1. Articole crumbs arrow
  2. Vindeți franciza crumbs arrow

Vindeți francizahttps://FranchiseForEveryone.com

„Vă ajutăm să vindeți franciza dvs. rapid și cu succes”. Un astfel de anunț poate fi găsit foarte des pe Internet. Cu toate acestea, nu toate resursele oferă serviciul pe care îl promit. Dar vindem proiectele în mod eficient și competent, întrucât o facem la nivel profesional. Nu numai că vindem oferta dvs.

către distribuitori, ci și vă ajutăm să alegeți cel mai bun dintre ei. La noi, veți obține cele mai favorabile condiții de interacțiune, ceea ce este o veste bună. Vindem franciza dvs. și puteți găsi distribuitori exclusivi care, în cadrul sistemului de franciză, efectuează operațiuni conexe în cadrul reglementărilor actuale. Tot ce trebuie să faceți este să plasați anunțul, noi ne ocupăm de restul. De asemenea, este important să luați în considerare faptul că vindem franciza numai după ce ați postat o descriere corectă și completă a ofertei curente. Nu este nimic dificil, există întotdeauna posibilitatea de a contacta centrul nostru de asistență tehnică, unde vi se oferă asistență consultativă.

De fapt, vindem franciza dvs. și se întâmplă destul de repede. Nu trebuie să pierdeți timpul cu acțiuni fără sens, pentru că lucrăm cu pricepere și abilitate, desfășurând operațiuni de birou la un nivel adecvat de profesionalism. Lucrăm cu multe companii care au încredere în noi și solicită ajutor pentru că putem vinde cu adevărat aproape orice proiect dacă este competitiv. Vă comercializăm franciza dacă ne cereți ajutor. Oferim asistență eficientă la un nivel adecvat de profesionalism. Resursa noastră de pe Internet este bine optimizată, atrăgând un număr mare de distribuitori potențiali interesați să înceapă un proiect de afaceri.

Chiar și acei oameni care nu s-au gândit niciodată să lucreze în cadrul sistemului de franciză ajung treptat la această concluzie. Ei înțeleg că este mult mai dificil să implementezi o afacere pe cont propriu decât să apelezi la sistemul de franciză pentru ajutor. Dacă sunteți interesat de ce să faceți cu franciza dvs., vă oferim un răspuns simplu, pur și simplu îl vindem oricărei persoane interesate și începeți să câștigați venituri. Gândiți-vă doar la condițiile în care sunteți de acord să oferiți interacțiune potențialilor distribuitori. Poate fi orice, orice standarde și reglementări respectate, o anumită cantitate de resurse pe care francizatul le câștigă și le împarte cu dvs. și așa mai departe.

Puteți seta o varietate de restricții, precum și să creați reguli pe care distribuitorul trebuie să le respecte. Vă comercializăm franciza, puteți alege dintre distribuitorii care vă oferă cele care vi se potrivesc cu adevărat. Dar franciza se bazează pe încrederea reciprocă a părților la sistemul de tranzacții. Dacă nu au încredere unul în celălalt, atunci aceasta este deja o problemă. Problemele trebuie evitate în toate modurile posibile. De aceea, trebuie să executați în mod competent și corect lucrările curente de birou și să nu ratați oportunitățile oferite la dispoziția dvs. La rândul nostru, vindem franciza și veți fi eficienți, primind un nivel ridicat de venit din activitățile executate.

Străduiți-vă să deveniți un om de afaceri competitiv de succes, numai în acest fel veți putea să vă oferiți un avantaj competitiv cu adevărat semnificativ. Sarcina noastră este să vindem privilegii în așa fel încât să fiți mulțumiți. Efectuăm lucrări în conformitate cu reglementările actuale, încercăm întotdeauna să satisfacem cererea efectivă. Acest lucru se face astfel încât consumatorul să fie întotdeauna mulțumit. Vindem la un preț avantajos doar pentru dvs., astfel încât să puteți câștiga o sumă imensă de resurse financiare și, în același timp, să investiți practic nimic. Primești chiar venituri pasive, întrucât distribuitorul îți plătește ratele lunare.

Este foarte convenabil și practic, iar franciza dvs. generează un nivel ridicat de venituri după ce îl vindem francizatului. Potențialii dvs. francizați fac coadă pentru a cumpăra produsul oferit. La rândul nostru, facem totul pentru a vă asigura că puteți alege cea mai potrivită opțiune dintre cele propuse. În cele din urmă, nu vindem doar ceva, ci asistăm la selectarea distribuitorilor, desigur, trebuie să fiți responsabil și pentru cine alegeți. La rândul nostru, facem tot posibilul pentru a ne asigura că sunt solicitanți potriviți.

Cu siguranță, alegerea finală este a ta. La urma urmei, nimeni nu știe mai bine decât dvs. cum să efectuați munca și ce doriți să obțineți în final atunci când o implementați. Pur și simplu vindem franciza, oferim un număr mare de candidați potriviți cu care puteți negocia și ajungem la o concluzie cu privire la care dintre aceștia este cel mai de succes în potențialul companiei dvs. Realizați procesul de lucru la birou exact așa cum considerați potrivit și nimic altceva. În plus, asigurați-vă că partenerii dvs. de afaceri respectă cu strictețe regulile și reglementările prescrise.

Este foarte important să obțineți rezultate competitive bune. Comerțăm privilegii destul de repede, deoarece site-ul nostru are indicatori de trafic buni, am depus eforturi enorme în acest sens. O platformă bună este o șansă pentru francizor să găsească online un număr mare de solicitanți potriviți și să aleagă exact optim la un moment dat. Prin urmare, puteți fi siguri că facem totul pentru a ne asigura că proiectul este un succes și că puteți crește fructuos numărul de venituri bugetare. În niciun caz nu trebuie să pierdeți din vedere detaliile importante. Trebuie să studiați statistici în mod regulat, verificându-vă interpreții în mod continuu. Dacă nu faceți acest lucru, este posibil să aveți unele dificultăți pe care ar trebui să le evitați.

Obiectivul nostru este să vindem și să o facem foarte bine. Nu trebuie să suferiți pierderi, deoarece nu ați reușit să îndepliniți sarcina stabilită pentru companie la timp. Dimpotrivă, totul se desfășoară abil și cu îndemânare, deoarece vindem proiectul propus fără întârziere, atrăgând în faza inițială un număr imens de distribuitori potențiali, dintre care alegeți să corespundă parametrilor dvs.

Apoi, uitați-vă la reclame adecvate și alegeți o afacere pentru dvs.

De asemenea, puteți utiliza filtre pentru a părăsi doar acele linii de activitate care vă interesează cel mai mult dintr-o varietate de reclame.
Anunțuri găsite: 983
pushpin

#1

USU - Sistem universal de contabilitate

USU - Sistem universal de contabilitate

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 0 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 1
firstCategorie: Programe, Contabilitate, Este o afacere, Este o companie, Este sfera, Tehnologia IT, Aceasta, Programare, Aplicații
Programe pentru orice tip de afacere! Este imposibil pentru o afacere fără software să controleze activitatea unei întreprinderi și toate sferele sale de activitate. În fiecare zi, o astfel de companie suferă pierderi uriașe, deoarece nu își poate analiza punctele slabe și nu le poate îmbunătăți. O verigă slabă poate fi orice: un element nepopular pe care organizația îl cumpără în continuare pentru vânzare; un serviciu care nu aduce profitul scontat din cauza publicității proaste; angajații întreprinderii, a căror eficiență a muncii nu este suficient de bună; și mult mai mult. Deveniți reprezentantul nostru în țara sau orașul dvs. și câștigați pe cel mai solvent segment - din afaceri!
Franciza pentru femei
Franciza pentru femei
Francize masculine
Francize masculine
Francize de familie
Francize de familie
Franciza orașului
Franciza orașului
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Mici afaceri
Mici afaceri
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciza la domiciliu. Puteți lucra de acasă
Franciză virtuală
Franciză virtuală
Francize de afaceri
Francize de afaceri
Francize la cerere
Francize la cerere
Francize profitabile, cele mai profitabile
Francize profitabile, cele mai profitabile
Magazine cu bunuri ieftine
Magazine cu bunuri ieftine
Franciză online, magazin online
Franciză online, magazin online
Franciza de la zero
Franciza de la zero
Franciză gratuită
Franciză gratuită
Gata de afaceri
Gata de afaceri

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#2

Frizerie borodach

Frizerie borodach

firstO taxă inițială: 4500 $
moneyEste necesară investiția: 22000 $
royaltyDrepturi de autor: 200 $
timeRambursare. Numărul de luni: 8
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: Salon de bărbierit și bărbierit „BORODACH” este o afacere profitabilă într-un segment promițător al pieței sectorului de servicii care nu necesită experiență în coafură. Încă din prima zi de cooperare, compania vă transferă treptat toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a organiza în mod corespunzător activitatea frizeriei dvs. „BORODACH”. Datorită experienței specialiștilor, francizații BORODACH lucrează cu succes în Rusia. Puteți verifica acest lucru pur și simplu vizitând unul dintre saloanele lanțului. Cumpărați franciza „BORODACH” și deveniți parte a companiei, alăturați-vă echipei de lideri! Un pachet detaliat de franciză include: -Obținerea de documente primare și atașarea unui manager personal -Asistență în selectarea localurilor. Analiza premiselor împreună cu managerul pentru a alege cea mai reușită opțiune pentru funcționarea cu succes a salonului - Soluții gata pregătite pentru toate aspectele legale legate de deschidere și funcționare, care vă vor permite să alegeți cea mai convenabilă formă organizațională Pentru dumneavoastră
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclipInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#3

BROW BAR 12

BROW BAR 12

firstO taxă inițială: 6000 $
moneyEste necesară investiția: 8200 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 7
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare
Descrierea francizei de către francizor: BROW BAR 12 este prima companie din Belarus specializată în servicii de corectare a sprâncenelor. BROW BAR 12 astăzi este: • Un brand cunoscut; • Diferite formate de frunze - de la mini-studio la salon; • Peste 25.000 de clienți anual; • Afaceri profitabile durabile pe o piață în creștere; • Un set eficient de servicii și standarde clare de lucru; • O echipă de 20 de profesioniști; • Programe proprii de formare și dezvoltare pentru masterat; • Lucrul cu produse cosmetice profesionale; • Sisteme transparente de control și contabilitate a activităților. Toate acestea permit BROW BAR 12 să rămână lider pe segmentul său din 2014 și să crească numărul de clienți obișnuiți! Franciza BROW BAR 12 vă va ajuta: Începeți afacerea rapid - compania oferă instrucțiuni clare și însoțește întregul proces. Reduceți valoarea investiției - compania va întreprinde dezvoltarea proiectului, va căuta furnizori, va instrui personalul, va înființa procese și sisteme.
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#4

Femeie

Femeie

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 10000 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 6
firstCategorie: Îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de haine, Magazin de îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de lucruri, Magazin de îmbrăcăminte economic
Franciza de îmbrăcăminte pentru femei Femme aparține grupului de companii Lady-Tex. Istoria dezvoltării companiei „Lady-Tex” a început în 2004 în Belarus și s-a stabilit aproape imediat pe piața rusă ca producător de pantaloni și fuste de înaltă calitate pentru femei. Acum, "Lady-Tex" este o companie mare, cu facilități de producție în Belarus, unul dintre liderii pe segmentul de haine pentru femei în stilul de viață ofice, de oraș, precum și costume și rochii pentru o ocazie specială. Compania își propune să extindă legăturile comerciale, în special cu parteneri din Rusia, urmărește principalele tendințe ale modei și se străduiește să facă produsele sale interesante pentru un cerc de consumatori axat pe îmbrăcăminte la modă, de înaltă calitate și la prețuri accesibile.
Francize la cerere
Francize la cerere

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#5

Basillion

Basillion

firstO taxă inițială: 30000 $
moneyEste necesară investiția: 3000 $
royaltyDrepturi de autor: 4 %
timeRambursare. Numărul de luni: 12
firstCategorie: Centrul pentru copii, Dezvoltarea copilului, Centrul de dezvoltare a copiilor, Centru de dezvoltare a copiilor cu metode noi
Descrierea francizei de către francizor: 2 motive pentru a-ți deschide propriul club de divertisment pentru copii: - nu este obișnuit să economisești pentru copii, - în țara noastră există încă un deficit de centre care organizează timp liber de calitate și variat pentru copii. Care este rețeaua de centre de divertisment pentru copii BAZILLION: - centre de operare în Minsk, Brest, Mogilev; - peste 3 ani de muncă de succes; - soluții optime pentru centre cu zone și locații diferite; - propriul ciclu complet de proiectare, comandare și instalare a echipamentelor; - un set de servicii pentru copii de diferite vârste - atracții, sloturi, animatori, cafenele, sărbători; - toate sistemele necesare pentru organizarea muncii eficiente a personalului. Beneficiile francizei BASILLION: * funcționează sub o singură marcă de încredere a clienților noștri * reducere a investiției pentru deschiderea unui centru pentru copii
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta