1. Articole crumbs arrow
  2. Francizele noastre crumbs arrow

Francizele noastrehttps://FranchiseForEveryone.com

Francizele din Statele Unite au toate șansele unei implementări reușite pe teritoriul aproape oricărui stat. Desigur, există excepții de la orice regulă, care însă confirmă doar această regulă. De aceea, atunci când implementați o franciză, trebuie mai întâi să efectuați analize. Acest lucru se aplică nu numai francizei, ci și oricărui alt tip de activitate antreprenorială. Într-adevăr, fără o pregătire preliminară, este imposibil să se obțină rezultate semnificative în lupta concurențială. Implementați o franciză din SUA pe teritoriul statului dvs.

cât mai eficient posibil, după ce ați primit un nivel ridicat de venituri. Apoi, investiția va da roade cât mai mult posibil și veți putea efectua extinderea ulterioară. Într-adevăr, achiziționând o franciză din Statele Unite, puteți deschide nu numai o singură instituție, dar aveți și o oportunitate unică de a vă extinde și ocupa orașele învecinate, devenind un distribuitor exclusiv pe teritoriul întregii entități de stat. Desigur, trebuie să vă întrebați dacă există o astfel de posibilitate sau dacă francizorul prevede posibilitatea implementării în alte teritorii ale statului dvs., realizând activitatea doar de mâinile altor interpreți. Totul trebuie clarificat, condițiile pentru o franciză pot fi întotdeauna individuale. Dacă puteți ajunge la acordul adecvat, atunci puteți reuși cu ușurință.

Dacă nu, atunci va trebui să vă mulțumiți cu ceea ce ați realizat. SUA este un stat de pe teritoriul Americii de Nord, este o țară din care provin un număr mare de francize. Au apărut acolo cu mult timp în urmă, unele la începutul secolului al XX-lea, altele la mijlocul acestui secol turbulent. Secolul al XX-lea este caracterizat de începutul a două războaie mondiale, cu toate acestea, Statele Unite nu au suferit prea mult, se poate spune chiar că Statele Unite ale Americii au beneficiat de faptul că din exterior au privit cum erau în război alte țări cu fiecare.

În timp ce statele din Europa și Uniunea Sovietică își reveneau după consecințele războiului, francizele au apărut în Statele Unite, economia s-a dezvoltat în mod competent și eficient. Au apărut multe francize. De-a lungul timpului, piața internă a Americii a încetat să mai fie suficientă pentru francizori, au început să se extindă. În primul rând, pe teritoriul Canadei și apoi în Europa. De aceea, există un număr mare de francize din Statele Unite pe teritoriul Uniunii Europene în acest moment și lucrează acolo de mult timp. Francizele din Statele Unite au ajuns pe teritoriul țărilor din fostul lagăr socialist abia mai târziu, după prăbușirea Uniunii Sovietice.

La un moment dat, acestea erau piețe nedezvoltate, multe francize din statele vecine dezvoltând teritorii. Astăzi situația s-a schimbat deja dramatic. Toate francizele celebre din SUA și Europa au ajuns deja pe teritoriul Federației Ruse și în alte țări ale comunității fostului lagăr socialist. Ei concurează deja între ei, reprezentanți ai francizelor din SUA și Europa, încercând să atragă cât mai mulți clienți în unitățile lor. Nu a fost întotdeauna cazul, odată ce McDonald's la Moscova a fost o noutate. S-a aliniat o coadă de oameni care doresc să încerce acest produs american, care nu mai era disponibil în Uniunea Sovietică de atât de mult timp. Franciza din Statele Unite se referă nu numai la alimentație, ci și la îmbrăcăminte, soluții tehnologice, diverse organizații care operează în cadrul oricărui segment.

Când implementați o franciză din Statele Unite, trebuie să vă amintiți că o faceți pe teritoriul unui alt stat, care este diferit de locul în care a provenit acest tip de franciză. Acest lucru trebuie luat în considerare pentru a evita ulterior costuri inutile. Există unele costuri pe care va trebui să le suportați și există unele care pot fi evitate. Deci, analiza înainte de a deschide o franciză din SUA vă va oferi posibilitatea de a evita exact aceste costuri inutile. Veți putea lua decizia corectă și veți fi ghidați de aceasta în implementarea unor activități ulterioare. Pentru a efectua studiul analizei, sunt necesare statistici.

Statistica este baza analizei; fără ea, este imposibil să studiezi informații și să faci predicții. Pe baza statisticilor disponibile, este posibil să se înțeleagă care este tendința, să se facă o prognoză mai mult sau mai puțin precisă atunci când se implementează o franciză din Statele Unite. Acest instrument nu trebuie neglijat; dimpotrivă, ar trebui exploatat cât mai eficient posibil și aplicat pentru binele proiectului dumneavoastră. Dacă ați achiziționat o franciză din Statele Unite, aceasta este cel mai probabil decizia corectă. Cel mai probabil, va fi un produs inovator și promovat pe care îl puteți vinde pe teritoriul statului dvs.

Apoi, uitați-vă la reclame adecvate și alegeți o afacere pentru dvs.

De asemenea, puteți utiliza filtre pentru a părăsi doar acele linii de activitate care vă interesează cel mai mult dintr-o varietate de reclame.
Anunțuri găsite: 983
pushpin

#1

USU - Sistem universal de contabilitate

USU - Sistem universal de contabilitate

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 0 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 1
firstCategorie: Programe, Contabilitate, Este o afacere, Este o companie, Este sfera, Tehnologia IT, Aceasta, Programare, Aplicații
Programe pentru orice tip de afacere! Este imposibil pentru o afacere fără software să controleze activitatea unei întreprinderi și toate sferele sale de activitate. În fiecare zi, o astfel de companie suferă pierderi uriașe, deoarece nu își poate analiza punctele slabe și nu le poate îmbunătăți. O verigă slabă poate fi orice: un element nepopular pe care organizația îl cumpără în continuare pentru vânzare; un serviciu care nu aduce profitul scontat din cauza publicității proaste; angajații întreprinderii, a căror eficiență a muncii nu este suficient de bună; și mult mai mult. Deveniți reprezentantul nostru în țara sau orașul dvs. și câștigați pe cel mai solvent segment - din afaceri!
Franciza pentru femei
Franciza pentru femei
Francize masculine
Francize masculine
Francize de familie
Francize de familie
Franciza orașului
Franciza orașului
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Mici afaceri
Mici afaceri
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciză virtuală
Franciză virtuală
Francize de afaceri
Francize de afaceri
Francize la cerere
Francize la cerere
Francize profitabile, cele mai profitabile
Francize profitabile, cele mai profitabile
Magazine cu bunuri ieftine
Magazine cu bunuri ieftine
Franciză online, magazin online
Franciză online, magazin online
Franciza de la zero
Franciza de la zero
Franciză gratuită
Franciză gratuită
Gata de afaceri
Gata de afaceri

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#2

Frizerie borodach

Frizerie borodach

firstO taxă inițială: 4500 $
moneyEste necesară investiția: 22000 $
royaltyDrepturi de autor: 200 $
timeRambursare. Numărul de luni: 8
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: Salon de bărbierit și bărbierit „BORODACH” este o afacere profitabilă într-un segment promițător al pieței sectorului de servicii care nu necesită experiență în coafură. Încă din prima zi de cooperare, compania vă transferă treptat toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a organiza în mod corespunzător activitatea frizeriei dvs. „BORODACH”. Datorită experienței specialiștilor, francizații BORODACH lucrează cu succes în Rusia. Puteți verifica acest lucru pur și simplu vizitând unul dintre saloanele lanțului. Cumpărați franciza „BORODACH” și deveniți parte a companiei, alăturați-vă echipei de lideri! Un pachet detaliat de franciză include: -Obținerea de documente primare și atașarea unui manager personal -Asistență în selectarea localurilor. Analiza premiselor împreună cu managerul pentru a alege cea mai reușită opțiune pentru funcționarea cu succes a salonului - Soluții gata pregătite pentru toate aspectele legale legate de deschidere și funcționare, care vă vor permite să alegeți cea mai convenabilă formă organizațională Pentru dumneavoastră
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclipInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#3

BROW BAR 12

BROW BAR 12

firstO taxă inițială: 6000 $
moneyEste necesară investiția: 8200 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 7
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: BROW BAR 12 este prima companie din Belarus specializată în servicii de corectare a sprâncenelor. BROW BAR 12 astăzi este: • Un brand cunoscut; • Diferite formate de frunze - de la mini-studio la salon; • Peste 25.000 de clienți anual; • Afaceri profitabile durabile pe o piață în creștere; • Un set eficient de servicii și standarde clare de lucru; • O echipă de 20 de profesioniști; • Programe proprii de formare și dezvoltare pentru masterat; • Lucrul cu produse cosmetice profesionale; • Sisteme transparente de control și contabilitate a activităților. Toate acestea permit BROW BAR 12 să rămână lider pe segmentul său din 2014 și să crească numărul de clienți obișnuiți! Franciza BROW BAR 12 vă va ajuta: Începeți afacerea rapid - compania oferă instrucțiuni clare și însoțește întregul proces. Reduceți valoarea investiției - compania va întreprinde dezvoltarea proiectului, va căuta furnizori, va instrui personalul, va înființa procese și sisteme.
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#4

Femeie

Femeie

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 10000 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 6
firstCategorie: Îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de haine, Magazin de îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de lucruri, Magazin de îmbrăcăminte economic
Franciza de îmbrăcăminte pentru femei Femme aparține grupului de companii Lady-Tex. Istoria dezvoltării companiei „Lady-Tex” a început în 2004 în Belarus și s-a stabilit aproape imediat pe piața rusă ca producător de pantaloni și fuste de înaltă calitate pentru femei. Acum, "Lady-Tex" este o companie mare, cu facilități de producție în Belarus, unul dintre liderii pe segmentul de haine pentru femei în stilul de viață ofice, de oraș, precum și costume și rochii pentru o ocazie specială. Compania își propune să extindă legăturile comerciale, în special cu parteneri din Rusia, urmărește principalele tendințe ale modei și se străduiește să facă produsele sale interesante pentru un cerc de consumatori axat pe îmbrăcăminte la modă, de înaltă calitate și la prețuri accesibile.
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#5

Basillion

Basillion

firstO taxă inițială: 30000 $
moneyEste necesară investiția: 3000 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 12
firstCategorie: Centrul pentru copii, Dezvoltarea copilului, Centrul de dezvoltare a copiilor, Centru de dezvoltare a copiilor cu metode noi
Descrierea francizei de către francizor: 2 motive pentru a-ți deschide propriul club de divertisment pentru copii: - nu este obișnuit să economisești pentru copii, - în țara noastră există încă un deficit de centre care organizează timp liber de calitate și variat pentru copii. Care este rețeaua de centre de divertisment pentru copii BAZILLION: - centre de operare în Minsk, Brest, Mogilev; - peste 3 ani de muncă de succes; - soluții optime pentru centre cu zone și locații diferite; - propriul ciclu complet de proiectare, comandare și instalare a echipamentelor; - un set de servicii pentru copii de diferite vârste - atracții, sloturi, animatori, cafenele, sărbători; - toate sistemele necesare pentru organizarea muncii eficiente a personalului. Beneficiile francizei BASILLION: * funcționează sub o singură marcă de încredere a clienților noștri * reducere a investiției pentru deschiderea unui centru pentru copii
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta