1. Articole crumbs arrow
  2. Francizele în Europa crumbs arrow

Francizele în Europahttps://FranchiseForEveryone.com

Francizele din Europa sunt diferite de multe alte tipuri de francize. Pentru a naviga vasta abundență, este necesar să explorați toate opțiunile propuse. Dacă sunteți interesat de francizele actuale, atunci ați luat decizia corectă de management, deoarece în implementarea francizei aveți mult mai multe șanse decât dacă acționați complet independent. Europa nu este doar un continent, ci și un nume colectiv pentru țările care au atins un nivel ridicat de dezvoltare economică, financiară și politică. În primul rând, acestea sunt țările din Europa de Vest, state tradiționale care sunt foste metropole. Acest lucru se aplică într-o măsură mai mică țărilor europene care făceau parte din așa-numitul bloc din Varșovia sau din zona de influență sovietică.

Statele din Europa de Est, care au făcut odinioară parte din Uniunea Sovietică și foste regiuni ale Imperiului Rus, pot fi, de asemenea, clasificate ca Europa. Totuși, când vine vorba de francize din Europa, statele tradiționale ale acestui continent, Germania, Franța, Olanda și Spania, precum și Italia și statul Benelux, îmi vin imediat în minte. Fără nici o îndoială, Marea Britanie poate fi clasificată ca una dintre țările Europei. În consecință, franciza trebuie implementată în așa fel încât să se obțină nivelul maxim de venit. Cei mai de succes francizați se nasc în cele mai dezvoltate țări ale comunității europene. De exemplu, prima franciză a fost originară din Germania, a fost introdusă în Statele Unite. Aceasta este deja istorie, acum francizele se nasc pe teritoriul aproape tuturor țărilor mai mult sau mai puțin dezvoltate, mai mult, mulți francizați nu provin din Europa, în primul rând din Statele Unite ale Americii.

Probabil Statele Unite sunt deținătorul recordului pentru numărul de companii care activează în cadrul sistemului de franciză. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece Statele Unite ale Americii de Nord sunt unul dintre cele mai dezvoltate state de pe teritoriul globului. Există o economie inovatoare dezvoltată acolo, o cantitate imensă de resurse financiare sunt concentrate tocmai pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Cu toate acestea, Europa este, de asemenea, unul dintre principalii jucători de pe piața mondială și, în consecință, se nasc aici francize foarte influente. De asemenea, acestea se extind, inclusiv pe teritoriul Statelor Unite ale Americii și, de asemenea, pe teritoriul altor state ale lumii. Dacă doriți să dobândiți drepturile de a opera o franciză cunoscută din Europa, atunci explorați toate opțiunile oferite. Poate că nu ar trebui să te limitezi doar la comunitatea europeană, ar trebui să fii atent și la francizele americane. De asemenea, oferă o sumă imensă de bonusuri, beneficii și vă permit să câștigați mulți bani. Dacă decideți să vă desfășurați activitatea în cadrul sistemului de franciză, atunci sunteți fie un francizor, fie un distribuitor care dorește să investească bani în implementarea activității de franciză.

În general, aceasta este decizia corectă, este important să o implementați corect și competent și, cu siguranță, veți putea să vă recuperați investiția, deoarece pentru aceasta achiziționați o franciză din Europa sau din orice altă țară din lume pentru a deveni cel mai de succes antreprenor.

Implementați munca de birou eficient și competent, nu încălcați niciodată reglementările sau legislația regională, atunci nu veți avea dificultăți. Dacă încălcați legea prin vânzarea unei francize din Europa, atunci puteți întâmpina dificultăți. Același lucru se aplică tradițiilor populației locale. Nici ei nu trebuie încălcați și îi batjocoresc în mod deschis. Unele companii s-au confruntat cu dificultăți foarte semnificative în franciză atunci când nu au acordat suficientă atenție tradițiilor locale. De exemplu, pe teritoriul Chinei, multe corporații occidentale au primit instrucțiuni și sancțiuni pentru nerespectarea tradițiilor acestei stări de est.

Trebuiau să-și ceară scuze, erau doar francize din Europa, care se ocupau cu comerțul cu îmbrăcăminte. Nu s-au conformat legislației chineze, au încălcat normele tradiționale ale structurii Republicii China, au primit sancțiuni, amenzi și ordine. Ei continuă să aibă interes să continue să vândă franciza din Europa către China. De aceea a trebuit să-mi cer scuze, să dau înapoi, să suport costurile reputaționale. Acest lucru ar fi putut fi evitat dacă managerii ar fi luat decizia corectă de management. Pentru a face acest lucru, era necesar doar să fii sensibil, să studiezi normele și legislația tradiționale din Republica China, apoi se va economisi o sumă imensă de bani.

Apoi, uitați-vă la reclame adecvate și alegeți o afacere pentru dvs.

De asemenea, puteți utiliza filtre pentru a părăsi doar acele linii de activitate care vă interesează cel mai mult dintr-o varietate de reclame.
Anunțuri găsite: 983
pushpin

#1

USU - Sistem universal de contabilitate

USU - Sistem universal de contabilitate

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 0 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 1
firstCategorie: Programe, Contabilitate, Este o afacere, Este o companie, Este sfera, Tehnologia IT, Aceasta, Programare, Aplicații
Programe pentru orice tip de afacere! Este imposibil pentru o afacere fără software să controleze activitatea unei întreprinderi și toate sferele sale de activitate. În fiecare zi, o astfel de companie suferă pierderi uriașe, deoarece nu își poate analiza punctele slabe și nu le poate îmbunătăți. O verigă slabă poate fi orice: un element nepopular pe care organizația îl cumpără în continuare pentru vânzare; un serviciu care nu aduce profitul scontat din cauza publicității proaste; angajații întreprinderii, a căror eficiență a muncii nu este suficient de bună; și mult mai mult. Deveniți reprezentantul nostru în țara sau orașul dvs. și câștigați pe cel mai solvent segment - din afaceri!
Franciza pentru femei
Franciza pentru femei
Francize masculine
Francize masculine
Francize de familie
Francize de familie
Franciza orașului
Franciza orașului
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Mici afaceri
Mici afaceri
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciză virtuală
Franciză virtuală
Francize de afaceri
Francize de afaceri
Francize la cerere
Francize la cerere
Francize profitabile, cele mai profitabile
Francize profitabile, cele mai profitabile
Magazine cu bunuri ieftine
Magazine cu bunuri ieftine
Franciză online, magazin online
Franciză online, magazin online
Franciza de la zero
Franciza de la zero
Franciză gratuită
Franciză gratuită
Gata de afaceri
Gata de afaceri

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#2

Frizerie borodach

Frizerie borodach

firstO taxă inițială: 4500 $
moneyEste necesară investiția: 22000 $
royaltyDrepturi de autor: 200 $
timeRambursare. Numărul de luni: 8
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: Salon de bărbierit și bărbierit „BORODACH” este o afacere profitabilă într-un segment promițător al pieței sectorului de servicii care nu necesită experiență în coafură. Încă din prima zi de cooperare, compania vă transferă treptat toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a organiza în mod corespunzător activitatea frizeriei dvs. „BORODACH”. Datorită experienței specialiștilor, francizații BORODACH lucrează cu succes în Rusia. Puteți verifica acest lucru pur și simplu vizitând unul dintre saloanele lanțului. Cumpărați franciza „BORODACH” și deveniți parte a companiei, alăturați-vă echipei de lideri! Un pachet detaliat de franciză include: -Obținerea de documente primare și atașarea unui manager personal -Asistență în selectarea localurilor. Analiza premiselor împreună cu managerul pentru a alege cea mai reușită opțiune pentru funcționarea cu succes a salonului - Soluții gata pregătite pentru toate aspectele legale legate de deschidere și funcționare, care vă vor permite să alegeți cea mai convenabilă formă organizațională Pentru dumneavoastră
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclipInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#3

BROW BAR 12

BROW BAR 12

firstO taxă inițială: 6000 $
moneyEste necesară investiția: 8200 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 7
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: BROW BAR 12 este prima companie din Belarus specializată în servicii de corectare a sprâncenelor. BROW BAR 12 astăzi este: • Un brand cunoscut; • Diferite formate de frunze - de la mini-studio la salon; • Peste 25.000 de clienți anual; • Afaceri profitabile durabile pe o piață în creștere; • Un set eficient de servicii și standarde clare de lucru; • O echipă de 20 de profesioniști; • Programe proprii de formare și dezvoltare pentru masterat; • Lucrul cu produse cosmetice profesionale; • Sisteme transparente de control și contabilitate a activităților. Toate acestea permit BROW BAR 12 să rămână lider pe segmentul său din 2014 și să crească numărul de clienți obișnuiți! Franciza BROW BAR 12 vă va ajuta: Începeți afacerea rapid - compania oferă instrucțiuni clare și însoțește întregul proces. Reduceți valoarea investiției - compania va întreprinde dezvoltarea proiectului, va căuta furnizori, va instrui personalul, va înființa procese și sisteme.
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#4

Femeie

Femeie

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 10000 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 6
firstCategorie: Îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de haine, Magazin de îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de lucruri, Magazin de îmbrăcăminte economic
Franciza de îmbrăcăminte pentru femei Femme aparține grupului de companii Lady-Tex. Istoria dezvoltării companiei „Lady-Tex” a început în 2004 în Belarus și s-a stabilit aproape imediat pe piața rusă ca producător de pantaloni și fuste de înaltă calitate pentru femei. Acum, "Lady-Tex" este o companie mare, cu facilități de producție în Belarus, unul dintre liderii pe segmentul de haine pentru femei în stilul de viață ofice, de oraș, precum și costume și rochii pentru o ocazie specială. Compania își propune să extindă legăturile comerciale, în special cu parteneri din Rusia, urmărește principalele tendințe ale modei și se străduiește să facă produsele sale interesante pentru un cerc de consumatori axat pe îmbrăcăminte la modă, de înaltă calitate și la prețuri accesibile.
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#5

Basillion

Basillion

firstO taxă inițială: 30000 $
moneyEste necesară investiția: 3000 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 12
firstCategorie: Centrul pentru copii, Dezvoltarea copilului, Centrul de dezvoltare a copiilor, Centru de dezvoltare a copiilor cu metode noi
Descrierea francizei de către francizor: 2 motive pentru a-ți deschide propriul club de divertisment pentru copii: - nu este obișnuit să economisești pentru copii, - în țara noastră există încă un deficit de centre care organizează timp liber de calitate și variat pentru copii. Care este rețeaua de centre de divertisment pentru copii BAZILLION: - centre de operare în Minsk, Brest, Mogilev; - peste 3 ani de muncă de succes; - soluții optime pentru centre cu zone și locații diferite; - propriul ciclu complet de proiectare, comandare și instalare a echipamentelor; - un set de servicii pentru copii de diferite vârste - atracții, sloturi, animatori, cafenele, sărbători; - toate sistemele necesare pentru organizarea muncii eficiente a personalului. Beneficiile francizei BASILLION: * funcționează sub o singură marcă de încredere a clienților noștri * reducere a investiției pentru deschiderea unui centru pentru copii
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta