1. Articole crumbs arrow
  2. Franciza de marcă crumbs arrow

Franciza de marcăhttps://FranchiseForEveryone.com

Franciza pentru un brand este o oportunitate de a câștiga fonduri suplimentare. Această oportunitate nu trebuie neglijată, este necesar să o aplicați și să obțineți beneficiul maxim din implementarea sa. Dacă acordați francizei atenția corectă, aceasta va da roade. Veți putea crește semnificativ suma veniturilor la buget, conducând compania dvs. la succes. Franciza comercială este o activitate desfășurată de două părți la o tranzacție pentru a implementa o strategie concepută pentru vânzarea de bunuri.

Marca comercială joacă un rol cheie în implementarea francizei. Aceasta este proprietatea intelectuală care este protejată pe deplin de lege de furt și utilizare fără licență. Există un registru specializat în care mărcile comerciale sunt înregistrate, astfel încât să poată desfășura activități de franciză pe o bază legală pe deplin. Implementarea lucrărilor de birou întâmpină adesea o varietate de dificultăți, dacă nu elaborați reglementări care vor fi urmate de fiecare dintre specialiști. Și dacă există reguli, puteți finaliza cu ușurință orice sarcină și, în același timp, puteți cheltui suma minimă de resurse disponibile, atât financiare, cât și oricare alta. Promovați-vă marca în cadrul sistemului de franciză în alte regiuni și chiar state. Acest lucru vă va permite să vă extindeți și să atrageți investiții, deoarece distribuitorul pe care îl găsiți într-o altă țară este, de fapt, un investitor care nu doar desfășoară activități în numele dvs.

Dar investește și bani în deschiderea unei instituții, care, atunci când desfășoară activități, va obține profit. Distribuitorul împarte acest profit francizorului prin deducerea comisioanelor.

Chiar dacă nu există taxe, puteți fi sigur că veți primi profitul în calitate de francizor. La urma urmei, veți putea vinde acțiuni, le veți furniza distribuitorilor comerciali, el va putea lucra în sistemul de franciză. Este foarte benefic și practic, prin urmare, această oportunitate nu trebuie ratată. Implementați munca de birou eficient, competent, concentrați-vă pe luarea întotdeauna a deciziilor de management corecte. Atunci vei avea succes pe termen lung și vei deveni liderul absolut pe piață. Implementați-vă strategia de tranzacționare în cadrul unui sistem de franciză și evitați toți rivalii majori.

Luați entitatea de afaceri la un nivel complet nou, apoi puteți deveni cea mai de succes instituție care a făcut față cu ușurință dificultăților apărute. În cadrul sistemului de franciză, proprietarul mărcii este francizorul. Cu alte cuvinte, este o organizație care extinde și atrage investiții pentru a deschide un proiect conform reglementărilor proprii. În cadrul francizei, multe companii s-au extins deja cu succes, multe dintre ele au devenit lideri de piață, cu toate acestea, prezența unui sistem de franciză și a unei mărci comerciale cunoscute nu garantează deloc succesul. Acest lucru oferă doar antreprenorului șansa de a implementa munca de birou în așa fel încât să poată concura cu concurenții și să existe, primind beneficii.

Cu toate acestea, există exemple de franciză atunci când nici măcar o marcă eminentă și de renume mondial nu a ajutat. De exemplu, acesta este un exemplu binecunoscut al mărcii Carrefour, care a intrat pe piața Republicii Kazahstan și, după un timp, a restrâns afacerea și a încetat să mai existe. Acesta este un foarte bun exemplu de franciză, care a fost efectuată în numele unui brand cunoscut, dar nici nu a reușit. Cel mai probabil, este faptul că interpreții locali au făcut o treabă slabă cu îndatoririle lor oficiale. În plus, acest proces a fost condus de oameni care sunt foarte departe de Kazahstan și care nu înțeleg cultura sa. Acesta este motivul pentru care franciza și o marcă comercială nu au ajutat această marcă să câștige un punct de sprijin pe piață, pur și simplu și-a vândut sediul și acolo funcționează un alt magazin.

Atunci când implementați franciza, trebuie să aveți la dispoziție nu doar agenții de vânzări. La implementarea conceptului de supermarket pe teritoriul Republicii Kazahstan, au fost implicați specialiști din țările arabe. Erau foarte puțin ghidați de ceea ce era Republica Kazahstan, nu puteau face față sarcinii și banii erau risipiți. Este mai bine să evitați astfel de scenarii, astfel încât marca să nu sufere pierderi în timpul implementării francizei. Și aceste pierderi nu sunt doar de natură financiară, ci sunt și costuri reputaționale, care sunt foarte greu de oprit.

Apoi, uitați-vă la reclame adecvate și alegeți o afacere pentru dvs.

De asemenea, puteți utiliza filtre pentru a părăsi doar acele linii de activitate care vă interesează cel mai mult dintr-o varietate de reclame.
Anunțuri găsite: 983
pushpin

#1

USU - Sistem universal de contabilitate

USU - Sistem universal de contabilitate

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 0 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 1
firstCategorie: Programe, Contabilitate, Este o afacere, Este o companie, Este sfera, Tehnologia IT, Aceasta, Programare, Aplicații
Programe pentru orice tip de afacere! Este imposibil pentru o afacere fără software să controleze activitatea unei întreprinderi și toate sferele sale de activitate. În fiecare zi, o astfel de companie suferă pierderi uriașe, deoarece nu își poate analiza punctele slabe și nu le poate îmbunătăți. O verigă slabă poate fi orice: un element nepopular pe care organizația îl cumpără în continuare pentru vânzare; un serviciu care nu aduce profitul scontat din cauza publicității proaste; angajații întreprinderii, a căror eficiență a muncii nu este suficient de bună; și mult mai mult. Deveniți reprezentantul nostru în țara sau orașul dvs. și câștigați pe cel mai solvent segment - din afaceri!
Franciza pentru femei
Franciza pentru femei
Francize masculine
Francize masculine
Francize de familie
Francize de familie
Franciza orașului
Franciza orașului
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Mici afaceri
Mici afaceri
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciză virtuală
Franciză virtuală
Francize de afaceri
Francize de afaceri
Francize la cerere
Francize la cerere
Francize profitabile, cele mai profitabile
Francize profitabile, cele mai profitabile
Magazine cu bunuri ieftine
Magazine cu bunuri ieftine
Franciză online, magazin online
Franciză online, magazin online
Franciza de la zero
Franciza de la zero
Franciză gratuită
Franciză gratuită
Gata de afaceri
Gata de afaceri

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#2

Frizerie borodach

Frizerie borodach

firstO taxă inițială: 4500 $
moneyEste necesară investiția: 22000 $
royaltyDrepturi de autor: 200 $
timeRambursare. Numărul de luni: 8
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: Salon de bărbierit și bărbierit „BORODACH” este o afacere profitabilă într-un segment promițător al pieței sectorului de servicii care nu necesită experiență în coafură. Încă din prima zi de cooperare, compania vă transferă treptat toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a organiza în mod corespunzător activitatea frizeriei dvs. „BORODACH”. Datorită experienței specialiștilor, francizații BORODACH lucrează cu succes în Rusia. Puteți verifica acest lucru pur și simplu vizitând unul dintre saloanele lanțului. Cumpărați franciza „BORODACH” și deveniți parte a companiei, alăturați-vă echipei de lideri! Un pachet detaliat de franciză include: -Obținerea de documente primare și atașarea unui manager personal -Asistență în selectarea localurilor. Analiza premiselor împreună cu managerul pentru a alege cea mai reușită opțiune pentru funcționarea cu succes a salonului - Soluții gata pregătite pentru toate aspectele legale legate de deschidere și funcționare, care vă vor permite să alegeți cea mai convenabilă formă organizațională Pentru dumneavoastră
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclipInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#3

BROW BAR 12

BROW BAR 12

firstO taxă inițială: 6000 $
moneyEste necesară investiția: 8200 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 7
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: BROW BAR 12 este prima companie din Belarus specializată în servicii de corectare a sprâncenelor. BROW BAR 12 astăzi este: • Un brand cunoscut; • Diferite formate de frunze - de la mini-studio la salon; • Peste 25.000 de clienți anual; • Afaceri profitabile durabile pe o piață în creștere; • Un set eficient de servicii și standarde clare de lucru; • O echipă de 20 de profesioniști; • Programe proprii de formare și dezvoltare pentru masterat; • Lucrul cu produse cosmetice profesionale; • Sisteme transparente de control și contabilitate a activităților. Toate acestea permit BROW BAR 12 să rămână lider pe segmentul său din 2014 și să crească numărul de clienți obișnuiți! Franciza BROW BAR 12 vă va ajuta: Începeți afacerea rapid - compania oferă instrucțiuni clare și însoțește întregul proces. Reduceți valoarea investiției - compania va întreprinde dezvoltarea proiectului, va căuta furnizori, va instrui personalul, va înființa procese și sisteme.
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#4

Femeie

Femeie

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 10000 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 6
firstCategorie: Îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de haine, Magazin de îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de lucruri, Magazin de îmbrăcăminte economic
Franciza de îmbrăcăminte pentru femei Femme aparține grupului de companii Lady-Tex. Istoria dezvoltării companiei „Lady-Tex” a început în 2004 în Belarus și s-a stabilit aproape imediat pe piața rusă ca producător de pantaloni și fuste de înaltă calitate pentru femei. Acum, "Lady-Tex" este o companie mare, cu facilități de producție în Belarus, unul dintre liderii pe segmentul de haine pentru femei în stilul de viață ofice, de oraș, precum și costume și rochii pentru o ocazie specială. Compania își propune să extindă legăturile comerciale, în special cu parteneri din Rusia, urmărește principalele tendințe ale modei și se străduiește să facă produsele sale interesante pentru un cerc de consumatori axat pe îmbrăcăminte la modă, de înaltă calitate și la prețuri accesibile.
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#5

Basillion

Basillion

firstO taxă inițială: 30000 $
moneyEste necesară investiția: 3000 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 12
firstCategorie: Centrul pentru copii, Dezvoltarea copilului, Centrul de dezvoltare a copiilor, Centru de dezvoltare a copiilor cu metode noi
Descrierea francizei de către francizor: 2 motive pentru a-ți deschide propriul club de divertisment pentru copii: - nu este obișnuit să economisești pentru copii, - în țara noastră există încă un deficit de centre care organizează timp liber de calitate și variat pentru copii. Care este rețeaua de centre de divertisment pentru copii BAZILLION: - centre de operare în Minsk, Brest, Mogilev; - peste 3 ani de muncă de succes; - soluții optime pentru centre cu zone și locații diferite; - propriul ciclu complet de proiectare, comandare și instalare a echipamentelor; - un set de servicii pentru copii de diferite vârste - atracții, sloturi, animatori, cafenele, sărbători; - toate sistemele necesare pentru organizarea muncii eficiente a personalului. Beneficiile francizei BASILLION: * funcționează sub o singură marcă de încredere a clienților noștri * reducere a investiției pentru deschiderea unui centru pentru copii
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta