1. Articole crumbs arrow
  2. Francizele japoneze crumbs arrow

Francizele japonezehttps://FranchiseForEveryone.com

Francizele japoneze au un nivel ridicat de popularitate în alte țări dezvoltate. În special produsele japoneze sunt populare în SUA și Europa, deoarece oferă un produs de înaltă calitate. Și dacă vorbim despre afaceri japoneze, atunci îmi vine imediat în minte sushi. Cu toate acestea, această țară estică are mult mai multe de oferit lumii decât mâncarea tradițională, care constă din orez și pește crud. Multe proiecte diferite au depășit nivelul Japoniei și au devenit branduri globale. Dacă vorbim despre francize japoneze, pe lângă alimente, există și tehnologii de înaltă clasă care vă permit să vă dezvoltați în mod eficient și să generați venituri.

Datorită francizelor japoneze, multe organizații din alte țări și-au deschis și conduc afacerile, beneficiind de redevențe de la francizați. Statul japonez este un fel de țară, care se caracterizează prin prezența unui număr imens de tradiții. Pe lângă modul de viață tradițional, Japonia se caracterizează și prin faptul că este unul dintre liderii mondiali în industria hi-tech. Această stare se caracterizează printr-o dezvoltare avansată, obține în mod constant rezultate impresionante ale confruntării competitive. De aceea este benefic să folosiți o franciză japoneză de succes pentru a vă deschide proiectul. Implementarea muncii de birou nu va întâmpina dificultăți dacă totul se face cât mai corect și corect posibil. Efectuați sarcinile stabilite în așa fel încât guvernul să nu aibă plângeri.

În acest fel, puteți evita cheltuieli inutile, precum amenzi de la autoritățile guvernamentale. Datorită francizelor japoneze, puteți obține rezultate impresionante în competiție prin exploatarea instrumentelor de numerar. În plus față de instrumente, vi se vor oferi instrucțiuni despre cum să utilizați aceste instrumente.

Franciza japoneză, ca oricare alta, este un proiect care se implementează în interesul a două părți. Prima parte este francizatorul, proprietarul direct al francizei, proprietarul acesteia, cel care are dreptul de a distribui condițiile pentru implementarea activităților sub această marcă comercială. Un brand japonez este o oportunitate de a atrage consumatorii cu ceva nou care nu a fost încă testat. Desigur, restaurantele francizate japoneze care vând sushi sunt probabil mai autentice decât cele comercializate de antreprenorii locali fără sfatul experților japonezi. Este foarte convenabil și practic, prin urmare, nu trebuie să neglijați posibilitatea de a efectua lucrări de birou în sincronizare cu reprezentantul japonez. De multe ori francizorul ajunge la site și oferă posibilitatea de a rezolva orice probleme ale metodei actuale.

Executarea corectă a operațiunilor de birou este o șansă pentru o organizație de a deveni lider absolut pe piață. Acest lucru va necesita standarde și reglementări care pot fi dezvoltate independent sau cumpărate împreună cu dreptul de a vinde franciza japoneză. După cum puteți vedea, instrumentul de franciză este foarte convenabil, vă permite să începeți să acționați imediat fără o pregătire preliminară suplimentară. Adesea, în cadrul francizei japoneze, etapa pregătitoare nu durează mai mult de o lună sau o jumătate, apoi instituția este deschisă. Se economisește o cantitate uriașă de timp și alte resurse. Desigur, trebuie să plătiți pentru dreptul de a desfășura activități în cadrul francizei japoneze. Aceasta este adesea mai multe contribuții.

Unele dintre ele se efectuează lunar, în timp ce altele, cum ar fi o sumă forfetară, sunt plătite o singură dată. Deducerea forfetară este un termen real din limba germană. Este tradus din germană ca o piesă groasă pe care francizorul o primește pentru acordarea dreptului de a desfășura activități în numele mărcii sale. Mai mult, există o contribuție numită redevențe, la implementarea unei francize japoneze, este de asemenea posibil, volumul său, de regulă, variază de la 2 la 6%. În plus față de redevențe, există și un transfer pentru publicitatea globală, care variază de la 1 la 3%. Împreună, aceste două contribuții se ridică la 9% din venitul sau cifra de afaceri lunară.

Atunci când implementați o franciză japoneză, trebuie să vă întrebați ce condiții primiți pentru implementare. Astfel, vi se va oferi un avantaj competitiv pe termen lung. Deveniți cel mai de succes antreprenor, bateți-vă concurenții, nici măcar nu le dați șansa să vă depășească. Atunci organizația își poate domina în mod eficient concurenții pe piață.

Apoi, uitați-vă la reclame adecvate și alegeți o afacere pentru dvs.

De asemenea, puteți utiliza filtre pentru a părăsi doar acele linii de activitate care vă interesează cel mai mult dintr-o varietate de reclame.
Anunțuri găsite: 983
pushpin

#1

USU - Sistem universal de contabilitate

USU - Sistem universal de contabilitate

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 0 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 1
firstCategorie: Programe, Contabilitate, Este o afacere, Este o companie, Este sfera, Tehnologia IT, Aceasta, Programare, Aplicații
Programe pentru orice tip de afacere! Este imposibil pentru o afacere fără software să controleze activitatea unei întreprinderi și toate sferele sale de activitate. În fiecare zi, o astfel de companie suferă pierderi uriașe, deoarece nu își poate analiza punctele slabe și nu le poate îmbunătăți. O verigă slabă poate fi orice: un element nepopular pe care organizația îl cumpără în continuare pentru vânzare; un serviciu care nu aduce profitul scontat din cauza publicității proaste; angajații întreprinderii, a căror eficiență a muncii nu este suficient de bună; și mult mai mult. Deveniți reprezentantul nostru în țara sau orașul dvs. și câștigați pe cel mai solvent segment - din afaceri!
Franciza pentru femei
Franciza pentru femei
Francize masculine
Francize masculine
Francize de familie
Francize de familie
Franciza orașului
Franciza orașului
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Mici afaceri
Mici afaceri
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciză virtuală
Franciză virtuală
Francize de afaceri
Francize de afaceri
Francize la cerere
Francize la cerere
Francize profitabile, cele mai profitabile
Francize profitabile, cele mai profitabile
Magazine cu bunuri ieftine
Magazine cu bunuri ieftine
Franciză online, magazin online
Franciză online, magazin online
Franciza de la zero
Franciza de la zero
Franciză gratuită
Franciză gratuită
Gata de afaceri
Gata de afaceri

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#2

Frizerie borodach

Frizerie borodach

firstO taxă inițială: 4500 $
moneyEste necesară investiția: 22000 $
royaltyDrepturi de autor: 200 $
timeRambursare. Numărul de luni: 8
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: Salon de bărbierit și bărbierit „BORODACH” este o afacere profitabilă într-un segment promițător al pieței sectorului de servicii care nu necesită experiență în coafură. Încă din prima zi de cooperare, compania vă transferă treptat toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a organiza în mod corespunzător activitatea frizeriei dvs. „BORODACH”. Datorită experienței specialiștilor, francizații BORODACH lucrează cu succes în Rusia. Puteți verifica acest lucru pur și simplu vizitând unul dintre saloanele lanțului. Cumpărați franciza „BORODACH” și deveniți parte a companiei, alăturați-vă echipei de lideri! Un pachet detaliat de franciză include: -Obținerea de documente primare și atașarea unui manager personal -Asistență în selectarea localurilor. Analiza premiselor împreună cu managerul pentru a alege cea mai reușită opțiune pentru funcționarea cu succes a salonului - Soluții gata pregătite pentru toate aspectele legale legate de deschidere și funcționare, care vă vor permite să alegeți cea mai convenabilă formă organizațională Pentru dumneavoastră
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclipInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#3

BROW BAR 12

BROW BAR 12

firstO taxă inițială: 6000 $
moneyEste necesară investiția: 8200 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 7
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: BROW BAR 12 este prima companie din Belarus specializată în servicii de corectare a sprâncenelor. BROW BAR 12 astăzi este: • Un brand cunoscut; • Diferite formate de frunze - de la mini-studio la salon; • Peste 25.000 de clienți anual; • Afaceri profitabile durabile pe o piață în creștere; • Un set eficient de servicii și standarde clare de lucru; • O echipă de 20 de profesioniști; • Programe proprii de formare și dezvoltare pentru masterat; • Lucrul cu produse cosmetice profesionale; • Sisteme transparente de control și contabilitate a activităților. Toate acestea permit BROW BAR 12 să rămână lider pe segmentul său din 2014 și să crească numărul de clienți obișnuiți! Franciza BROW BAR 12 vă va ajuta: Începeți afacerea rapid - compania oferă instrucțiuni clare și însoțește întregul proces. Reduceți valoarea investiției - compania va întreprinde dezvoltarea proiectului, va căuta furnizori, va instrui personalul, va înființa procese și sisteme.
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#4

Femeie

Femeie

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 10000 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 6
firstCategorie: Îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de haine, Magazin de îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de lucruri, Magazin de îmbrăcăminte economic
Franciza de îmbrăcăminte pentru femei Femme aparține grupului de companii Lady-Tex. Istoria dezvoltării companiei „Lady-Tex” a început în 2004 în Belarus și s-a stabilit aproape imediat pe piața rusă ca producător de pantaloni și fuste de înaltă calitate pentru femei. Acum, "Lady-Tex" este o companie mare, cu facilități de producție în Belarus, unul dintre liderii pe segmentul de haine pentru femei în stilul de viață ofice, de oraș, precum și costume și rochii pentru o ocazie specială. Compania își propune să extindă legăturile comerciale, în special cu parteneri din Rusia, urmărește principalele tendințe ale modei și se străduiește să facă produsele sale interesante pentru un cerc de consumatori axat pe îmbrăcăminte la modă, de înaltă calitate și la prețuri accesibile.
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#5

Basillion

Basillion

firstO taxă inițială: 30000 $
moneyEste necesară investiția: 3000 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 12
firstCategorie: Centrul pentru copii, Dezvoltarea copilului, Centrul de dezvoltare a copiilor, Centru de dezvoltare a copiilor cu metode noi
Descrierea francizei de către francizor: 2 motive pentru a-ți deschide propriul club de divertisment pentru copii: - nu este obișnuit să economisești pentru copii, - în țara noastră există încă un deficit de centre care organizează timp liber de calitate și variat pentru copii. Care este rețeaua de centre de divertisment pentru copii BAZILLION: - centre de operare în Minsk, Brest, Mogilev; - peste 3 ani de muncă de succes; - soluții optime pentru centre cu zone și locații diferite; - propriul ciclu complet de proiectare, comandare și instalare a echipamentelor; - un set de servicii pentru copii de diferite vârste - atracții, sloturi, animatori, cafenele, sărbători; - toate sistemele necesare pentru organizarea muncii eficiente a personalului. Beneficiile francizei BASILLION: * funcționează sub o singură marcă de încredere a clienților noștri * reducere a investiției pentru deschiderea unui centru pentru copii
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta