1. Articole crumbs arrow
  2. Franchising pro și contra crumbs arrow

Franchising pro și contrahttps://FranchiseForEveryone.com

Franciza are diferite argumente pro și contra. Totul depinde de alegerea specifică în favoarea mărcii. Și este foarte important să alegeți francizorul potrivit pentru a nu mai întâmpina dificultăți insurmontabile mai târziu. Este necesar să vă angajați în franciză în așa fel încât organizația să aibă toate șansele unei victorii încrezătoare și fără echivoc în confruntarea competitivă, prin implementarea francizei, veți primi un număr imens de avantaje. Acest lucru va face posibilă gestionarea cu ușurință a dificultăților întâmpinate de companie. Va învinge în mod eficient concurenții, va deveni cea mai de succes și competitivă entitate care desfășoară activități antreprenoriale.

Datorită avantajelor și dezavantajelor francizei, există o oportunitate excelentă de a implementa eficient munca de birou și de a reduce la minimum pierderile. Dar acest lucru înseamnă că va fi posibil să se obțină un efect cumulativ. Efectul cumulativ este un sinonim pentru cuvântul sinergie, înseamnă combinarea mai multor factori într-un singur flux, un flux care îndepărtează concurenții în calea sa, deoarece acești doi factori oferă un avantaj foarte semnificativ care poate fi utilizat în concurență. Cu toate acestea, sinergia se referă nu numai la implementarea francizei, la avantajele și dezavantajele acesteia, ci este un concept economic general și chiar un concept științific general. Sinergia este asemănătoare unui efect acumulativ, care este și un concept interdisciplinar. Datorită avantajelor și dezavantajelor francizei, multe companii discută. Unii oameni cred că franciza este o activitate provocatoare.

Aceștia citează ca argument imposibilitatea de a lua decizii de conducere complet independente. Totuși, trebuie să respectați ceea ce oferă francizorul ca condiții pentru implementarea afacerii. Acestea sunt reglementări, reguli, standarde și reglementări. Nu există nimic fără ele, deoarece, în general, acordul de franciză este semnat în acest scop pentru a desfășura activități în conformitate cu cerințele actuale ale unei companii de succes. Apoi, există șansa de a-și repeta succesul.

O mare atenție este acordată argumentelor pro și contra francizei, iar discuțiile sunt în curs de desfășurare. Unii experți susțin cu tărie posibilitatea implementării unei activități de franciză. Alții subliniază în mod rezonabil că pierderea parțială a independenței nu este încă exact genul de activitate antreprenorială care poate fi numită o afacere independentă. Fiecare dintre părți are argumentele sale, tot trebuie să vă dați seama care este cauza specifică. Apoi, va fi posibil să luăm decizia managerială corectă cu privire la ceea ce este și mai mult, avantajele și dezavantajele unui anumit tip de franciză. Unii dintre ei ar putea chiar să se împiedice dacă antreprenorii au deja experiența, tehnologia, cunoștințele și resursele financiare necesare.

Alte tipuri de franciză au doar avantaje și beneficii. Acestea asigură optimizarea muncii de birou. Compania are șanse mai mari decât dacă ar acționa singură. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți în mod clar că atât avantajele, cât și dezavantajele francizei sunt în continuare concepte subiective pentru mulți. Fiecare caz este diferit. Dar de multe ori statisticile vorbesc încă în favoarea francizei. Mai multe avantaje decât minusuri, pur și simplu pentru că se poate indica faptul că aproape 80% dintre companiile care sunt vândute fără franciză se închid după 3 ani.

Pur și simplu nu pot rezista concurenței sau nu găsesc clienți obișnuiți sau adesea se confruntă cu alte dificultăți semnificative.

De aceea, atunci când implementați franciza, trebuie să cântăriți toate avantajele și dezavantajele pentru a lua decizia corectă de management. Acest lucru va asigura organizarea unei confruntări competitive pe sine pe termen lung. Odată ce ați implementat o franciză și ați studiat avantajele și dezavantajele acesteia, puteți ajunge cu ușurință la succes. Atunci compania va fi liderul incontestabil al industriei, o instituție care ar putea depăși cu ușurință rezistența rivalilor și ar putea deveni lider absolut. Francizarea de către pro și contra este întotdeauna considerată individual. La urma urmei, luarea unei decizii manageriale nu este deloc un proces simplu.

Dacă doriți să vă desfășurați activitatea eficient în mod corect, trebuie să vă pregătiți întotdeauna bine. Activitățile pregătitoare sunt importante în implementarea oricărui proces, nu numai legat de câștigarea de bani în comerț. Trebuie să vă asigurați întotdeauna că puteți avea capacitatea de a manevra rapid resursele.

Apoi, uitați-vă la reclame adecvate și alegeți o afacere pentru dvs.

De asemenea, puteți utiliza filtre pentru a părăsi doar acele linii de activitate care vă interesează cel mai mult dintr-o varietate de reclame.
Anunțuri găsite: 983
pushpin

#1

USU - Sistem universal de contabilitate

USU - Sistem universal de contabilitate

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 0 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 1
firstCategorie: Programe, Contabilitate, Este o afacere, Este o companie, Este sfera, Tehnologia IT, Aceasta, Programare, Aplicații
Programe pentru orice tip de afacere! Este imposibil pentru o afacere fără software să controleze activitatea unei întreprinderi și toate sferele sale de activitate. În fiecare zi, o astfel de companie suferă pierderi uriașe, deoarece nu își poate analiza punctele slabe și nu le poate îmbunătăți. O verigă slabă poate fi orice: un element nepopular pe care organizația îl cumpără în continuare pentru vânzare; un serviciu care nu aduce profitul scontat din cauza publicității proaste; angajații întreprinderii, a căror eficiență a muncii nu este suficient de bună; și mult mai mult. Deveniți reprezentantul nostru în țara sau orașul dvs. și câștigați pe cel mai solvent segment - din afaceri!
Franciza pentru femei
Franciza pentru femei
Francize masculine
Francize masculine
Francize de familie
Francize de familie
Franciza orașului
Franciza orașului
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Mici afaceri
Mici afaceri
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciză virtuală
Franciză virtuală
Francize de afaceri
Francize de afaceri
Francize la cerere
Francize la cerere
Francize profitabile, cele mai profitabile
Francize profitabile, cele mai profitabile
Magazine cu bunuri ieftine
Magazine cu bunuri ieftine
Franciză online, magazin online
Franciză online, magazin online
Franciza de la zero
Franciza de la zero
Franciză gratuită
Franciză gratuită
Gata de afaceri
Gata de afaceri

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#2

Frizerie borodach

Frizerie borodach

firstO taxă inițială: 4500 $
moneyEste necesară investiția: 22000 $
royaltyDrepturi de autor: 200 $
timeRambursare. Numărul de luni: 8
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: Salon de bărbierit și bărbierit „BORODACH” este o afacere profitabilă într-un segment promițător al pieței sectorului de servicii care nu necesită experiență în coafură. Încă din prima zi de cooperare, compania vă transferă treptat toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a organiza în mod corespunzător activitatea frizeriei dvs. „BORODACH”. Datorită experienței specialiștilor, francizații BORODACH lucrează cu succes în Rusia. Puteți verifica acest lucru pur și simplu vizitând unul dintre saloanele lanțului. Cumpărați franciza „BORODACH” și deveniți parte a companiei, alăturați-vă echipei de lideri! Un pachet detaliat de franciză include: -Obținerea de documente primare și atașarea unui manager personal -Asistență în selectarea localurilor. Analiza premiselor împreună cu managerul pentru a alege cea mai reușită opțiune pentru funcționarea cu succes a salonului - Soluții gata pregătite pentru toate aspectele legale legate de deschidere și funcționare, care vă vor permite să alegeți cea mai convenabilă formă organizațională Pentru dumneavoastră
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclipInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#3

BROW BAR 12

BROW BAR 12

firstO taxă inițială: 6000 $
moneyEste necesară investiția: 8200 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 7
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: BROW BAR 12 este prima companie din Belarus specializată în servicii de corectare a sprâncenelor. BROW BAR 12 astăzi este: • Un brand cunoscut; • Diferite formate de frunze - de la mini-studio la salon; • Peste 25.000 de clienți anual; • Afaceri profitabile durabile pe o piață în creștere; • Un set eficient de servicii și standarde clare de lucru; • O echipă de 20 de profesioniști; • Programe proprii de formare și dezvoltare pentru masterat; • Lucrul cu produse cosmetice profesionale; • Sisteme transparente de control și contabilitate a activităților. Toate acestea permit BROW BAR 12 să rămână lider pe segmentul său din 2014 și să crească numărul de clienți obișnuiți! Franciza BROW BAR 12 vă va ajuta: Începeți afacerea rapid - compania oferă instrucțiuni clare și însoțește întregul proces. Reduceți valoarea investiției - compania va întreprinde dezvoltarea proiectului, va căuta furnizori, va instrui personalul, va înființa procese și sisteme.
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#4

Femeie

Femeie

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 10000 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 6
firstCategorie: Îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de haine, Magazin de îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de lucruri, Magazin de îmbrăcăminte economic
Franciza de îmbrăcăminte pentru femei Femme aparține grupului de companii Lady-Tex. Istoria dezvoltării companiei „Lady-Tex” a început în 2004 în Belarus și s-a stabilit aproape imediat pe piața rusă ca producător de pantaloni și fuste de înaltă calitate pentru femei. Acum, "Lady-Tex" este o companie mare, cu facilități de producție în Belarus, unul dintre liderii pe segmentul de haine pentru femei în stilul de viață ofice, de oraș, precum și costume și rochii pentru o ocazie specială. Compania își propune să extindă legăturile comerciale, în special cu parteneri din Rusia, urmărește principalele tendințe ale modei și se străduiește să facă produsele sale interesante pentru un cerc de consumatori axat pe îmbrăcăminte la modă, de înaltă calitate și la prețuri accesibile.
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#5

Basillion

Basillion

firstO taxă inițială: 30000 $
moneyEste necesară investiția: 3000 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 12
firstCategorie: Centrul pentru copii, Dezvoltarea copilului, Centrul de dezvoltare a copiilor, Centru de dezvoltare a copiilor cu metode noi
Descrierea francizei de către francizor: 2 motive pentru a-ți deschide propriul club de divertisment pentru copii: - nu este obișnuit să economisești pentru copii, - în țara noastră există încă un deficit de centre care organizează timp liber de calitate și variat pentru copii. Care este rețeaua de centre de divertisment pentru copii BAZILLION: - centre de operare în Minsk, Brest, Mogilev; - peste 3 ani de muncă de succes; - soluții optime pentru centre cu zone și locații diferite; - propriul ciclu complet de proiectare, comandare și instalare a echipamentelor; - un set de servicii pentru copii de diferite vârste - atracții, sloturi, animatori, cafenele, sărbători; - toate sistemele necesare pentru organizarea muncii eficiente a personalului. Beneficiile francizei BASILLION: * funcționează sub o singură marcă de încredere a clienților noștri * reducere a investiției pentru deschiderea unui centru pentru copii
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta