1. Articole crumbs arrow
  2. Vreau să-mi încep propria afacere crumbs arrow

Vreau să-mi încep propria afacerehttps://FranchiseForEveryone.com

Vreau să-mi încep propria afacere. Acesta este sloganul multor antreprenori începători. Cu toate acestea, atunci când antreprenorii începători doresc să lanseze un proiect de afaceri, adesea nu au suficientă experiență cu francizele. Dar există o cale de ieșire, este mai bine să apelați la un francizor de succes, o companie care a reușit deja să efectueze toate operațiunile de birou necesare și să primească venituri din activitățile desfășurate. De exemplu, dacă doriți să deschideți o entitate comercială, va trebui să aveți la dispoziție suma necesară de bani, totuși, dacă vă lipsește experiența, ce faceți? Este simplu, trebuie doar să utilizați sistemul de franciză. Oferă un număr imens de diverse avantaje care trebuie exploatate și apoi, compania va avea succes pe termen lung, va fi liderul fără îndoială.

Dacă doriți să deschideți un obiect de afaceri și să nu depindeți de alții. Această frază este caracteristică pentru foarte mulți oameni, dar doar câțiva obțin succes. Deci, care este secretul succesului? Este simplu, statisticile vorbesc de la sine. Peste 80% din tipurile de activități antreprenoriale care s-au deschis într-un mod independent deja încetează să mai funcționeze după 3 ani, doar 20% dintre acestea ajung la succes și pot continua să desfășoare antreprenoriat. Deci, atunci când doriți să începeți propria afacere, trebuie să știți sigur că este necesar să apelați la un francizor de succes. Francizorul vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a implementa în mod competent și eficient orice lucru de birou. Nu numai că au o colecție de reglementări și un fel de produs, dar are și cea mai valoroasă experiență de lucru.

Această experiență o împărtășește cu dvs. pentru o taxă foarte mică.

Unii francizatori percep o deducere forfetară, alții refuză această taxă. Faptul este că aceasta este o deducere inițială care se face la încheierea unui acord de franciză. Este profitabil să vă deschideți propria afacere. Nu va trebui să stați la birou și să lucrați pentru un străin. De aceea, mulți oameni doresc să-și deschidă propria afacere și să înceapă să trăiască ca oameni cu drepturi depline, care își pot gestiona singuri timpul. Este foarte profitabil și practic să aveți propria afacere, motiv pentru care ați dori să deschideți o afacere pentru a beneficia și de implementarea lucrărilor de birou.

Nu este nimic condamnabil în acest sens, fiecare se străduiește să trăiască independent, să ia propriile decizii, nefiind ghidați de programul de lucru al companiei. Cu toate acestea, nu este suficient să spuneți că doriți să începeți propria afacere. De asemenea, trebuie să luați măsuri pentru a obține succesul. De multe ori nu este suficient nici măcar să ai o anumită cantitate de resurse, ai nevoie de experiență, ai nevoie de tehnologii, de instrumente adecvate. În cele din urmă, aveți nevoie de o idee care trebuie implementată. Dacă lipsește ceva din cele de mai sus sau lipsesc toate elementele, dar există o anumită sumă de bani și dorința de a câștiga, atunci trebuie să contactați un francizor cu experiență. Trebuie să i se spună că vrei să îți începi propria afacere și să ceri ajutor.

Desigur, mai întâi trebuie să studiați analizele și să înțelegeți care dintre viitorii dvs. parteneri se potrivește cel mai bine cerințelor dvs. Încheiați un acord de parteneriat numai cu o organizație care vă oferă termeni de interacțiune favorabili. Condițiile pot fi studiate în avans. De îndată ce vă dați seama că doriți să începeți propria afacere, trebuie să începeți să acționați, să efectuați analize, să colectați statistici. Acest lucru este foarte important pentru a lua decizia corectă de management.

De asemenea, probabil că doriți ca proiectul dvs. de afaceri să înceapă imediat să aducă un nivel ridicat de venit. Acest lucru este posibil și dacă alegeți cel mai potrivit proiect. Dacă doriți să deschideți nu orice obiect de activitate antreprenorială, ci o franciză de afaceri bună, aveți nevoie de aceasta pentru a gestiona în mod eficient orice dificultăți și a fi rezistent la stres. Acest tip de activitate poate fi implementat în cadrul unei francize, utilizând proiecte gata făcute și testate în timp. Este propria dvs. afacere ceea ce doriți să fie și ceea ce doriți să gestionați.

Dacă doriți să începeți pe deplin propria afacere pentru a fi director general, pentru a trăi în programul dvs., pentru a lucra după cum doriți. Desigur, franciza are și reglementările și restricțiile sale, cu toate acestea, acest lucru nu poate fi comparat cu ceea ce are un birou obișnuit în viața sa. La urma urmei, sistemul de franciză este abilitatea de a efectua operațiuni de birou într-un mod independent, dar în același timp folosind identitatea corporativă, instrumentele, standardele și alte elemente ale activității antreprenoriale. Desigur, dacă doriți să vă începeți propria afacere și nu doriți să ascultați deloc pe nimeni, cu excepția legii statului, atunci puteți acționa independent. Nimeni nu este obligat să lucreze în cadrul sistemului de franciză, aceasta este o chestiune voluntară.

Dacă doriți să deschideți o companie, atunci va fi utilă persoanelor care își folosesc serviciile sau achiziționează un produs. În plus, probabil că doriți ca afacerea dvs. să fie orientată social, să ofere oamenilor o oportunitate de a lucra eficient, de a-și realiza capacitățile și talentele. Desigur, orice proiect de afaceri trebuie să fie implementat în strictă conformitate cu reglementările legale. În caz contrar, puteți risca să primiți o pedeapsă cu închisoarea, dacă infracțiunea este suficient de gravă.

Apoi, uitați-vă la reclame adecvate și alegeți o afacere pentru dvs.

De asemenea, puteți utiliza filtre pentru a părăsi doar acele linii de activitate care vă interesează cel mai mult dintr-o varietate de reclame.
Anunțuri găsite: 983
pushpin

#1

USU - Sistem universal de contabilitate

USU - Sistem universal de contabilitate

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 0 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 1
firstCategorie: Programe, Contabilitate, Este o afacere, Este o companie, Este sfera, Tehnologia IT, Aceasta, Programare, Aplicații
Programe pentru orice tip de afacere! Este imposibil pentru o afacere fără software să controleze activitatea unei întreprinderi și toate sferele sale de activitate. În fiecare zi, o astfel de companie suferă pierderi uriașe, deoarece nu își poate analiza punctele slabe și nu le poate îmbunătăți. O verigă slabă poate fi orice: un element nepopular pe care organizația îl cumpără în continuare pentru vânzare; un serviciu care nu aduce profitul scontat din cauza publicității proaste; angajații întreprinderii, a căror eficiență a muncii nu este suficient de bună; și mult mai mult. Deveniți reprezentantul nostru în țara sau orașul dvs. și câștigați pe cel mai solvent segment - din afaceri!
Franciza pentru femei
Franciza pentru femei
Francize masculine
Francize masculine
Francize de familie
Francize de familie
Franciza orașului
Franciza orașului
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Mici afaceri
Mici afaceri
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciză virtuală
Franciză virtuală
Francize de afaceri
Francize de afaceri
Francize la cerere
Francize la cerere
Francize profitabile, cele mai profitabile
Francize profitabile, cele mai profitabile
Magazine cu bunuri ieftine
Magazine cu bunuri ieftine
Franciză online, magazin online
Franciză online, magazin online
Franciza de la zero
Franciza de la zero
Franciză gratuită
Franciză gratuită
Gata de afaceri
Gata de afaceri

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#2

Frizerie borodach

Frizerie borodach

firstO taxă inițială: 4500 $
moneyEste necesară investiția: 22000 $
royaltyDrepturi de autor: 200 $
timeRambursare. Numărul de luni: 8
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: Salon de bărbierit și bărbierit „BORODACH” este o afacere profitabilă într-un segment promițător al pieței sectorului de servicii care nu necesită experiență în coafură. Încă din prima zi de cooperare, compania vă transferă treptat toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a organiza în mod corespunzător activitatea frizeriei dvs. „BORODACH”. Datorită experienței specialiștilor, francizații BORODACH lucrează cu succes în Rusia. Puteți verifica acest lucru pur și simplu vizitând unul dintre saloanele lanțului. Cumpărați franciza „BORODACH” și deveniți parte a companiei, alăturați-vă echipei de lideri! Un pachet detaliat de franciză include: -Obținerea de documente primare și atașarea unui manager personal -Asistență în selectarea localurilor. Analiza premiselor împreună cu managerul pentru a alege cea mai reușită opțiune pentru funcționarea cu succes a salonului - Soluții gata pregătite pentru toate aspectele legale legate de deschidere și funcționare, care vă vor permite să alegeți cea mai convenabilă formă organizațională Pentru dumneavoastră
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclipInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#3

BROW BAR 12

BROW BAR 12

firstO taxă inițială: 6000 $
moneyEste necesară investiția: 8200 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 7
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: BROW BAR 12 este prima companie din Belarus specializată în servicii de corectare a sprâncenelor. BROW BAR 12 astăzi este: • Un brand cunoscut; • Diferite formate de frunze - de la mini-studio la salon; • Peste 25.000 de clienți anual; • Afaceri profitabile durabile pe o piață în creștere; • Un set eficient de servicii și standarde clare de lucru; • O echipă de 20 de profesioniști; • Programe proprii de formare și dezvoltare pentru masterat; • Lucrul cu produse cosmetice profesionale; • Sisteme transparente de control și contabilitate a activităților. Toate acestea permit BROW BAR 12 să rămână lider pe segmentul său din 2014 și să crească numărul de clienți obișnuiți! Franciza BROW BAR 12 vă va ajuta: Începeți afacerea rapid - compania oferă instrucțiuni clare și însoțește întregul proces. Reduceți valoarea investiției - compania va întreprinde dezvoltarea proiectului, va căuta furnizori, va instrui personalul, va înființa procese și sisteme.
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#4

Femeie

Femeie

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 10000 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 6
firstCategorie: Îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de haine, Magazin de îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de lucruri, Magazin de îmbrăcăminte economic
Franciza de îmbrăcăminte pentru femei Femme aparține grupului de companii Lady-Tex. Istoria dezvoltării companiei „Lady-Tex” a început în 2004 în Belarus și s-a stabilit aproape imediat pe piața rusă ca producător de pantaloni și fuste de înaltă calitate pentru femei. Acum, "Lady-Tex" este o companie mare, cu facilități de producție în Belarus, unul dintre liderii pe segmentul de haine pentru femei în stilul de viață ofice, de oraș, precum și costume și rochii pentru o ocazie specială. Compania își propune să extindă legăturile comerciale, în special cu parteneri din Rusia, urmărește principalele tendințe ale modei și se străduiește să facă produsele sale interesante pentru un cerc de consumatori axat pe îmbrăcăminte la modă, de înaltă calitate și la prețuri accesibile.
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#5

Basillion

Basillion

firstO taxă inițială: 30000 $
moneyEste necesară investiția: 3000 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 12
firstCategorie: Centrul pentru copii, Dezvoltarea copilului, Centrul de dezvoltare a copiilor, Centru de dezvoltare a copiilor cu metode noi
Descrierea francizei de către francizor: 2 motive pentru a-ți deschide propriul club de divertisment pentru copii: - nu este obișnuit să economisești pentru copii, - în țara noastră există încă un deficit de centre care organizează timp liber de calitate și variat pentru copii. Care este rețeaua de centre de divertisment pentru copii BAZILLION: - centre de operare în Minsk, Brest, Mogilev; - peste 3 ani de muncă de succes; - soluții optime pentru centre cu zone și locații diferite; - propriul ciclu complet de proiectare, comandare și instalare a echipamentelor; - un set de servicii pentru copii de diferite vârste - atracții, sloturi, animatori, cafenele, sărbători; - toate sistemele necesare pentru organizarea muncii eficiente a personalului. Beneficiile francizei BASILLION: * funcționează sub o singură marcă de încredere a clienților noștri * reducere a investiției pentru deschiderea unui centru pentru copii
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta