1. Articole crumbs arrow
  2. Cum să începeți propria afacere de la zero? crumbs arrow

Cum să începeți propria afacere de la zero?https://FranchiseForEveryone.com

Cum să începeți propria afacere de la zero? Mulți oameni pun această întrebare, deoarece acesta este un subiect destul de serios. Pentru a deveni un om de afaceri de succes, trebuie să cunoașteți principalele principii de lucru, management, control și contabilitate în domeniul dvs. de activitate ales, precum și să vă familiarizați cu sfaturi practice, idei și recomandări disponibile pe internet. Pentru a începe, trebuie să înțelegeți de ce aveți nevoie de propria dvs. afacere, de propria dvs. afacere.

Răspunsul se sugerează. Toată lumea se străduiește să înceapă o afacere din visele lor pentru a deveni independenți, cu avantaje față de munca angajată. Atunci când începeți propria afacere de la zero, ar trebui să înțelegeți principalele lucruri, despre concurență, investiții financiare și multe alte lucruri. Înainte de a începe o afacere, ar trebui să vă gândiți la toate până la cel mai mic detaliu sau puteți apela la specialiști care știu totul despre descoperire și toate capcanele care stau în așteptare la fiecare colț. Pentru a optimiza timpul și nu risca fondurile bugetare, există un catalog cu francize, în care toată lumea va găsi ceva pe placul și buzunarul lor. În absența experienței, a începe să deschizi o afacere este prost, impracticabil. Atunci când contactați catalogul, specialiștii vă vor sfătui cu privire la tipurile de activitate, cerere, cost, vor analiza și vor furniza date analitice.

vor fi, de asemenea, prezenți la ședințe, oferind asistență juridică, cu sfaturi suplimentare privind publicitatea etc. Care este plusul francizei? Nu este un secret că conducerea unei afaceri pe cont propriu este accesibilă, dar riscantă, mai ales cu puncte din întreaga lume, dezvoltând o rețea mare, cu o concurență în continuă creștere. În timpul pandemiei, este greu să reziste pieței, dar oamenii de afaceri întreprinzători au reușit acest lucru și sunt acum gata să-și împărtășească experiențele. Ambele părți beneficiază de vânzare și achiziție, obținând nu numai recunoașterea clienților, ci și venituri reale. Cel mai important lucru este să determinați domeniul de activitate, să analizați piața din regiunea dvs. și să aflați mai multe despre brandul care vă interesează. Catalogul de franciză vă va arăta cum să deschideți o afacere sub conducerea dvs.

în regiunea dvs. marca francizei. Depinde de dvs. dacă acest tip de afacere va fi solicitat. De asemenea, atunci când alegeți o franciză, analizați costul, suma plății forfetare, care depinde de costurile francizei și se plătește în momentul tranzacției. Este posibil să se calculeze preliminar costul tuturor costurilor, luând în considerare bunurile și echipamentele, închirierea spațiilor și promovarea, luând în considerare echipamentul de marketing pe cheltuiala francizorului. Francizarea nu este transferul managementului deplin către o altă persoană, ci doar utilizarea numelui și a asistenței în ceea ce privește managementul și alte informații.

Cum ar fi pregătirea specialiștilor în toate elementele de bază ale acestui domeniu de activitate, oferirea unei baze de clienți și informații de la furnizori, o listă de prețuri, cu oferte actuale pentru produse. De asemenea, francizatul nu trebuie să-și facă griji, partenerul va fi întotdeauna în contact, va merge la deschiderea de noi puncte și își va controla afacerea de la distanță, deși mediocru. Un singur site va conține informații actualizate despre sucursale și magazine deschise, atunci când clienții îl contactează, va distribui automat aplicații, întrebări și întrebări. Articolele noi și alte informații vor fi vizibile pe portal. Dezvoltarea designului pentru toate companiile de franciză în același stil, astfel încât marca să fie amintită chiar și în altă țară. Nu veți rămâne cu un buzunar gol și este posibil să calculați în prealabil perioada de recuperare a fondurilor investite nu numai pentru franciză, ci și pentru echipamente, produse și salarii ale personalului, ținând cont de închirierea localurilor. Există riscuri în fiecare caz, dar atunci când se utilizează această propunere, acestea sunt minime.

Și trebuie să recunoașteți că o rețea mare este mult mai atractivă decât o companie mică care începe de la zero. Pentru a afla mai multe despre ofertele de franciză disponibile, ar trebui să accesați catalogul, unde veți vedea informații complete despre gama disponibilă. Pentru mai multă comoditate, există filtrarea și clasificarea informațiilor pe categorii și deschiderea pe subcategorii. Dezavantajele începerii propriei afaceri sunt că trebuie să petreci timp pentru promovare și nu se știe câte resurse financiare va necesita. Producție sută la sută la venitul dorit, cu descoperirea și îmbunătățirea calității muncii, serviciului și produselor. Asistență pentru construirea strategiei de marketing și consultanță. Este posibil să deschideți o afacere de la zero, dar cu sprijinul specialiștilor cu înaltă calificare.

Nu pierdeți timpul degeaba, deoarece oamenii de afaceri întreprinzători și-au început deja afacerea și v-au făcut o competiție. Pentru informații detaliate, vă rugăm să contactați specialiștii noștri, care, dacă este necesar, vor furniza date analitice și statistice. Vă mulțumim în avans pentru interesul dvs. și așteptăm cu nerăbdare cooperarea productivă atunci când vă deschideți afacerea.

Apoi, uitați-vă la reclame adecvate și alegeți o afacere pentru dvs.

De asemenea, puteți utiliza filtre pentru a părăsi doar acele linii de activitate care vă interesează cel mai mult dintr-o varietate de reclame.
Anunțuri găsite: 983
pushpin

#1

USU - Sistem universal de contabilitate

USU - Sistem universal de contabilitate

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 0 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 1
firstCategorie: Programe, Contabilitate, Este o afacere, Este o companie, Este sfera, Tehnologia IT, Aceasta, Programare, Aplicații
Programe pentru orice tip de afacere! Este imposibil pentru o afacere fără software să controleze activitatea unei întreprinderi și toate sferele sale de activitate. În fiecare zi, o astfel de companie suferă pierderi uriașe, deoarece nu își poate analiza punctele slabe și nu le poate îmbunătăți. O verigă slabă poate fi orice: un element nepopular pe care organizația îl cumpără în continuare pentru vânzare; un serviciu care nu aduce profitul scontat din cauza publicității proaste; angajații întreprinderii, a căror eficiență a muncii nu este suficient de bună; și mult mai mult. Deveniți reprezentantul nostru în țara sau orașul dvs. și câștigați pe cel mai solvent segment - din afaceri!
Franciza pentru femei
Franciza pentru femei
Francize masculine
Francize masculine
Francize de familie
Francize de familie
Franciza orașului
Franciza orașului
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Mici afaceri
Mici afaceri
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciză virtuală
Franciză virtuală
Francize de afaceri
Francize de afaceri
Francize la cerere
Francize la cerere
Francize profitabile, cele mai profitabile
Francize profitabile, cele mai profitabile
Magazine cu bunuri ieftine
Magazine cu bunuri ieftine
Franciză online, magazin online
Franciză online, magazin online
Franciza de la zero
Franciza de la zero
Franciză gratuită
Franciză gratuită
Gata de afaceri
Gata de afaceri

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#2

Frizerie borodach

Frizerie borodach

firstO taxă inițială: 4500 $
moneyEste necesară investiția: 22000 $
royaltyDrepturi de autor: 200 $
timeRambursare. Numărul de luni: 8
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: Salon de bărbierit și bărbierit „BORODACH” este o afacere profitabilă într-un segment promițător al pieței sectorului de servicii care nu necesită experiență în coafură. Încă din prima zi de cooperare, compania vă transferă treptat toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a organiza în mod corespunzător activitatea frizeriei dvs. „BORODACH”. Datorită experienței specialiștilor, francizații BORODACH lucrează cu succes în Rusia. Puteți verifica acest lucru pur și simplu vizitând unul dintre saloanele lanțului. Cumpărați franciza „BORODACH” și deveniți parte a companiei, alăturați-vă echipei de lideri! Un pachet detaliat de franciză include: -Obținerea de documente primare și atașarea unui manager personal -Asistență în selectarea localurilor. Analiza premiselor împreună cu managerul pentru a alege cea mai reușită opțiune pentru funcționarea cu succes a salonului - Soluții gata pregătite pentru toate aspectele legale legate de deschidere și funcționare, care vă vor permite să alegeți cea mai convenabilă formă organizațională Pentru dumneavoastră
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclipInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#3

BROW BAR 12

BROW BAR 12

firstO taxă inițială: 6000 $
moneyEste necesară investiția: 8200 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 7
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: BROW BAR 12 este prima companie din Belarus specializată în servicii de corectare a sprâncenelor. BROW BAR 12 astăzi este: • Un brand cunoscut; • Diferite formate de frunze - de la mini-studio la salon; • Peste 25.000 de clienți anual; • Afaceri profitabile durabile pe o piață în creștere; • Un set eficient de servicii și standarde clare de lucru; • O echipă de 20 de profesioniști; • Programe proprii de formare și dezvoltare pentru masterat; • Lucrul cu produse cosmetice profesionale; • Sisteme transparente de control și contabilitate a activităților. Toate acestea permit BROW BAR 12 să rămână lider pe segmentul său din 2014 și să crească numărul de clienți obișnuiți! Franciza BROW BAR 12 vă va ajuta: Începeți afacerea rapid - compania oferă instrucțiuni clare și însoțește întregul proces. Reduceți valoarea investiției - compania va întreprinde dezvoltarea proiectului, va căuta furnizori, va instrui personalul, va înființa procese și sisteme.
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#4

Femeie

Femeie

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 10000 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 6
firstCategorie: Îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de haine, Magazin de îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de lucruri, Magazin de îmbrăcăminte economic
Franciza de îmbrăcăminte pentru femei Femme aparține grupului de companii Lady-Tex. Istoria dezvoltării companiei „Lady-Tex” a început în 2004 în Belarus și s-a stabilit aproape imediat pe piața rusă ca producător de pantaloni și fuste de înaltă calitate pentru femei. Acum, "Lady-Tex" este o companie mare, cu facilități de producție în Belarus, unul dintre liderii pe segmentul de haine pentru femei în stilul de viață ofice, de oraș, precum și costume și rochii pentru o ocazie specială. Compania își propune să extindă legăturile comerciale, în special cu parteneri din Rusia, urmărește principalele tendințe ale modei și se străduiește să facă produsele sale interesante pentru un cerc de consumatori axat pe îmbrăcăminte la modă, de înaltă calitate și la prețuri accesibile.
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#5

Basillion

Basillion

firstO taxă inițială: 30000 $
moneyEste necesară investiția: 3000 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 12
firstCategorie: Centrul pentru copii, Dezvoltarea copilului, Centrul de dezvoltare a copiilor, Centru de dezvoltare a copiilor cu metode noi
Descrierea francizei de către francizor: 2 motive pentru a-ți deschide propriul club de divertisment pentru copii: - nu este obișnuit să economisești pentru copii, - în țara noastră există încă un deficit de centre care organizează timp liber de calitate și variat pentru copii. Care este rețeaua de centre de divertisment pentru copii BAZILLION: - centre de operare în Minsk, Brest, Mogilev; - peste 3 ani de muncă de succes; - soluții optime pentru centre cu zone și locații diferite; - propriul ciclu complet de proiectare, comandare și instalare a echipamentelor; - un set de servicii pentru copii de diferite vârste - atracții, sloturi, animatori, cafenele, sărbători; - toate sistemele necesare pentru organizarea muncii eficiente a personalului. Beneficiile francizei BASILLION: * funcționează sub o singură marcă de încredere a clienților noștri * reducere a investiției pentru deschiderea unui centru pentru copii
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta