwikkeling. We hadden toen een groot netwerk van eigen machines, maar de franchise groeit en ontwikkelt zich voortdurend. We groeien op het grondgebied van Barnaul, in Novosibirsk, Kemerovo, we voeren kantoorwerk uit en ontvangen sollicitaties.
Veelgevraagde franchises
Veelgevraagde franchises

images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

#2

MijnYummy

MijnYummy

firstEen initiële vergoeding: 3500 $
moneyInvestering vereist: 7500 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 7
firstCategorie: Bar, cafe, Coffeeshop, Biercafé, Bar winkel, Bierbar winkel, Wijnbar, Verse reep, Een cafe, Bier, Bierrestaurant, Familie café, Zelfbedieningscafé, Thee koffie winkel
Informatie over de merkeigenaar. We zijn fans van echt goed gezette koffie met natuurlijke koffie. In 2015 hadden we een doel, we wilden een heel netwerk creëren dat zou werken in het formaat van koffiehuizen, dus we waren van plan om koffieklanten te voorzien van drankjes van een ongebruikelijk formaat, we gebruiken een ambachtelijk recept, dat ons onderscheidt van concurrenten , terwijl we alleen gebruik maken van natuurlijke en heerlijke ingrediënten, we geen kunstmatige toevoegingen, maar een absoluut natuurlijk product te oefenen. Dit is een emotioneel product, we hebben het zelf gemaakt, dit is een onderscheidend kenmerk van onze franchise, we werken helder, we verschillen van concurrenten, we voeren activiteiten uit in de vorm van coffee to go, we zijn een van de leiders in dit segment .
Stadsfranchise
Stadsfranchise
Veelgevraagde franchises
Veelgevraagde franchises

images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

#3

PARLE MARKT

PARLE MARKT

firstEen initiële vergoeding: 4000 $
moneyInvestering vereist: 22500 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 10
firstCategorie: koffiehuis, Coffeeshop, Winkel van goederen, Tabak, Koffie om mee te nemen, Thee koffie winkel, Online winkel van goederen, Chinese warenwinkel, Tabakswinkel, Roken winkel, Tabaksproducten, Waterpijp- en tabakswinkel, Waterpijp tabakswinkel, Tabak
Het merk Parle Market is een hybride die winkel en café combineert. U kunt er koffie drinken en gebruik maken van de diensten van een kleine winkel. Het merk Parle Market is een concept dat geen analogen heeft en bovendien is het gemaakt door de krachten van een professioneel team dat al heel lang, bijna 10 jaar, in deze niche actief is. We zijn in 2011 begonnen, omdat we eerst de ervaring van Europese netwerken met een vergelijkbaar formaat moesten bestuderen, zodat we verantwoord kunnen verklaren dat de modernste trends en principes van interactie met klanten zijn verzameld in ons unieke formaat. Dit alles werkt onder het merk Parle Market, en bovendien is dit een zeer ongebruikelijk model, wanneer een winkel en een café in synergie samensmelten tot één geheel. Op het grondgebied van de Russische Federatie zijn wij het enige bedrijf dat dit soort zakelijke projecten uitvoert.
Stadsfranchise
Stadsfranchise

images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

#4

EEN PRIJS KOFFIE

EEN PRIJS KOFFIE

firstEen initiële vergoeding: 7500 $
moneyInvestering vereist: 28500 $
royaltyRoyalty: 7 %
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 9
firstCategorie: koffiehuis, Coffeeshop, Koffie om mee te nemen, Thee koffie winkel
Momenteel is ONE PRICE COFFEE een keten van succesvolle coffeeshops met het formaat van alle goederen met een vaste prijs. Als onderdeel van professionele specialisten heeft ons bedrijf meer dan honderdzeventig koffiehuizen opgericht, in de toekomst is het van plan zijn verdere ontwikkeling met hetzelfde succes voort te zetten. Gedurende een periode van drie jaar van non-stop groei van de activiteiten van onze organisatie, zijn we de eerste nummer onder de koffiehuizen geworden in termen van de dynamiek van ontwikkeling in Europese landen. 2016. onze eerste coffeeshopketen werd opgericht, genaamd ONE BUCKS COFFEE. In de volgende drie jaar werden aanzienlijke hoogten bereikt: het werd een populair netwerk onder koffieliefhebbers. In dit verband werd besloten om mezelf te proberen met het invoeren van een nieuw formaat - dus in 2018. het ONE PRICE COFFEE netwerk wordt georganiseerd. Een jaar later veranderden we van een klein project met een enkele coffeeshop in een grootschalig netwerk dat veel steden in Rusland trof.
Voor kleine steden, kleine nederzettingen, kleine stad
Voor kleine steden, kleine nederzettingen, kleine stad
Veelgevraagde franchises
Veelgevraagde franchises

video
Is er een video
images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

article Forfaitaire franchisehttps://FranchiseForEveryone.com

Een forfaitaire franchise is tegenwoordig een manier om u te onderscheiden van vergelijkbare aanbiedingen op de franchisemarkt. De forfaitaire vergoeding is niets meer dan een toegangsprijs om het recht te verkrijgen om de belangen van het merk te vertegenwoordigen, werkend onder hun voorwaarden. De forfaitaire vergoeding is de eerste betaling aan de franchisenemer aan de franchisegever na het sluiten van de transactie en vóór de overdracht van de rechten om in een bepaalde regio te werken, volgens de voorwaarden. De forfaitaire franchise omvat ook training voor franchisenemers, instructie, hulp bij bedrijfsontwikkeling, bezoeken aan geopende verkooppunten, verstrekking van een klantenbestand, enz. Tegenwoordig, nu de concurrentie is toegenomen, maakt niet iedereen gebruik van de forfaitaire betaling. De hoogte van de afkoopsom wordt bepaald door de kosten van het bedrijf om op te starten en de partner te helpen in stand te houden, zelfs gedeeltelijk rekening houdend met de winst.

Het is zeker niet gemakkelijk om alleen een bedrijf te starten, dus een franchise is een echte start om zaken te doen, de markt betreden onder een bekende naam, sinds het begin helemaal opnieuw degenen die vertrouwen hebben in hun capaciteiten, kansen en veel vrije tijd hebben. Kennis en vaardigheden van management, klantenwerving, presentatie van informatie en reclame zijn vereist. Om niet in een lastige situatie te komen, kiest u een waardevolle franchise met of zonder een forfaitair bedrag, u moet werken met vertrouwde winkels, zoals een catalogus met franchises. Het is vrij eenvoudig om een franchise te kiezen via de catalogus, gezien de kosten van de forfaitaire som, voorwaarden en andere indicatoren. De winkel geeft alle gegevens, beoordelingen en status van de vraag weer, hoeveel jaar het al op de markt is, welke voordelen de franchisenemer verwacht, wat de franchisegever biedt, enz. Naast het vinden van een partner, is de winkel ook handig als adverteer plaatsing, met een groot bereik, verspreid over de hele wereld. Het is de moeite waard eraan te denken dat hoe meer verkooppunten er zijn, hoe hoger de vraag, erkenning, winstgevendheid en winstgevendheid.

Het forfaitaire eigen risico wordt in de boekhouding weergegeven als de beschikbare winstgevendheid van de verkoop van goederen, diensten, enz. Het forfaitaire bedrag varieert afhankelijk van de kosten van de franchise zelf, gezien de beschikbaarheid van goedkope en dure soorten. Als je naar de winkel gaat, is het vrij eenvoudig om te kiezen wat je leuk vindt. U heeft bijvoorbeeld nog geen beslissing genomen over de keuze en activiteit van uw bedrijf, het maakt niet uit. U kunt alle aanbiedingen met een forfaitair bedrag bekijken of de gewenste franchise ingeven in de zoekmachine. Er zijn ook categorieën en subcategorieën. Bij het kiezen van een aanbieding moet u letten op de regio, kosten, voorwaarden, terugbetalingsgegevens, forfaitaire betaling, enz.

In de regel zijn de meest gevraagde soorten forfaitaire franchises fastfoodrestaurants, goederen, servicecentra, laboratoria, schoonheidssalons, enz. U kunt een goedkope franchise kopen zonder forfaitaire kosten. De forfaitaire bijdrage is een soort garantie voor de franchisegever in verdere samenwerking met de franchisenemer, dus alle zaken beginnen vanaf het moment van de forfaitaire betaling, wat aanleiding geeft tot een serieuze houding en houding. In de regel is de franchise zonder forfaitaire betaling alleen van toepassing op goederen, rekening houdend met hun aan- en verkoop, en zijn aanvullende inhoudingen hier niet nodig. Een forfaitaire franchise of liever een vergoeding wordt niet gerestitueerd. De franchise-afkoopsom is eenmalig en vast. Met een franchisewinkel kunt u besparen op advertenties, de vraag vergroten en gelijkgestemde mensen vinden tussen franchisenemers en franchisegevers.

Alle acties worden weergegeven en zijn effectief. Onze specialisten bieden 24 uur per dag ondersteuning, overleg en onderhandelingen, en geven informatie en advies over promoties en advertenties. Waarom is het anders winstgevend om een franchise te kopen? Omdat ze u helpen bij het opleiden van personeel, zorgen ze voor een berekening van het bedrag van een bepaalde periode-uitkering, rekening houdend met het ontwerpproject, door een corporate website te creëren, het klantenbestand uit te breiden, enz. Minimale risico's, zelfs rekening houdend met de initiële forfaitaire -som betaling. De afkoopsom mag niet hoger zijn dan vijfentwintig procent van de franchisekost, omdat de franchisenemer alles zelfstandig kan berekenen, rekening houdend met het beschikbare kapitaal. Het is de moeite waard om te begrijpen dat adverteren meestal niet nodig is, gezien de dagelijkse dekking en aanwezigheid van de franchisecatalogus. Nadat u de catalogus hebt doorgenomen, kunt u niet alleen kennis maken met de franchise, maar ook met een forfaitaire betaling, met populaire aanbiedingen en huidige goedkope soorten bedrijven, ideeën en projecten, accommodatievoorwaarden en verpakkingen.

Meer informatie is verkrijgbaar bij onze specialisten, die advies geven over de opgegeven contactnummers, maar ook naar de winkel gaan, de beoordelingen van onze klanten lezen, belangrijke gegevens krijgen, enz. We kijken uit naar uw deelname en vertrouwen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking voor de komende jaren.

article franchise. Coffeeshophttps://FranchiseForEveryone.com

Een franchise voor een coffeeshop kan een ondernemer die besluit het uit te voeren een zeer hoog inkomen opleveren. Dit gebeurt simpelweg omdat u volgens hoogwaardige patronen werkt, geavanceerde technologieën gebruikt en uw activiteiten ook uitvoert in strikte overeenstemming met de voorschriften die een andere ondernemer tot onbetwistbaar succes hebben geleid. Door een franchise te implementeren, gaat u niet alleen verplichtingen aan, maar ook voordelen. Om te bepalen wat meer is, plussen of minnen, voert u een SWOT-analyse uit. Het zal u helpen te begrijpen of uw winkelfranchise zo effectief mogelijk zal zijn. Kies de beste optie uit de lijst waaruit u kunt kiezen.

Dit geeft u de mogelijkheid om uw eigen concurrentiepositie te verbeteren. Wanneer u met een franchise werkt, betaalt u een terugkerende vergoeding. In de opstartfase van uw coffeeshop is dit een afkoopsom. Consumenten zullen graag willen communiceren met uw winkel, omdat u koffie van hoge kwaliteit van de franchise kunt krijgen. Deze voorwaarde is opgenomen in het contract, aangezien u van de franchisegever een hoogwaardige inventaris mag verwachten.

Voorkeursprijzen voor goederen bij de verkoop van een franchise voor een coffeeshop is een realiteit. Je kunt ze voor veel meer verkopen dan je hebt gekocht. Daarnaast kunnen in het kader van dit bedrijfsproject ook enkele aanverwante producten worden aangeboden. Wanneer u met een coffeeshopfranchise werkt, moet u er rekening mee houden dat u geld verschuldigd bent. U trekt maandelijks maximaal 9% af van het geldbedrag dat u met moeite heeft weten te verdienen. Natuurlijk moet een koffiefranchise zijn vruchten afwerpen en uw winkels moeten iets meer binnenhalen dan de concurrentie.

Zij hoeven de franchisegever immers niet te betalen. Tegelijkertijd ga je een verbintenis aan. Interactie met een coffeeshopfranchise houdt in dat u ervaring opdoet bij een andere ondernemer. Hij is bereid om te delen, simpelweg omdat het goed voor hem is dat je tot onbetwistbaar succes komt. Een goed werkende franchise voor een coffeeshop zal je een comfortabele oude dag bezorgen omdat je heel snel veel geld kunt verdienen. Werk aan een franchise voor een coffeeshop en presteer aanzienlijk beter dan alle tegenstanders, simpelweg omdat ze niet over de tools en uitgebreide informatie beschikken over welke fouten niet mogen worden gemaakt.

article franchise. Thee koffie winkelhttps://FranchiseForEveryone.com

Een thee- en koffiewinkelfranchise in ondernemerszin is een redelijk veelbelovende en winstgevende investeringsoptie. Uiteindelijk drinken bijna alle mensen elke dag thee en koffie. Zeker, bij het plannen moet rekening worden gehouden met het aantal potentiële kopers en het algemene niveau van effectieve vraag. Er zijn tenslotte zowel elite, zeer dure soorten thee en koffie als klassieke, budgetopties. De franchisemarkt biedt deze speciaalzaken in een breed scala aan opties. Het succes van de koffiebusiness hangt dus volledig af van de verantwoordelijkheid en zakelijke kwaliteiten van de franchisenemer, zijn vermogen om het marktpotentieel in de geselecteerde regio correct in te schatten en een franchise te kiezen die het beste past bij de smaak, gewoonten en financiële mogelijkheden van potentiële kopers .

De franchise heeft het voordeel dat een ondernemer zelden alleen wordt gelaten in het licht van de complexiteit van het starten en laten groeien van een bedrijf. In de regel bieden franchisegevers hun partners kant-en-klare biz-regelingen van verschillende winkelgroottes en inkomensniveaus van de bevolking, voorlopige winkelberekeningen van de initiële investering in de winkel, de terugverdientijd van het project en het bereiken van het geplande niveau van winkelwinst, winkelreclamemateriaal en trainingsprogramma's voor personeel. Meestal wordt een basisset van de meest populaire en gevraagde soorten alledaagse dranken zoals koffie aangeboden, die de franchisekoper al kan aanvullen en uitbreiden naarmate de winkelpopulariteit groeit. Overigens kan thee in die zin meer aandacht krijgen vanwege de lagere prijs en gemiddeld grotere vraag.

Als je een typefout ziet, klik dan hier om deze te corrigeren