1. Articole crumbs arrow
  2. Rețea de franciză crumbs arrow

Rețea de francizăhttps://FranchiseForEveryone.com

Francizarea pentru o rețea de unități oferă o oportunitate de extindere eficientă și de înaltă calitate. Trebuie să ocupăm piețele învecinate și să devenim cea mai dezvoltată rețea care funcționează în cadrul sistemului de franciză. Acest lucru este foarte benefic și practic, deoarece de multe ori atunci când se vinde o cantitate imensă de bunuri sau servicii, apar așa-numitele economii de volum. Acesta este un avantaj care poate fi obținut prin achiziționarea în vrac și, de asemenea, prin minimizarea costurilor de tranzacție. Ca urmare, apare așa-numitul efect cumulativ sau sinergie. Compania devine o instituție care poate crește aproape exponențial.

Dezvoltă constant noi piețe, atrage noi distribuitori și se află într-o fază constantă de creștere. În general, nu poate fi altfel, deci în ceea ce privește nu numai franciza pentru o rețea de unități, ci și orice alt tip de activitate antreprenorială. Succesul este garantat doar acelor companii care sunt în mod constant în stadiul de dezvoltare. Dacă nici măcar nu se degradează, ci pur și simplu stagnează, concurenții se dezvoltă și, prin urmare, se oferă posibilitatea de a depăși firmele stagnante. De aceea stagnarea este inacceptabilă. Franciza pentru rețea oferă posibilitatea de a implementa munca de birou cu nivelul maxim de concentrare. Va fi posibil să utilizați software proprietar.

Vă va permite să faceți față în mod eficient oricăror dificultăți urgente. Este profitabil ca lanțul să se angajeze în franciză, nu ar trebui să ratați o astfel de oportunitate unică. Implementați munca de birou în așa fel încât să nu aveți dificultăți ulterior. Apoi, compania dvs. va putea conduce eficient, oferindu-și un avantaj competitiv pe termen lung.

Dacă decideți să începeți franciza, atunci aceasta este cel mai probabil decizia corectă. Mai mult, indiferent de ce parte la tranzacție sunteți. Dacă sunteți francizor, atunci veți face o extindere eficientă. Dacă sunteți distribuitor și doriți să deveniți francizat, atunci acest lucru este foarte convenabil și corect. La urma urmei, veți primi un plan de afaceri complet gata. Este necesar doar să îl studiați și să îl implementați respectând reglementările prescrise pentru dvs.

Reglementarea este o altă instrucțiune, o oportunitate de a studia anumite informații și de a face la fel ca cel descris în exemplu. Pentru aceasta, franciza este dobândită pentru a implementa activități în deplină conformitate cu modelul original. Acest eșantion și-a dovedit deja eficacitatea, prin urmare, prin implementarea acestuia, puteți face și bani. Desigur, dacă faci totul bine. Extindeți-vă rețeaua, lucrați la francize. Este necesar să deschidem atât unitățile noastre, cât și cele care vor funcționa sub franciză. În acest fel nu trebuie să fii limitat de capitalul tău.

Dimpotrivă, va crește prin atragerea de capital financiar de la organizații care vor deveni parteneri. Un partener francizat este numit francizat. El este un distribuitor, el este cel care va efectua lucrări de birou pe cheltuiala sa și, în același timp, vă va plăti bani dacă sunteți francizor.

Francizarea pentru rețea este o activitate reală în acest moment. Puteți cumpăra o franciză și puteți deschide un număr mare de unități de marcă. Acestea vor funcționa în deplină conformitate cu standardele pe care le achiziționați de la francizor. Franciza pentru deschiderea unei rețele de unități nu este furnizată gratuit. Uneori nu există plăți, totuși, tot plătiți pentru achiziționarea de bunuri. Dar de multe ori plățile sunt încă acolo, împreună cu necesitatea de a cumpăra bunuri.

Aceste plăți pentru vânzarea rețelei de franciză se numesc redevențe, taxe publicitare și deduceri forfetare. O taxă forfetară, de exemplu, se percepe o dată, la începutul unei afaceri. Dacă, atunci când deschideți o rețea de franciză, plătiți taxe lunare, atunci cel mai probabil vor fi redevențe, de asemenea o taxă pentru implementarea activităților de publicitate globală. Acestea sunt executate chiar de francizor, însă el folosește și fondurile dvs. Desigur, el atrage și fonduri de la alți distribuitori, împreună cu aceștia care îi exploatează resursele financiare. Deschideți o franciză pentru rețea și ajungeți la succes într-o perioadă scurtă, atunci entitatea dvs. de afaceri va conduce piața și se va oferi un avantaj competitiv semnificativ pe termen lung.

Apoi, uitați-vă la reclame adecvate și alegeți o afacere pentru dvs.

De asemenea, puteți utiliza filtre pentru a părăsi doar acele linii de activitate care vă interesează cel mai mult dintr-o varietate de reclame.
Anunțuri găsite: 983
pushpin

#1

USU - Sistem universal de contabilitate

USU - Sistem universal de contabilitate

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 0 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 1
firstCategorie: Programe, Contabilitate, Este o afacere, Este o companie, Este sfera, Tehnologia IT, Aceasta, Programare, Aplicații
Programe pentru orice tip de afacere! Este imposibil pentru o afacere fără software să controleze activitatea unei întreprinderi și toate sferele sale de activitate. În fiecare zi, o astfel de companie suferă pierderi uriașe, deoarece nu își poate analiza punctele slabe și nu le poate îmbunătăți. O verigă slabă poate fi orice: un element nepopular pe care organizația îl cumpără în continuare pentru vânzare; un serviciu care nu aduce profitul scontat din cauza publicității proaste; angajații întreprinderii, a căror eficiență a muncii nu este suficient de bună; și mult mai mult. Deveniți reprezentantul nostru în țara sau orașul dvs. și câștigați pe cel mai solvent segment - din afaceri!
Franciza pentru femei
Franciza pentru femei
Francize masculine
Francize masculine
Francize de familie
Francize de familie
Franciza orașului
Franciza orașului
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Mici afaceri
Mici afaceri
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciză virtuală
Franciză virtuală
Francize de afaceri
Francize de afaceri
Francize la cerere
Francize la cerere
Francize profitabile, cele mai profitabile
Francize profitabile, cele mai profitabile
Magazine cu bunuri ieftine
Magazine cu bunuri ieftine
Franciză online, magazin online
Franciză online, magazin online
Franciza de la zero
Franciza de la zero
Franciză gratuită
Franciză gratuită
Gata de afaceri
Gata de afaceri

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#2

Frizerie borodach

Frizerie borodach

firstO taxă inițială: 4500 $
moneyEste necesară investiția: 22000 $
royaltyDrepturi de autor: 200 $
timeRambursare. Numărul de luni: 8
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: Salon de bărbierit și bărbierit „BORODACH” este o afacere profitabilă într-un segment promițător al pieței sectorului de servicii care nu necesită experiență în coafură. Încă din prima zi de cooperare, compania vă transferă treptat toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a organiza în mod corespunzător activitatea frizeriei dvs. „BORODACH”. Datorită experienței specialiștilor, francizații BORODACH lucrează cu succes în Rusia. Puteți verifica acest lucru pur și simplu vizitând unul dintre saloanele lanțului. Cumpărați franciza „BORODACH” și deveniți parte a companiei, alăturați-vă echipei de lideri! Un pachet detaliat de franciză include: -Obținerea de documente primare și atașarea unui manager personal -Asistență în selectarea localurilor. Analiza premiselor împreună cu managerul pentru a alege cea mai reușită opțiune pentru funcționarea cu succes a salonului - Soluții gata pregătite pentru toate aspectele legale legate de deschidere și funcționare, care vă vor permite să alegeți cea mai convenabilă formă organizațională Pentru dumneavoastră
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclipInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#3

BROW BAR 12

BROW BAR 12

firstO taxă inițială: 6000 $
moneyEste necesară investiția: 8200 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 7
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: BROW BAR 12 este prima companie din Belarus specializată în servicii de corectare a sprâncenelor. BROW BAR 12 astăzi este: • Un brand cunoscut; • Diferite formate de frunze - de la mini-studio la salon; • Peste 25.000 de clienți anual; • Afaceri profitabile durabile pe o piață în creștere; • Un set eficient de servicii și standarde clare de lucru; • O echipă de 20 de profesioniști; • Programe proprii de formare și dezvoltare pentru masterat; • Lucrul cu produse cosmetice profesionale; • Sisteme transparente de control și contabilitate a activităților. Toate acestea permit BROW BAR 12 să rămână lider pe segmentul său din 2014 și să crească numărul de clienți obișnuiți! Franciza BROW BAR 12 vă va ajuta: Începeți afacerea rapid - compania oferă instrucțiuni clare și însoțește întregul proces. Reduceți valoarea investiției - compania va întreprinde dezvoltarea proiectului, va căuta furnizori, va instrui personalul, va înființa procese și sisteme.
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#4

Femeie

Femeie

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 10000 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 6
firstCategorie: Îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de haine, Magazin de îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de lucruri, Magazin de îmbrăcăminte economic
Franciza de îmbrăcăminte pentru femei Femme aparține grupului de companii Lady-Tex. Istoria dezvoltării companiei „Lady-Tex” a început în 2004 în Belarus și s-a stabilit aproape imediat pe piața rusă ca producător de pantaloni și fuste de înaltă calitate pentru femei. Acum, "Lady-Tex" este o companie mare, cu facilități de producție în Belarus, unul dintre liderii pe segmentul de haine pentru femei în stilul de viață ofice, de oraș, precum și costume și rochii pentru o ocazie specială. Compania își propune să extindă legăturile comerciale, în special cu parteneri din Rusia, urmărește principalele tendințe ale modei și se străduiește să facă produsele sale interesante pentru un cerc de consumatori axat pe îmbrăcăminte la modă, de înaltă calitate și la prețuri accesibile.
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#5

Basillion

Basillion

firstO taxă inițială: 30000 $
moneyEste necesară investiția: 3000 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 12
firstCategorie: Centrul pentru copii, Dezvoltarea copilului, Centrul de dezvoltare a copiilor, Centru de dezvoltare a copiilor cu metode noi
Descrierea francizei de către francizor: 2 motive pentru a-ți deschide propriul club de divertisment pentru copii: - nu este obișnuit să economisești pentru copii, - în țara noastră există încă un deficit de centre care organizează timp liber de calitate și variat pentru copii. Care este rețeaua de centre de divertisment pentru copii BAZILLION: - centre de operare în Minsk, Brest, Mogilev; - peste 3 ani de muncă de succes; - soluții optime pentru centre cu zone și locații diferite; - propriul ciclu complet de proiectare, comandare și instalare a echipamentelor; - un set de servicii pentru copii de diferite vârste - atracții, sloturi, animatori, cafenele, sărbători; - toate sistemele necesare pentru organizarea muncii eficiente a personalului. Beneficiile francizei BASILLION: * funcționează sub o singură marcă de încredere a clienților noștri * reducere a investiției pentru deschiderea unui centru pentru copii
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta