1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow

Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë

Reklamat e gjetura: 979

#1

RE / MAX

RE / MAX

firstNjë tarifë fillestare: 10000 $
moneyKërkohen investime: 20000 $
royaltyMbretër: 6 %
timeShpagim Numri i muajve: 6
firstKategoria: Prona, Agjenci të pasurive të patundshme
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) u themelua 40 vjet më parë në Denver, Colorado, SHBA dhe aktualisht operon në më shumë se 90 vende të botës. Që nga janari 2014, RE / MAX ka ardhur në Republikën e Bjellorusisë. RE / MAX është një kompani e pasurive të patundshme me famë botërore dhe e besueshme. Më shumë se 7,000 zyra funksionojnë në më shumë se 90 vende, duke punësuar rreth 120,000 agjentë të pasurive të patundshme. RE / MAX Franchise RE / MAX është një kompani ekskluziviteti në të cilën secila zyrë dhe degë është e pavarur, por i përmbahet rreptësisht rregullave të përgjithshme të kompanisë, kushteve të punës dhe bashkëpunimit, si dhe respektohet kodi moral dhe etik. RE / MAX u siguron franshizave të saj një model biznesi të gatshëm, të provuar me mbështetje të plotë gjatë gjithë periudhës së funksionimit të tij, duke i lejuar secilit anëtar të këtij rrjeti të përfitojë nga përdorimi i imazhit dhe markës së një kompanie ndërkombëtare.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë videoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#2

Pressto

Pressto

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 157000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 36
firstKategoria: Pastrim kimik
Përshkrimi i ekskluzivitetit sipas ekskluzivitetit: Ekskluziviteti i pastruesve të thatë spanjollë, i filluar në Madrid në 1994. Deri më sot, kompania ka promovuar me sukses konceptin e saj të biznesit në 23 vende në pesë kontinente, dhe tani i vë vetes detyrën e zhvillimit të rrjetit të saj në tregun Bjellorus. Pressto veçon Bjellorusinë si një treg premtues për një model biznesi të konsoliduar siç është Pressto, ku shërbimet me cilësi të lartë po rriten vazhdimisht në kërkesë. Në këtë fazë të zhvillimit të tregut të ekskluzivitetit në Bjellorusi, kërkesa për shërbime lavanderi dhe pastrimi kimik po rritet. Pse ekskluziviteti Pressto është investimi më i mirë i biznesit. Disa nga suksesi i madh i Presstos mund t'i atribuohen në mënyra të ndryshme, nga zgjidhjet unike për secilin lloj pastrimi kimik e deri te përshtatja e shërbimeve të shumta në një lavanderi. Pressto ofron një koncept të ri biznesi të bazuar në inovacion të vazhdueshëm dhe procese kërkimore.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesëInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#3

Makey

Makey

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 8000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 8
firstKategoria: Dyqan mallrash, Dyqan me pakicë, Dyqan online i mallrave, Dyqan mallrash kineze, Supermarket
Kompania Makey është zhvilluar me sukses për më shumë se 20 vjet dhe me të drejtë konsiderohet si një nga prodhuesit kryesorë të gërshetave të lëkurës me cilësi të lartë, pajisje biznesi dhe sende të brendshme. Ne i vlerësojmë zejtarët tanë dhe jemi krenarë për ta, sepse falë përpjekjeve të tyre marka jonë është bërë e njohur, dhe produktet janë në kërkesë të vazhdueshme jo vetëm në Bjellorusi, por edhe jashtë saj. Sidoqoftë, kjo është e natyrshme, sepse kompania jonë punëson mjeshtra të talentuar me arsim të lartë arti. Makey Franchise "Makey" është një ofertë unike në tregun e ekskluzivitetit të suvenireve të bëra me dorë prej lëkure të vërtetë. - Ne ofrojmë zgjidhje të gatshme për fillimin e një biznesi, më tërheqës për sa i përket investimit, me norma të shkëlqyera të shlyerjes. Makey - Ne ju ndihmojmë të gjeni një vend të përshtatshëm për një shitore me pakicë. Ne ofrojmë skica dhe opsione optimale për vendndodhjen e pajisjeve komerciale.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë videoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#4

Shkallë

Shkallë

firstNjë tarifë fillestare: 4500 $
moneyKërkohen investime: 4000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Zhvillim i femijes, Fëmijët e shkollës, Shtë një shkollë për fëmijë, Programimi i fëmijëve, Shkolla e programimit për fëmijë, Qendra e zhvillimit të fëmijëve, Qendra e zhvillimit të fëmijëve me metoda të reja
Qendra e zhvillimit të fëmijëve Lesenka është një botë mrekullish dhe përrallash, zbulimet dhe njohuritë e para për foshnjën. Në klasën në Qendrën e Zhvillimit të Fëmijërisë së Hershme, fëmijët tregojnë talentet dhe krijimtarinë e tyre dhe pasurojnë botën e tyre emocionale. Çfarë merr ekskluziviteti Lesenka për një pagesë të njëhershme: ndihmë në organizimin e një qendre të zhvillimit të fëmijëve (kërkesat për ambientet, planin e hapjes, listën e pajisjeve, pajtueshmërinë me kërkesat rregullatore dhe teknike, materialet dhe përfitimet me çmime të reduktuara, organizimi i punës) ; plan biznesi për qendrën për dy vjet; ndihmë në përzgjedhjen dhe vlerësimin e personelit; trajnimi dhe trajnimi praktik i personelit në bazë të qendrave ekzistuese; një program unik trajnimi që formon një avantazh konkurrues; mbështetje e vazhdueshme; programe promovimi dhe marketingu;
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#5

Eurocover

Eurocover

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 10800 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
firstKategoria: Dyqan mallrash, Dyqan online i mallrave, Dyqan mallrash kineze
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: ekskluziviteti EUROCECHOL është një mundësi për të filluar biznesin tuaj fitimprurës me investime minimale! Blerësi juaj i mundshëm jeton pas çdo dere, sepse është e vështirë të imagjinohet një zyrë, apartament, shtëpi, dacha, kafene apo restorant pa mobilje të veshur me susta. Një shembull i thjeshtë i llogaritjes së kapacitetit të tregut për Eurocovers në qytetin tuaj: Le të themi se popullsia e qytetit është 300,000 njerëz, familja mesatare është 4 persona. Gjithsej: 75,000 familje. Sipas parashikimeve më pesimiste, vetëm 2% e familjeve do të bëhen klientët tuaj brenda një viti, që është 1.500 kontrolle. Çeku mesatar në dyqanet tona është 123 USD, 184,300 USD në të ardhura mesatare vjetore, d.m.th. 15,360 dollarë në muaj. 2% e ardhshëm do të bëhen blerësit tuaj për vitin e ardhshëm, dhe cikli i përsëritur i blerjeve për Eurocovers është mesatarisht 3-5 vjet. Eurocovers Franchise Eurocovers janë: 1. Mallra ekskluzive Kompania është distributori ekskluziv i Eurocovers në Rusi.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

article Franshizë dhe ekskluzivitethttps://FranchiseForEveryone.com

E drejta ekskluzive dhe franchisee janë koncepte të lidhura ngushtë. Nëse jeni të interesuar për një ekskluzivitet, atëherë me blerjen ju bëheni një franshizë. Ky është një biznes shumë fitimprurës, në zbatimin e të cilit ju duhet vetëm të ndiqni rregullat dhe të parashikuara nga rregulloret e ekskluzivitetit. Ju nuk keni pse të dilni me diçka të re, duke rikompozuar një proces biznesi, duke kryer operacione të tjera të vështira. Onlyshtë e nevojshme vetëm për të blerë një biznes të gatshëm, i cili quhet ekskluzivitet. Franchisee është një person i cili fiton të drejtën për të përdorur mjetet që çdo kompani e shquar përdor për të ndërtuar një biznes.

Ju nuk keni nevojë të dilni me asgjë nga e para, thjesht duhet të përdorni një koncept të gatshëm. Përveç kësaj, emri është tashmë i njohur, që do të thotë se kostot e rritjes së nivelit të ndërgjegjësimit të markës zvogëlohen ndjeshëm.

Si pjesë e një ekskluziviteti, përfituesi i franshizës duhet t'u përcjellë konsumatorëve vetëm faktin se një zyrë përfaqësuese lokale është hapur në rajon. Shtë shumë më lirë sesa promovimi i një marke të panjohur nga e para. Një ekskluzivitet mund të jetë kafeja që blini një kafene aty pranë në mëngjes, një dyqan ku blini, një piceri që ka një emër botëror dhe ndodhet në lagjen e një konsumatori lokal.

E drejta ekskluzive janë kudo dhe po rriten në popullaritet. Një biznes i gatshëm që hap një model ekskluziviteti lejon që franchisee thjesht të investojë burimet financiare në dispozicion në një model biznesi tashmë të testuar dhe funksional. Thjesht duhet të zbatoni në mënyrë korrekte të dhënë nga recetat e ekskluzivitetit. Marrësi i franchise pothuajse nuk rrezikon asgjë, pasi ekziston një biznes pas tij, një markë e njohur, një përvojë e madhe që është mbledhur për shumë vite apo edhe dekada të një aktiviteti të fuqishëm.

Franchising karakterizohet nga një nivel i lartë i popullaritetit në çdo vend. Një person që vendos të bëhet franchisee thjesht mund të investojë burime financiare, të rekrutojë personel sipas kritereve, të ndërtojë procese biznesi dhe të marrë një rezultat. Edhe produktet shpesh burojnë nga vendi i origjinës së ekskluzivitetit. Kjo është shumë e përshtatshme pasi mund të kurseni burime pune dhe financiare. Nuk ka nevojë të krijoni një strategji ose të punoni në një markë. E gjithë kjo është tashmë në dispozicion për ju dhe mbetet të lësh një model të gatshëm biz që padyshim sjell burime financiare si një bonus.

Franchisee në gjendje të përdorë në mënyrë efektive ekskluzivitetin e fituar, duke marrë një pjesë të konsiderueshme të burimeve financiare në dispozicion të tij. Kushtet e ekskluzivitetit diskutohen drejtpërdrejt me furnitorin e saj dhe mund të jenë të ndryshme. Për shembull, ju mund të zbritni vazhdimisht një pjesë të fitimeve, ose mund të bini dakord për kushte të tjera, gjithçka varet nga pronari i markës së shfrytëzuar.

Mjafton vetëm të blini një ekskluzivitet dhe të përdorni të gjithë përvojën që është fituar nga gjeneratat e mëparshme të njerëzve kur bëhet fjalë për markën e vjetër tregtare. Ju duhet të jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm dhe të shmangni gabimet sepse mund të vërehen çdo pasaktësi në krijimin e një ekskluziviteti dhe pastaj përfituesi i franchise merr probleme në vend të fitimit. Por ky nuk është një skenar shumë i zakonshëm, prandaj duhet të përqendroheni në zbatimin korrekt të operacioneve të zyrës.

Ndjekja e një ekskluziviteti dhe shtimi i shtesave të qëndrueshme në avantazhin konkurrues të kompanisë suaj. Mbi të gjitha, shumë ekskluzivitete përdorin metodën e lokalizimit, kur, për shembull, në McDonald's ata shesin petulla nëse ndodhet në Rusi. Nëse ekskluziviteti përkatës i McDonald's hapet në territorin e Kazakistanit, atëherë kafeneja e ushqimeve të shpejta ofron një zgjedhje opsionesh burger që përmbajnë mish kali për popullatën lokale.

Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë