1. Franchisecatalogus crumbs arrow
  2. Franchise. Het park crumbs arrow
  3. Forfaitaire franchise crumbs arrow

Het park. Forfaitaire franchise

Gevonden advertenties: 2

#1

ETNOMIR

ETNOMIR

firstEen initiële vergoeding: 38500 $
moneyInvestering vereist: 391500 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 30
firstCategorie: Het park
ETNOMIR is een franchise van het grootste etnografische park in Rusland ETNOMIR is een uniek park waarin elke bezoeker de wereld rond zal reizen, waarbij hij de geschiedenis, cultuur en tradities van alle volkeren van de wereld heeft meegemaakt. Musea, kinderkamp, spacomplex, hotels, park en historische zone, conferentiezalen, VR, cafés, bioscoop, coworking. Festivals, vakanties, milieuprogramma's, schoolexcursies worden hier gehouden. Kant-en-klare bedrijfsmodellen, parken vanaf 500 m². Bekend handelsmerk, internationaal team. U kunt rekenen op subsidies en subsidies. Franchisevoordelen Waarom Ethnomir Winstgevend is Uniek Innovatief Multifunctioneel Sociaal Toerist Brede doelgroep Kant-en-klare bedrijfsmodellen Geregistreerd handelsmerk onder het Madrid-systeem Het handelsmerk wordt erkend als bekend in de 41e klasse van MKTU Internationaal niveau team Flexibele aanpak
Veelgevraagde franchises
Veelgevraagde franchises

images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

#2

Zamaniya

Zamaniya

firstEen initiële vergoeding: 852000 $
moneyInvestering vereist: 9400000 $
royaltyRoyalty: 8 %
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 36
firstCategorie: Animatie voor kinderen, Kinderpark, Het park, Animatie voor kinderen, Animatiecentra voor kinderen, Animatiecomplex voor kinderen, Animatiecentrum voor kinderen, Speelcentrum voor kinderen, Entertainmentcentrum voor kinderen, Kinderkamer, Speelkamer voor kinderen, Animatieruimte voor kinderen, Kinderkamer in een winkelcentrum, Kinderkamer voor feesten, Spelkamer
Wie kan onze franchise exploiteren. Franchising onder het merk Zamani is geschikt voor investeerders die financiële middelen investeren in ondernemersactiviteiten en hun portefeuille willen diversifiëren. Dit kunnen eigenaren zijn van panden met een oppervlakte van 900 vierkante meter, maar het kunnen ook ondernemers zijn die de winstgevendheid van hun eigendom, dat ze bezitten, willen vergroten, maar met behulp van optimalisatiemethoden die binnen onze organisatie kunnen worden verkregen, en dit aanbod is van belang voor entertainment centers van het huidige formaat. Daarnaast is het geschikt voor wie iets nieuws wil, kantoorwerk efficiënt wil automatiseren, voor wie liefde voor kinderen heeft, deze wil ontwikkelen, hier actief aan mee wil werken en extra winst wil maken.
Stadsfranchise
Stadsfranchise
Voor kleine steden, kleine nederzettingen, kleine stad
Voor kleine steden, kleine nederzettingen, kleine stad

images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

article Forfaitaire franchisehttps://FranchiseForEveryone.com

Een forfaitaire franchise is tegenwoordig een manier om u te onderscheiden van vergelijkbare aanbiedingen op de franchisemarkt. De forfaitaire vergoeding is niets meer dan een toegangsprijs om het recht te verkrijgen om de belangen van het merk te vertegenwoordigen, werkend onder hun voorwaarden. De forfaitaire vergoeding is de eerste betaling aan de franchisenemer aan de franchisegever na het sluiten van de transactie en vóór de overdracht van de rechten om in een bepaalde regio te werken, volgens de voorwaarden. De forfaitaire franchise omvat ook training voor franchisenemers, instructie, hulp bij bedrijfsontwikkeling, bezoeken aan geopende verkooppunten, verstrekking van een klantenbestand, enz. Tegenwoordig, nu de concurrentie is toegenomen, maakt niet iedereen gebruik van de forfaitaire betaling. De hoogte van de afkoopsom wordt bepaald door de kosten van het bedrijf om op te starten en de partner te helpen in stand te houden, zelfs gedeeltelijk rekening houdend met de winst.

