1. Franchisecatalogus crumbs arrow
  2. Franchise. Brouwerij crumbs arrow
  3. Forfaitaire franchise crumbs arrow

Brouwerij. Forfaitaire franchise

Gevonden advertenties: 2

#1

SOMPIVIER

SOMPIVIER

firstEen initiële vergoeding: 4000 $
moneyInvestering vereist: 4000 $
royaltyRoyalty: 140 $
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 5
firstCategorie: Brouwerij, Alcoholproductie, Bierproductie, Alcohol, Alcohol winkel, Alcoholisch
OVER HET BEDRIJF Wij bereiden en verkopen bier en snacks in de detailhandel: snacks, aquariumkreeften, gebakken, gedroogde en gedroogde vis. Onze apparatuur bevindt zich op een oppervlakte van 100 m². m en produceert 11 ton bier per maand. Het bedrijf is opgericht in 2016, het hoofdkantoor is gevestigd in Kazan. Sinds 2016 ontwikkelen we ons door middel van franchising. Het netwerk heeft 4 eigen en 8 franchisepunten. BESCHRIJVING VAN DE FRANCHISE We bieden drie franchiseformules aan. Een niet-productiebierwinkel is geschikt voor diegenen die bier willen verkopen dat door andere franchisenemers is geproduceerd. De forfaitaire bijdrage is 300 duizend roebel. De kosten voor het openen van een verkooppunt bedragen 1,55 miljoen roebel. Deze omvatten renovatie van panden, handelsapparatuur, advertentiekosten en de aankoop van goederen. Maandelijkse bedrijfskosten worden toegewezen aan huur - 100 duizend roebel, aankoop van goederen - 100 duizend roebel, salarissen aan verkopers - 80 duizend roebel en andere kosten - 50 duizend roebel. De winstgevendheid van het product is 25-30%. De gemiddelde winst is 300 duizend roebel per maand.
Stadsfranchise
Stadsfranchise
Voor kleine steden, kleine nederzettingen, kleine stad
Voor kleine steden, kleine nederzettingen, kleine stadMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

#2

NEEM EEN WEEKEND

NEEM EEN WEEKEND

firstEen initiële vergoeding: 14000 $
moneyInvestering vereist: 110000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 30
firstCategorie: Brouwerij, Dranken, Bierwinkel, Tapdrankwinkel, Tapbier winkel, Catalogus bierwinkel, Ambachtelijke bierwinkel, Droogte, Concept winkel, Bottelen, Bier van de tap, Water vullen
Onze Beru Weekend-franchise is een netwerk van deskundige flessen- en tapbierwinkels. De basis van ons project is de kennis die we verzamelen en in de praktijk toepassen in onze bedrijfsprocessen. Dit omvat een breed scala aan gebieden van onze activiteit - waaronder boekhouding en opslag, logistiek en transport, ondersteuning en verkoop van producten. Dankzij de opgebouwde ervaring van de afgelopen tien jaar hebben we een perfecte versie van een bierwinkel ontwikkeld, die zowel in ons land als in dit gebied als geheel een kwaliteitsstandaard is geworden. Onze franchise wordt gevormd en ondersteund op basis van Tsar Pivo-winkels, die een goede reputatie hebben opgebouwd in de biermarkt; in de hoofdstad is dit netwerk een rolmodel, niet alleen in andere Russische regio's, maar ook buiten het land. Het aantal van ons bedrijf is nu meer dan honderd medewerkers voor meer dan twintig vestigingen.
Mannelijke franchises
Mannelijke franchises
Voor kleine steden, kleine nederzettingen, kleine stad
Voor kleine steden, kleine nederzettingen, kleine stad

video
Is er een video
images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

article Forfaitaire franchisehttps://FranchiseForEveryone.com

Een forfaitaire franchise is tegenwoordig een manier om u te onderscheiden van vergelijkbare aanbiedingen op de franchisemarkt. De forfaitaire vergoeding is niets meer dan een toegangsprijs om het recht te verkrijgen om de belangen van het merk te vertegenwoordigen, werkend onder hun voorwaarden. De forfaitaire vergoeding is de eerste betaling aan de franchisenemer aan de franchisegever na het sluiten van de transactie en vóór de overdracht van de rechten om in een bepaalde regio te werken, volgens de voorwaarden. De forfaitaire franchise omvat ook training voor franchisenemers, instructie, hulp bij bedrijfsontwikkeling, bezoeken aan geopende verkooppunten, verstrekking van een klantenbestand, enz. Tegenwoordig, nu de concurrentie is toegenomen, maakt niet iedereen gebruik van de forfaitaire betaling. De hoogte van de afkoopsom wordt bepaald door de kosten van het bedrijf om op te starten en de partner te helpen in stand te houden, zelfs gedeeltelijk rekening houdend met de winst.

Het is zeker niet gemakkelijk om alleen een bedrijf te starten, dus een franchise is een echte start om zaken te doen, de markt betreden onder een bekende naam, sinds het begin helemaal opnieuw degenen die vertrouwen hebben in hun capaciteiten, kansen en veel vrije tijd hebben. Kennis en vaardigheden van management, klantenwerving, presentatie van informatie en reclame zijn vereist. Om niet in een lastige situatie te komen, kiest u een waardevolle franchise met of zonder een forfaitair bedrag, u moet werken met vertrouwde winkels, zoals een catalogus met franchises. Het is vrij eenvoudig om een franchise te kiezen via de catalogus, gezien de kosten van de forfaitaire som, voorwaarden en andere indicatoren. De winkel geeft alle gegevens, beoordelingen en status van de vraag weer, hoeveel jaar het al op de markt is, welke voordelen de franchisenemer verwacht, wat de franchisegever biedt, enz. Naast het vinden van een partner, is de winkel ook handig als adverteer plaatsing, met een groot bereik, verspreid over de hele wereld. Het is de moeite waard eraan te denken dat hoe meer verkooppunten er zijn, hoe hoger de vraag, erkenning, winstgevendheid en winstgevendheid.

Het forfaitaire eigen risico wordt in de boekhouding weergegeven als de beschikbare winstgevendheid van de verkoop van goederen, diensten, enz. Het forfaitaire bedrag varieert afhankelijk van de kosten van de franchise zelf, gezien de beschikbaarheid van goedkope en dure soorten. Als je naar de winkel gaat, is het vrij eenvoudig om te kiezen wat je leuk vindt. U heeft bijvoorbeeld nog geen beslissing genomen over de keuze en activiteit van uw bedrijf, het maakt niet uit. U kunt alle aanbiedingen met een forfaitair bedrag bekijken of de gewenste franchise ingeven in de zoekmachine. Er zijn ook categorieën en subcategorieën. Bij het kiezen van een aanbieding moet u letten op de regio, kosten, voorwaarden, terugbetalingsgegevens, forfaitaire betaling, enz.

In de regel zijn de meest gevraagde soorten forfaitaire franchises fastfoodrestaurants, goederen, servicecentra, laboratoria, schoonheidssalons, enz. U kunt een goedkope franchise kopen zonder forfaitaire kosten. De forfaitaire bijdrage is een soort garantie voor de franchisegever in verdere samenwerking met de franchisenemer, dus alle zaken beginnen vanaf het moment van de forfaitaire betaling, wat aanleiding geeft tot een serieuze houding en houding. In de regel is de franchise zonder forfaitaire betaling alleen van toepassing op goederen, rekening houdend met hun aan- en verkoop, en zijn aanvullende inhoudingen hier niet nodig. Een forfaitaire franchise of liever een vergoeding wordt niet gerestitueerd. De franchise-afkoopsom is eenmalig en vast. Met een franchisewinkel kunt u besparen op advertenties, de vraag vergroten en gelijkgestemde mensen vinden tussen franchisenemers en franchisegevers.

Alle acties worden weergegeven en zijn effectief. Onze specialisten bieden 24 uur per dag ondersteuning, overleg en onderhandelingen, en geven informatie en advies over promoties en advertenties. Waarom is het anders winstgevend om een franchise te kopen? Omdat ze u helpen bij het opleiden van personeel, zorgen ze voor een berekening van het bedrag van een bepaalde periode-uitkering, rekening houdend met het ontwerpproject, door een corporate website te creëren, het klantenbestand uit te breiden, enz. Minimale risico's, zelfs rekening houdend met de initiële forfaitaire -som betaling. De afkoopsom mag niet hoger zijn dan vijfentwintig procent van de franchisekost, omdat de franchisenemer alles zelfstandig kan berekenen, rekening houdend met het beschikbare kapitaal. Het is de moeite waard om te begrijpen dat adverteren meestal niet nodig is, gezien de dagelijkse dekking en aanwezigheid van de franchisecatalogus. Nadat u de catalogus hebt doorgenomen, kunt u niet alleen kennis maken met de franchise, maar ook met een forfaitaire betaling, met populaire aanbiedingen en huidige goedkope soorten bedrijven, ideeën en projecten, accommodatievoorwaarden en verpakkingen.

Meer informatie is verkrijgbaar bij onze specialisten, die advies geven over de opgegeven contactnummers, maar ook naar de winkel gaan, de beoordelingen van onze klanten lezen, belangrijke gegevens krijgen, enz. We kijken uit naar uw deelname en vertrouwen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking voor de komende jaren.

article franchise. Brouwerijhttps://FranchiseForEveryone.com

Een brouwerijfranchise is een potentieel winstgevend project, waarbij het noodzakelijk is om de regels te volgen die zijn voorgeschreven in de overeenkomst met de franchisegever. Het is winstgevend om een franchise aan te gaan, al was het maar omdat dit soort activiteiten je de mogelijkheid bieden om kant-en-klare en beproefde projectmodellen te hanteren. Dit betekent dat u de meeste zogenaamde kinderfouten bespaart die beginnende zakenmensen maken omdat ze niet weten hoe ze een zakelijk project moeten uitvoeren. Implementeer de franchise efficiënt en productief, terwijl u de fouten van het essentiële plan vermijdt. U kunt op verschillende manieren met klanten werken en betalingen van hen accepteren als u dit van tevoren regelt. U kunt ook klantenkaarten maken waarvoor ze bonussen ontvangen om hen te stimuleren nog meer diensten of goederen te kopen.

Optimaliseer uw brouwerij zodat u zoveel mogelijk producten kunt produceren met zo min mogelijk middelen. De franchise helpt je om je kantoorwerk optimaal in te richten, wat erg handig is. Als u in de brouwerijbusiness zit, is de franchise een echte doorbraak voor u. Met zijn hulp is het mogelijk om flessen in de huisstijl te ontwerpen en de drank te brouwen zoals het hoort volgens de regelgeving uit het buitenland. Het is ook mogelijk om verschillende componenten tegen gereduceerde prijzen te ontvangen als u onderhandelt over de voorwaarden en een overeenkomst bereikt met de franchisegever. Werken met een brouwerijfranchise biedt u een hoge klantvraag.

Mensen zullen immers graag gebruik maken van deze diensten en goederen kopen die over de hele wereld bekend zijn. Vaak geven mensen de voorkeur aan bekende merken op het wereldtoneel, simpelweg omdat ze deze meer vertrouwen dan het lokale merk.

De brouwerij functioneert feilloos als je het bedrijfsproces verstandig inricht. Dit helpt de franchise, wat u de mogelijkheid geeft om te bepalen hoe u op de juiste manier met de taken omgaat. Een brouwerijfranchise is een zakelijk project dat indrukwekkende competitieve resultaten kan behalen. Je bent in staat om je klanten effectief te organiseren op basis van bepaalde kenmerken. U kunt verschillende systematiseringscriteria gebruiken, wat ook handig is. Werken met een franchise brengt de noodzaak met zich mee om verschillende bijdragen te betalen.

U betaalt eerst een forfaitaire bijdrage, waarvan het bedrag kan variëren afhankelijk van hoe u akkoord gaat. Verder, wanneer u met een brouwerijfranchise werkt, moet u er ook rekening mee houden dat er een dringende noodzaak is om royalty's te maken, een bijdrage die u maandelijks overmaakt naar de rekeningen van een merkvertegenwoordiger. Daarnaast is er ook een noodzaak om voortdurend een promotievergoeding te maken. Het volume kan variëren van 1 tot 3% van het geld dat u verdient. Met een brouwerijfranchise kunnen magazijnbronnen worden geoptimaliseerd als de franchisegever de juiste software of technologie heeft geleverd. Ook met illiquide goederen moet met een hoge kwaliteit worden gewerkt om ze tijdig te identificeren en de productie te staken. Een brouwerijfranchise maakt het mogelijk om op de meest efficiënte manier met uw klantenbestand samen te werken, wat ervoor zorgt dat klantverloop tijdig wordt geïdentificeerd.

Het opbouwen van een klantenbestand is een heel belangrijk signaal dat aangeeft dat het niet goed gaat binnen het bedrijf.

Een brouwerijfranchise geeft je de mogelijkheid om efficiënt en nauwkeurig te werken aangezien je de volledige set aan benodigde tools tot je beschikking hebt. Door een franchise te kopen, krijgt u de mogelijkheid om zakelijke projecten onder competente normen uit te voeren. Alle fouten zijn al gemaakt, u hoeft dus niet te struikelen over die valkuilen die al door de franchisegever zijn ontdekt. Wanneer u met een brouwerijfranchise werkt, is het de moeite waard om een voorlopige concurrentieanalyse uit te voeren. U begrijpt met wie u kunt concurreren en wie veel sterker is dan uw organisatie. De brouwerijfranchise moet ook worden geanalyseerd met behulp van andere tools wanneer deze wordt geopend.

Een swot-analyse geeft u bijvoorbeeld inzicht in de sterke en zwakke punten van het door u gecreëerde project. Dit is erg belangrijk omdat het een idee geeft van wat er vervolgens moet gebeuren.

Als je een typefout ziet, klik dan hier om deze te corrigeren