Het is zeker niet gemakkelijk om alleen een bedrijf te starten, dus een franchise is een echte start om zaken te doen, de markt betreden onder een bekende naam, sinds het begin helemaal opnieuw degenen die vertrouwen hebben in hun capaciteiten, kansen en veel vrije tijd hebben. Kennis en vaardigheden van management, klantenwerving, presentatie van informatie en reclame zijn vereist. Om niet in een lastige situatie te komen, kiest u een waardevolle franchise met of zonder een forfaitair bedrag, u moet werken met vertrouwde winkels, zoals een catalogus met franchises. Het is vrij eenvoudig om een franchise te kiezen via de catalogus, gezien de kosten van de forfaitaire som, voorwaarden en andere indicatoren. De winkel geeft alle gegevens, beoordelingen en status van de vraag weer, hoeveel jaar het al op de markt is, welke voordelen de franchisenemer verwacht, wat de franchisegever biedt, enz. Naast het vinden van een partner, is de winkel ook handig als adverteer plaatsing, met een groot bereik, verspreid over de hele wereld. Het is de moeite waard eraan te denken dat hoe meer verkooppunten er zijn, hoe hoger de vraag, erkenning, winstgevendheid en winstgevendheid.

Het forfaitaire eigen risico wordt in de boekhouding weergegeven als de beschikbare winstgevendheid van de verkoop van goederen, diensten, enz. Het forfaitaire bedrag varieert afhankelijk van de kosten van de franchise zelf, gezien de beschikbaarheid van goedkope en dure soorten. Als je naar de winkel gaat, is het vrij eenvoudig om te kiezen wat je leuk vindt. U heeft bijvoorbeeld nog geen beslissing genomen over de keuze en activiteit van uw bedrijf, het maakt niet uit. U kunt alle aanbiedingen met een forfaitair bedrag bekijken of de gewenste franchise ingeven in de zoekmachine. Er zijn ook categorieën en subcategorieën. Bij het kiezen van een aanbieding moet u letten op de regio, kosten, voorwaarden, terugbetalingsgegevens, forfaitaire betaling, enz.

In de regel zijn de meest gevraagde soorten forfaitaire franchises fastfoodrestaurants, goederen, servicecentra, laboratoria, schoonheidssalons, enz. U kunt een goedkope franchise kopen zonder forfaitaire kosten. De forfaitaire bijdrage is een soort garantie voor de franchisegever in verdere samenwerking met de franchisenemer, dus alle zaken beginnen vanaf het moment van de forfaitaire betaling, wat aanleiding geeft tot een serieuze houding en houding. In de regel is de franchise zonder forfaitaire betaling alleen van toepassing op goederen, rekening houdend met hun aan- en verkoop, en zijn aanvullende inhoudingen hier niet nodig. Een forfaitaire franchise of liever een vergoeding wordt niet gerestitueerd. De franchise-afkoopsom is eenmalig en vast. Met een franchisewinkel kunt u besparen op advertenties, de vraag vergroten en gelijkgestemde mensen vinden tussen franchisenemers en franchisegevers.

Alle acties worden weergegeven en zijn effectief. Onze specialisten bieden 24 uur per dag ondersteuning, overleg en onderhandelingen, en geven informatie en advies over promoties en advertenties. Waarom is het anders winstgevend om een franchise te kopen? Omdat ze u helpen bij het opleiden van personeel, zorgen ze voor een berekening van het bedrag van een bepaalde periode-uitkering, rekening houdend met het ontwerpproject, door een corporate website te creëren, het klantenbestand uit te breiden, enz. Minimale risico's, zelfs rekening houdend met de initiële forfaitaire -som betaling. De afkoopsom mag niet hoger zijn dan vijfentwintig procent van de franchisekost, omdat de franchisenemer alles zelfstandig kan berekenen, rekening houdend met het beschikbare kapitaal. Het is de moeite waard om te begrijpen dat adverteren meestal niet nodig is, gezien de dagelijkse dekking en aanwezigheid van de franchisecatalogus. Nadat u de catalogus hebt doorgenomen, kunt u niet alleen kennis maken met de franchise, maar ook met een forfaitaire betaling, met populaire aanbiedingen en huidige goedkope soorten bedrijven, ideeën en projecten, accommodatievoorwaarden en verpakkingen.

Meer informatie is verkrijgbaar bij onze specialisten, die advies geven over de opgegeven contactnummers, maar ook naar de winkel gaan, de beoordelingen van onze klanten lezen, belangrijke gegevens krijgen, enz. We kijken uit naar uw deelname en vertrouwen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking voor de komende jaren.

article franchise. Het parkhttps://FranchiseForEveryone.com

Een franchisepark is een vrij ongebruikelijke maar winstgevende vorm van ondernemersactiviteit. Een pretparkfranchise kan het begin zijn van een behoorlijk opwindend bedrijf. Iedereen weet dat parken een favoriet tijdverdrijf zijn voor het hele gezin. De begrippen die bij parken horen zijn: rust, vakantie, familie. Dit betekent dat mensen bereid zijn veel geld uit te geven aan dit soort entertainment. De relevantie van de franchise is te danken aan de introductie van ongebruikelijke vormen van entertainment.

Deze omvatten de volgende soorten parken: touw, Jurassic, jungle, interactief (virtual reality), attracties en andere. Voordelen van het werken aan een franchise: het aanbieden van kant-en-klare sites voor werk; directe (bezoek ter plaatse van een specialist van een technicus) en online ondersteuning; levering van programma's (en hun latere actualisering) voor het lanceren van interactief materiaal; turnkey projectuitvoering; marketingondersteuning; het verstrekken van een businessplan, instructies en ander praktisch werkmateriaal. Waarom zou je niet bang moeten zijn om aan een franchise te werken? Omdat het een bewezen pad naar succes is. De risico's zijn minimaal, zoals gezegd, iedereen houdt van ontspannen en het park is daar een van. De franchisegever staat klaar om zijn partner in bijna elke fase van het werk te ondersteunen. Het belangrijkste is om een verlangen te hebben om te verdienen en te ontwikkelen in de gekozen richting. Wat heb je naast verlangen nog meer nodig? Forfaitaire vergoeding, aankoop van een licentie (indien nodig), voorbereiding van de site, kleine investeringen in advertenties, werving en training.

Franchisecontracten moeten de bepalende fasen van het kopen en opbouwen van een bedrijf beschrijven. Is dit niet het geval, dan moet u geen koopovereenkomst sluiten, omdat veralgemeende concepten uiteindelijk leiden tot kwijtschelding van aansprakelijkheid als de onderneming niet de verwachte resultaten behaalt. Het is ook beter om vooraf de beschikbaarheid van kentekenbewijzen, licenties en andere juridische documenten te controleren. U kunt de reputatie van de franchisegever volgen via de media; zijn populariteit moet objectief zijn. Onze catalogus helpt u bij het kiezen van een geschikt bedrijf voor samenwerking, hier vindt u nieuwe aanbiedingen voor 2021. Franchise-aanbiedingen zijn gecategoriseerd per gebied, budget. Wij werken alleen met vertrouwde bedrijven.

Merken worden geleverd door binnenlandse en internationale bedrijven. Door met ons samen te werken, neemt u geen risico's.

Als je een typefout ziet, klik dan hier om deze te corrigeren